FK Mladost DK

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 04 feb 2019, 13:21

Addict je napisao/la:Danas protiv Innsbrucka, još jedna dobra tekma.
11 su na tabeli, veoma dobar klub.
Naših prvih 11 danas: Velić, Asani, Bojo, Isaković, Marković, Horić, Welbeck, Atajić, Anđušić, Fanimo, Guzina.

Mislim da je ovo i udarnih 11 za nastavak sezone.
Ovo izgleda Bojo ide na desnog beka umjesto Nikolića?
Jaka postava, nazad iskusna, a naprijed brza, na prvi pogled nema slabe karike.
Vidjet ćemo, FC Wacker Innsbruck 10. su na tabeli, trebala bi biti dobra provjera i za nas i za njih.
10 x šampioni Austrije,
7 x osvajači kupa, itd.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 04 feb 2019, 13:26

FKMLADOSTDK je napisao/la:
Addict je napisao/la:Danas protiv Innsbrucka, još jedna dobra tekma.
11 su na tabeli, veoma dobar klub.
Naših prvih 11 danas: Velić, Asani, Bojo, Isaković, Marković, Horić, Welbeck, Atajić, Anđušić, Fanimo, Guzina.

Mislim da je ovo i udarnih 11 za nastavak sezone.
Ovo izgleda Bojo ide na desnog beka umjesto Nikolića?
Jaka postava, nazad iskusna, a naprijed brza, na prvi pogled nema slabe karike.
Vidjet ćemo, FC Wacker Innsbruck 10. su na tabeli, trebala bi biti dobra provjera i za nas i za njih.
10 x šampioni Austrije,
7 x osvajači kupa, itd.
Ma ne, kakav Bojo desni bek.
Velic
Asani Horić Isaković Marković
Welbeck
Bojo Atajić
Fanimo Anđušić
Guzina

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 04 feb 2019, 14:17

Addict je napisao/la:Još čekamo vijesti iz Ukrajine. Nikolic je jučer odigrao odličnu utakmicu za Shakhtar i danas bi trebalo da se transfer realizuje. Nadamo se dobroj cifri ali i dobrom procentu od narednog transfera...
Jučer su igrali s Partizanom, izgubili 2:0, a koliko sam vidio, on nije bio u sastavu. Možda je još kakva bila.

Nadam se da će se to uspješno završiti danas.
#samoRudar #zauvijek

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 04 feb 2019, 14:51

Nije s Partizanom, neka njihova interna kontrolna je bila. On nije u Turskoj nego u Ukrajini, a kažu da je super odigrao.

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 04 feb 2019, 15:22

Pobjeda protiv Innsbrucka, 1:0 Guzina.
Odlično, treba i dobiti nešto zbog raspoloženja.
Sad Partizan... Šta očekivati od ove tekme, super jak protivnik, u svakom slučaju možemo samo dobiti jedno dobro iskustvo a možda i staviti par igrača u izlog obzirom da će tu tekmu sigurno gledati dosta skauta a ide i uživo na Areni.

aneks
Kontakt:

Post Postao/la aneks » 04 feb 2019, 15:48

Super pobjeda za raspolozenje. Ako ode nikolic desna strana nam je deficitna skroz. Niti jedan od stopera ne moze pokrit tu stranu ostaje mali vehab koji po meni nije adekvatno rijesnje pogotovo ako idemo napast mjesta za evropu. Treba nam desni bek. Onaj bevab iz celika bi nam moga valjat. Forca Mladost

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 04 feb 2019, 16:07

aneks je napisao/la:Super pobjeda za raspolozenje. Ako ode nikolic desna strana nam je deficitna skroz. Niti jedan od stopera ne moze pokrit tu stranu ostaje mali vehab koji po meni nije adekvatno rijesnje pogotovo ako idemo napast mjesta za evropu. Treba nam desni bek. Onaj bevab iz celika bi nam moga valjat. Forca Mladost
Momak je lijevi bek, i potpisao je za Tuzlu.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 04 feb 2019, 16:39

Tri utakmice, po jedna pobjeda, neriješena i poraz. Jedan gol dali, jedan primili. Primljeni gol je direktno iz slobodnog udarca. Vidi se da je čvrsta odbrana, a u napadu to može još bolje. Horić danas debitovao i to u prvih jedanaest. Šteta što se nije mogla pogledati nijedna utakmica, ali se nadam da će klub u budućnosti povesti računa i o tim stvarima!

A sada, PARTIZAN!
#samoRudar #zauvijek

aneks
Kontakt:

Post Postao/la aneks » 04 feb 2019, 16:46

prisonbreak je napisao/la:
aneks je napisao/la:Super pobjeda za raspolozenje. Ako ode nikolic desna strana nam je deficitna skroz. Niti jedan od stopera ne moze pokrit tu stranu ostaje mali vehab koji po meni nije adekvatno rijesnje pogotovo ako idemo napast mjesta za evropu. Treba nam desni bek. Onaj bevab iz celika bi nam moga valjat. Forca Mladost
Momak je lijevi bek, i potpisao je za Tuzlu.
Moja greska. Hvala na info.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 04 feb 2019, 20:15

Hajde @Addict javi dobre vijesti! :D
#samoRudar #zauvijek

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 06 feb 2019, 12:46

Još uvijek nema nikakvih vijesti, ovo izgleda kao zatišje pred buru : )
Ako ništa, sutrašnja utakmica će pravo dobro doći da popuni ovu prazninu.
Nadam se da će i Arežina dobiti koju minutu.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 06 feb 2019, 13:48

FKMLADOSTDK je napisao/la:Još uvijek nema nikakvih vijesti, ovo izgleda kao zatišje pred buru : )
Nadam se da će ipak potpisati mali za Šahtar. Što zbog Mušije, toliko i zbog djece u omladinskim selekcijama. Sigurno bi im to bio veliki podstrek da još vise rade, treniraju, dokazuju se.. Nije mala stvar otići direktno iz Mladosti u Šahtar.

Što se tiče utakmice s Partizanom, nadam se samo da neće biti blamaže kakve. Ako se i izgubi, da to bude minimalan poraz.

Mislim da će Arežina odigrati dobar dio utakmice, jer ga je Zildžo baš nahvalio u onoj emisiji "As ekskluziv" i rekao da ima velika očekivanja od njega.
#samoRudar #zauvijek

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 06 feb 2019, 14:48

L' Imperator je napisao/la:
FKMLADOSTDK je napisao/la:Još uvijek nema nikakvih vijesti, ovo izgleda kao zatišje pred buru : )
Nadam se da će ipak potpisati mali za Šahtar. Što zbog Mušije, toliko i zbog djece u omladinskim selekcijama. Sigurno bi im to bio veliki podstrek da još vise rade, treniraju, dokazuju se.. Nije mala stvar otići direktno iz Mladosti u Šahtar.

Što se tiče utakmice s Partizanom, nadam se samo da neće biti blamaže kakve. Ako se i izgubi, da to bude minimalan poraz.

Mislim da će Arežina odigrati dobar dio utakmice, jer ga je Zildžo baš nahvalio u onoj emisiji "As ekskluziv" i rekao da ima velika očekivanja od njega.
Možda je malo prepotentno s moje strane, ali ubijeđen sam da Partizan kvalitetom nije daleko od sadašnje Mladosti, tako da i ne razmišljam ni o kakvoj blamaži, nego očekujem ravnopravnu utakmicu, sa izjednačenim odnosom snaga. S obzirom da je finalna pripremna i nama i njima, bit će tu dobrih poteza uz max. zalaganje obje ekipe. Treba se nametnuti treneru, a konkurencija nije mala.
Rezultat, nije bitno, samo da odigraju muški, ako ništa sa šansama, i bez velikog respekta prema protivniku.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 06 feb 2019, 15:16

Partizan danas igra s Rusima nekim, tako da će Mladost sutra biti dosta svježija.
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 06 feb 2019, 18:03

Portal sportsport.ba je u Antaliji. Pišu o svim bh. klubovima tamo, osim, naravno, o Mladosti. :thumbdown:
#samoRudar #zauvijek

aneks
Kontakt:

Post Postao/la aneks » 06 feb 2019, 18:37

Kako sad stoje stvari sutra nece biti prenosa na arena sport zbog preklapanja termina utakmica. Sutra partizan ne igra u najacem sastavu kako sam ja cuo priliku ce dobiti igraci koji su manje igrali predhodne utakmice.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 06 feb 2019, 18:42

L' Imperator je napisao/la:Portal sportsport.ba je u Antaliji. Pišu o svim bh. klubovima tamo, osim, naravno, o Mladosti. :thumbdown:
Mene više iznenađuju domaći, lokalni mediji i njihova indolentnost za Mladost, a sarajevski, kao što je i poznato su fokusirani samo na Sarajevo i Željezničar.
Ali bez obzira na medije, klub bi trebao u budučnosti poraditi na vlastitom PR i ažurirati dostupnost informacijama o aktivnostima. Između ostalog, danas raditi stream utakmica na faceboku ili you tube nije ama baš nikakav problem niti iziskuje mnogo novca.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 06 feb 2019, 18:58

aneks je napisao/la:Kako sad stoje stvari sutra nece biti prenosa na arena sport zbog preklapanja termina utakmica. Sutra partizan ne igra u najacem sastavu kako sam ja cuo priliku ce dobiti igraci koji su manje igrali predhodne utakmice.
Na Areni 1 u programskoj šemi za sutra, stoji planirana utakmica : )
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

aneks
Kontakt:

Post Postao/la aneks » 06 feb 2019, 19:01

FKMLADOSTDK je napisao/la:
aneks je napisao/la:Kako sad stoje stvari sutra nece biti prenosa na arena sport zbog preklapanja termina utakmica. Sutra partizan ne igra u najacem sastavu kako sam ja cuo priliku ce dobiti igraci koji su manje igrali predhodne utakmice.
Na Areni 1 u programskoj šemi za sutra, stoji planirana utakmica : )
Tako je bilo planirano do danas. Ali danas je komentator na utakmici koju je igrao partizan rekao da je upitan sutrasnji prenos i da najvjerovatnije nece biti realiziran zbog preklapanja termina utakmica.

aneks
Kontakt:

Post Postao/la aneks » 06 feb 2019, 19:17

Evo sad su mi upravo sa arene potvrdili da prenosa nece bit. Jedino ostaje opcija da klupski partizanov tv to uradi. Stvarno bi nas klub trebao da uradi nesto po pitanju ovih prenosa i inace klubskog izvjestavanja.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: StevieG8 i 2 gosta.