NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 feb 2019, 08:27

Lillard je napisao/la:slika

slika

Bandwagoner :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 feb 2019, 08:43

MVP-a je morao dobiti ili Gilmore ili McCourty za ovu odbranu, iako je i Jules bio clutch, sad se tek vidi koliko nam je falio prošle godine protiv Eaglesa :)

Al nije ni ovako loše :mrgreen:

Flores i Dante odradili posao momački :salut:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

EnricoDandolo
Kontakt:

Post Postao/la EnricoDandolo » 04 feb 2019, 09:46

Preimenovati SB u Tom Brady i prijatelji.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 feb 2019, 09:58

EnricoDandolo je napisao/la:Preimenovati SB u Tom Brady i prijatelji.
New England Invitational :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 04 feb 2019, 10:03

dobro je rekao Skip.
Think about this: Brady's best receiver is a former 7th-rounder who played QB at Kent State.
TB12 je doktor ove igre. TB12 u jednoj recenici sa MJ I R. Federer.
Sta covjek radi sa polovnim Receiverima. Ne do bog da ima nesto tipa Brown, Juju-Smith.

A jeste (ne mislim na forum, vec na sportsku javnost u americi) pricali o ovom Donaldu stare mi ja sam mislio da je to neki vanzemaljac. Kakav posao na drugoj strani od Hightowera i Flowersa. Ovaj covjek treba da se plati.

A dobro se sjecam da je gospodin Von Miller uzeo SB sam bez ikakvog napada i bez Suh-a pored sebe.
Zadnja izmjena: Amarinho, dana/u 04 feb 2019, 10:04, ukupno mijenjano 1 put.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 feb 2019, 10:04

BernardBarnjak je napisao/la:
jules bi u vosjci bio dobar moralista :mrgreen:

Zahvaljujemo i jesti koji je pokazao zavidnu doza talenta u reverse jinxanju :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 feb 2019, 10:37

Jel živ tuzlak
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 04 feb 2019, 10:48

Čeka da se zahuktaju u drugom poluvremenu :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 04 feb 2019, 11:22

Lillard je napisao/la:Jel živ tuzlak

Svaka cast za prognozu! :salut:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 04 feb 2019, 11:59

evo moj summary uz “jutarnju“ kaficu

nisam definitivno nikad gledo gori SB. billy je pokazao da je pored toga što je prevarant i najbolji coach ikada, degažirao je mcvaya iz stadiona kroz zatvoreni krov. jedini koji je pružio otpor je bio wade philips! “It was all Belichick“
tomica je definitivno u declineu, ne baš ko peyton prije 3 godine ali skoro, i on je došao dotle da mu odbrana osvaja prstenove. ok, odbrana i edelman.
elem najbolja sezona NFLa ikada se završi sa lošim playoffom i užasnim superbowlom!

show okolo naokolo ko i svake godine grozomoran. ne znam oće li ameri ikad doći pameti i ukinuti ovo sranje od koncerta na poluvremenu. ne znaš šta je gore i besmislenije. to sranje, cheerleadersice ili bud light. ajde, barem ubiše bud light viteza u reklami za zadnju sezonu game of thrones :D

apropo reklame, ne znam jesu li ikad bile gore i besmislenije, jedino ona sa michael bubléom je bila vrhunska, ostale loša od lošije, žali bože miliona. ali zato su barem obje cbs/nfl vinjete bile senzacionalne, peyton manning kao adviser cbs-a poslao johna malkovicha u koloseum ali u rim, te “fumble” na proslavi 100 godina NFLa ... ne zna se koji je mini film bolji, obavezno pogledati!

i na kraju summary, ko što reče tony romo u trenutku iskrenosti “this is hard to watch“ :mrgreen:

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 04 feb 2019, 12:35

preporucio jestamaji

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 feb 2019, 12:49

BernardBarnjak je napisao/la:

Svaka cast za prognozu! :salut:
Zajebo Goff nisam mislio da će bit napad ovako loš

Mada mi je drago u neku ruku da Ramsi nisu uzeli, previše smećara ta ekipa ima
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 04 feb 2019, 13:25

ovo je vjerovatno bila najbolja reklama

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 04 feb 2019, 13:36

ovaj nfl 100 party video ne mogu naći ali evo teaser:

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 04 feb 2019, 13:44

Šta ovo bila neka utakmica sinoć? :mrgreen:
Amarinho je napisao/la:dobro je rekao Skip.
Think about this: Brady's best receiver is a former 7th-rounder who played QB at Kent State.
TB12 je doktor ove igre. TB12 u jednoj recenici sa MJ I R. Federer.
Sta covjek radi sa polovnim Receiverima. Ne do bog da ima nesto tipa Brown, Juju-Smith.

A jeste (ne mislim na forum, vec na sportsku javnost u americi) pricali o ovom Donaldu stare mi ja sam mislio da je to neki vanzemaljac. Kakav posao na drugoj strani od Hightowera i Flowersa. Ovaj covjek treba da se plati.

A dobro se sjecam da je gospodin Von Miller uzeo SB sam bez ikakvog napada i bez Suh-a pored sebe.
Što ne znači da Donald i Gurley( :oops: ) nisu vanzemaljci, isto kao što je Brady doktor igre i poslije ovog blijedog izdanja, a posebno ne znači da Von Miller nije imao podršku.U tebe je baš sve crno ili bijelo, a nisam ti halalio ni onu teoriju o navijanju za velike ekipe.Svaka ekipa je imala svoje zlatno doba i zbog predispozicija takmičenja će svaka ekipa biti opet kad - tad relevantna(Jagsi prošle godine, Ramsi ove, Brownsi uskoro) i obratno(Bearsi do ove godine, Packersi bi bez Rodgersa bili 0-16, a i ovako su bili ****).Dakle, možeš početi simpatizirati ekipu iz milion razloga i s pravom se nadati boljim danima jer ne postoji vječni luzer, Energie Cottbus NFL - a.

Inače, po ko zna koji put pobijedila ekipa koja je dobila bitku u rovovima.Slaba promocija za sport, možda je neko čak i prestao pratiti. :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 feb 2019, 14:11

Zasluzili su, cestitke njihovim fanovima! :mrgreen:
Salim se smecari obicni, jedva cekam da se raspadnu i da uzivamo.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 feb 2019, 14:41

Ne ozbiljno zasluzena pobjeda sinoc. A inace navijam uvijek protiv jacih ekipa koje godinama pobjedjuju. Kada Patriotsi prodju, doci ce neka nova ekipa protiv koje ce opet svi navijati ako osvoje 2-3 SB.

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 04 feb 2019, 14:47

tuzlak1987 je napisao/la:Ne ozbiljno zasluzena pobjeda sinoc. A inace navijam uvijek protiv jacih ekipa koje godinama pobjedjuju. Kada Patriotsi prodju, doci ce neka nova ekipa protiv koje ce opet svi navijati ako osvoje 2-3 SB.
Ma realno smjesan SB realno, Wade Phillips je pokazao damu i posteno namucio McDanielsa, dok je Bill ocitao lekciju McVayu. Bill inace zasluzan za ovaj trofej 90%. Chiefsi i Ramsi ostali na 0 bodova u prvom poluvremenu - realno teze izgubit tekmu nakon toga. Dobro jeste Andy Reid napravio dosta izmjena u drugom, ali je to i Bill znao da ga skoro i nece moci drzat ispod 30.

Ostaje zal samo zbog cinjenice da su nam sudije ukrali SB Brees - Brady koji bi bio 10 puta bolji.

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 04 feb 2019, 14:50

Ali kakvo sterilno izdanje top 3 napada lige, kao da su igrali protiv Bearsa/Ravensa. :damn:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 feb 2019, 14:51

GoRaN je napisao/la:Ali kakvo sterilno izdanje top 3 napada lige, kao da su igrali protiv Bearsa/Ravensa. :damn:
Zalim najvise Bearse sto nisu namjestili sebi Vikingse, mislim da bi igrali SB. Moglo ih je izbaciti samo ludilo Folesa.

U drugom dijelu sezone je napad Bearsa rastao, dok je napad Ramsa sa Gurleyem padao. A odbrana Bearsa je ipak nesto kvalitetnija i pouzdanija.
Kada se sada pogleda Trubisky bi sa onim oruzjima i sistemom sigurno bolje odigrao nego Goff bez Kuppa i Gurleya van elementa.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []