nego je li to james white zakasnio na trening
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
dopingovana jedanaestka jedini koji danas igra
- tuzlak1987
- Kontakt:
Stari lisac Wade ih rjesava, na 3 poena. Do kraja utakmice mozda 10.jestamaji je napisao/la:dopingovana jedanaestka jedini koji danas igra
- muhamedhulk
- Kontakt:
Goff zvani teleci pogled.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Iskreno, nisam ni očekivao mnogo, ali Jared Goff je vjerovatno najlošiji QB koji je igrao SB.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Wade Phillips
Goff nije nista dobro uradio za pola sata, jbt.
Goff nije nista dobro uradio za pola sata, jbt.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Nisu remsi djaba nezasluzeno tu
Wadeu Phillipsu svaka čast zasad, Edelman nabija yardažu no od svega toga su samo tri poena stavili na semafor. Vjerujem da bi to prije utakmice objeručke uzeli ali napad jednostavno mora krenuti s nečime. Kredit i obrani Patriotsa no od McVaya se ipak očekuje više a ovo je zasad totalni fijasko. Obrana Ramsa je previše na terenu i samo je pitanje vremena kada će i ostali receiveri biti otvoreniji kako vrijeme bude odmicalo iako Brady trenutno igra prilično blijedu utakmicu za svoje standarde.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Ne znam sta da kazem. Nemogu bit nezadovoljan
Ja pratim NFL 4 sezone i ako mogu slobodan biti i kazati da je ovi najlošije poluvrijeme ikad!?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- anonymousHD
- Kontakt:
Možda i najbolje poluvrijeme odbrane Patsa ove sezone. Brutalno!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo je top utakmica za sladokusce. Podsjeca na Super Bowl 42 kada im je Eli zabiberio. Tu je bilo do 4/4 10 poena i onda se zadnja otegne kao teravija.
Ništa ja ovo ne kontam, koje njesra
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
psuje rapper pa ga cenzurišu 
šta je gore, ovo ili utakmica?
šta je gore, ovo ili utakmica?
Sta imas tu kontat, americko njesra da se uzmu pare i show. Nikog i ne zanima sem njih. Ja usto mjesecarit i bezze upalio od dosade inace koga boli rinaka za jenkijevski bullshit.Brokula je napisao/la:Ništa ja ovo ne kontam, koje njesra
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
ovaj ht svake godine sve vece sranje
evo i ove dvojice mapetovaca na temi, svake godine ista prica
evo i ove dvojice mapetovaca na temi, svake godine ista prica
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Hajd sto lazes nas, al lazes i sebe..Effenberg je napisao/la: Sta imas tu kontat, americko njesra da se uzmu pare i show. Nikog i ne zanima sem njih. Ja usto mjesecarit i bezze upalio od dosade inace koga boli rinaka za jenkijevski bullshit.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
A bukvalno, brat svake godine "slučajno" upali i tekmu i forum/temu da napišeharden je napisao/la:Hajd sto lazes nas, al lazes i sebe..Effenberg je napisao/la: Sta imas tu kontat, americko njesra da se uzmu pare i show. Nikog i ne zanima sem njih. Ja usto mjesecarit i bezze upalio od dosade inace koga boli rinaka za jenkijevski bullshit.
41.21.1.
Ko su ba ove crnje reperi makni ih samo unistavaju nastup
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.