Pa to i jeste vaša filozofija,vama je svaka cijene karte iznad 5 km bojkotgavran je napisao/la:Idemo i mi na kosevo,jeftinije je,(dinar po dinar palača)![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ljudi nije posteno ovo sto se radi Pitarima,evo ja sam za da im damo pola "mog" juga a moze i cijeli ako hoce.....do njih je
)))
I jedni i drugi su krivci za ovo, iako ne podjednako. Zujo je lijepo rekao da navijaci Sarajeva mogu slobodno doci, kupiti karte za Sjever i biti pomijesani sa Zeljinim navijacima. Medjutim, ljudi se ne usudjuju (ili se jako malo njih usudjuje) na takav potez jer je atmosfera vrlo uzarena i potencijalno opasna, a takvom su je ucinile obje grupe, koje su sa svojim nepromisljenim potezima postale ustvari rusioci institucije derbija.
Blekic, naravno, vec u prvoj izjavi najavljuje neku osvetu.
Ipak, predvidjena mjesta ostaju da cekaju navijace Sarajeva koji ce, nadam se, popuniti bar taj dio sjeverne tribine. Bar starija raja, jer ako nema navijaca oba tima...
Da ne bih samo o navijacima, sto se tice same utakmice, kopirat cu svoj post od prije nekoliko dana:
Sehic i Hamzic otprilike slicni golmani, znaju ponekad napraviti kiks.
Na bekovskim pozicijama je, po meni, Sarajevo bolje. Muharemovic definitivno igrac za jacu ligu, Arsenijevic jako dobar, i smatram da je to najjaci bekovski par u ligi. S druge strane, Radovanovic dosta dobar, dok mi je Markovic malo "tanak".
Gledajuci stopere, Kerla donosi prevagu na Zeljinu stranu. Bolji, jaci i spremniji od Torlaka i odbojkasa.
Culum-Svraka-Zeba vs Dzakmic-Handzic-Hamzagic u srcu terena. Oni su bolji u trkackom dijelu, dok je Zeljo sa Zebom tehnicki bolji, sa raznovrsnijim rjesenjima. Culum kritican, bez obzira na danasnji gol.
Na krilnim pozicijama je Zeljo najjaci u ligi, iako je Beslija vidno sporiji nego prije nekoliko godina. Kojasevic opasan, a tu je jos superbrzi Vucina
. Nije mi jasno kako je on stalno u prvom sastavu, ali dobro, nemaju boljeg.
Realizacija katastrofalna i kod jednih i kod drugih, tu se ne zna ko je gori. Napadaci u bazen ne mogu ubaciti. Ali, zato Lazar nosi dvojicu, a Jahovic samo jednog.
O Amaru ne treba trositi rijeci, dok Mirza po meni ne radi lose svoj posao, bez obzira na stil odijevanja i misljenje njihovih navijaca da bi ga trebalo smijeniti.
Sve u svemu, znamo ko je bolji. Zeljina sansa bi mogao biti odbojkas, iako, kazu, ima nezgodan servis.
Blekic, naravno, vec u prvoj izjavi najavljuje neku osvetu.
Ipak, predvidjena mjesta ostaju da cekaju navijace Sarajeva koji ce, nadam se, popuniti bar taj dio sjeverne tribine. Bar starija raja, jer ako nema navijaca oba tima...
Da ne bih samo o navijacima, sto se tice same utakmice, kopirat cu svoj post od prije nekoliko dana:
Sehic i Hamzic otprilike slicni golmani, znaju ponekad napraviti kiks.
Na bekovskim pozicijama je, po meni, Sarajevo bolje. Muharemovic definitivno igrac za jacu ligu, Arsenijevic jako dobar, i smatram da je to najjaci bekovski par u ligi. S druge strane, Radovanovic dosta dobar, dok mi je Markovic malo "tanak".
Gledajuci stopere, Kerla donosi prevagu na Zeljinu stranu. Bolji, jaci i spremniji od Torlaka i odbojkasa.
Culum-Svraka-Zeba vs Dzakmic-Handzic-Hamzagic u srcu terena. Oni su bolji u trkackom dijelu, dok je Zeljo sa Zebom tehnicki bolji, sa raznovrsnijim rjesenjima. Culum kritican, bez obzira na danasnji gol.
Na krilnim pozicijama je Zeljo najjaci u ligi, iako je Beslija vidno sporiji nego prije nekoliko godina. Kojasevic opasan, a tu je jos superbrzi Vucina
Realizacija katastrofalna i kod jednih i kod drugih, tu se ne zna ko je gori. Napadaci u bazen ne mogu ubaciti. Ali, zato Lazar nosi dvojicu, a Jahovic samo jednog.
O Amaru ne treba trositi rijeci, dok Mirza po meni ne radi lose svoj posao, bez obzira na stil odijevanja i misljenje njihovih navijaca da bi ga trebalo smijeniti.
Sve u svemu, znamo ko je bolji. Zeljina sansa bi mogao biti odbojkas, iako, kazu, ima nezgodan servis.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Cestitke, da li vam je sada jasno koji ste vi hadalji, i ko vama drzi konce.....drago mi je samo sto ce cijela BiH vidjeti koji ste jadovi.....
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zapravo, sasvim obratno.Gigant je napisao/la:Cestitke, da li vam je sada jasno koji ste vi hadalji, i ko vama drzi konce.....drago mi je samo sto ce cijela BiH vidjeti koji ste jadovi.....
Cijela država ce vidjeti kakvi ste navijaci, ostavljate u vjecitom derbiju svoj klub na cijedilu a moglo vas doci 3.000 koliko ste dobili ulaznica.
Citava država vam se smije poslije ovog cirkusa
I jos ce placati 3 KM za LED na KosevuMandrak je napisao/la:Zapravo, sasvim obratno.Gigant je napisao/la:Cestitke, da li vam je sada jasno koji ste vi hadalji, i ko vama drzi konce.....drago mi je samo sto ce cijela BiH vidjeti koji ste jadovi.....
Cijela država ce vidjeti kakvi ste navijaci, ostavljate u vjecitom derbiju svoj klub na cijedilu a moglo vas doci 3.000 koliko ste dobili ulaznica.
Citava država vam se smije poslije ovog cirkusa![]()
napravili ste sami od sebe cirkusante.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Molim te objasni mi gdje ce stati tih 3000 navijaca, ali molim te budi realan i objasni mi......znaci za ono sto ste vi predvidjeli, djelic sjevera, i cijeli "istok" ne moze stati ni 1500....pa nije niko budalaMandrak je napisao/la:Zapravo, sasvim obratno.Gigant je napisao/la:Cestitke, da li vam je sada jasno koji ste vi hadalji, i ko vama drzi konce.....drago mi je samo sto ce cijela BiH vidjeti koji ste jadovi.....
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Pa ko..u jedan kako ce 3000 ljudi stati u zdenku i na onaj pokusaj od tribine istok ?
Hvala ti što priznaš deranje.Ne znam čemu strah ako nas dođe 4000 a vas bude 8000 nprBatistuta je napisao/la:Pa poderi sa istoka kad si navijač.
SMISAO SVEGA JE DA SARAJEVO NIJE PLATILO NI ONE STOLICE KOJE SU POLUPALI NJIHOVI NAVIJACI A BILI SU DUZNI JOS PRIJE DVIJE GODINE!!!
U upravi Zelje ne zele ponovo sebi nabijati troskove kratko i jasno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
A to je posebna prica1921 je napisao/la:I jos ce placati 3 KM za LED na KosevuMandrak je napisao/la:Zapravo, sasvim obratno.Gigant je napisao/la:Cestitke, da li vam je sada jasno koji ste vi hadalji, i ko vama drzi konce.....drago mi je samo sto ce cijela BiH vidjeti koji ste jadovi.....
Bleki ce profitirati opet, u nedjelju ce im otvoriti sjever koševa ,upaliti im LED, naravno upad je 3 KM.
Zadovoljno ce trljati ruke, dok bekani navijaju u LED ekran.
Majstorija, mora se priznati.
Stanite krkace jedan na drugoga.Gigant je napisao/la:
Molim te objasni mi gdje ce stati tih 3000 navijaca, ali molim te budi realan i objasni mi......znaci za ono sto ste vi predvidjeli, djelic sjevera, i cijeli "istok" ne moze stati ni 1500....pa nije niko budala
Zadnja izmjena: 1921, dana/u 22 okt 2010, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Steta, dugo se cekalo na ovaj derbi, gdje obje ekipe igraju relativno dobro, gdje su obje u vrhu tabele, i opet se pravite nesto pametni i stalno serete. Ko vas ****, vasi su igraci svakako navikli da igraju bez navijaca.
A vi niste jadovi?Gigant je napisao/la:Cestitke, da li vam je sada jasno koji ste vi hadalji, i ko vama drzi konce.....drago mi je samo sto ce cijela BiH vidjeti koji ste jadovi.....
Kad vam tim igra lose unistavate stadion i ostavljate na cjedilu svoje igrace pred najveci derbi u BiH iako nemate nekog opravdanja za to nego samo izmisljate gluposti da biste sebe opravdali.
Idite na Kosevo i platite 3km,pa nek se vasa uprava malo organizuje pa nadje kakvu livadu,malo je uredi od tih para i eto vam investicije pa krsite livade i pasnjake a Gradski stadion Kosevo ostavite Vrbanjusi koja sigurno vise zasluzuje da igra na njemu od vas.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Sudija, mislim da vaša presuda o tome ko je kriv, nema veliki značaj.gollum je napisao/la:I jedni i drugi su krivci za ovo
Apsolutno se ne slažem sa Vašom konstatacijom...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Jel to imas amneziju. Pa o bojkotu smo od vas naucili. Brzo nesto zaboravljas...a evo, frisko iz Lukavice prije 20 dana !!Mandrak je napisao/la:Zapravo, sasvim obratno.Gigant je napisao/la:Cestitke, da li vam je sada jasno koji ste vi hadalji, i ko vama drzi konce.....drago mi je samo sto ce cijela BiH vidjeti koji ste jadovi.....
I fol se nama drzava smije ..ma haj SEDAM ALEJKUM !!!
Nije samo uprava, sigurnosni plan je napravio MUP kantona to je jako tesko promjeniti cak i da je nasa uprava i odlucila dugacije.nime_tm87 je napisao/la:bravo UPRAVA, ovako i treba kiticama, prpa im pa ...![]()
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Utopli se dobro u nedjelju kad pođeš na koševo da daš podršku preko LED ekrana.FCS-FCS je napisao/la:Jel to imas amneziju. Pa o bojkotu smo od vas naucili. Brzo nesto zaboravljas...a evo, frisko iz Lukavice prije 20 dana !!Mandrak je napisao/la:Zapravo, sasvim obratno.Gigant je napisao/la:Cestitke, da li vam je sada jasno koji ste vi hadalji, i ko vama drzi konce.....drago mi je samo sto ce cijela BiH vidjeti koji ste jadovi.....
I fol se nama drzava smije ..ma haj SEDAM ALEJKUM !!!
I da, ne zaboravi ponijeti 3 KM za ulaz na tribini...nema džabe kod Blekija
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 22 okt 2010, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
Kako ih nije stid da daju 1500 mjesta navijacima na onu istocnu tribinu koja nema licencu, kakav je ovaj cumez od stadiona, pa bolji ima pola klubova u BIH
Pazza Inter Amala
Ne mozes mi vaditi dijelove recenice iz konteksta. Procitaj cijeli post.AYAN je napisao/la:Sudija, mislim da vaša presuda o tome ko je kriv, nema veliki značaj.gollum je napisao/la:I jedni i drugi su krivci za ovo
Apsolutno se ne slažem sa Vašom konstatacijom...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, avalPacidoroP, BarbareZeljin, Cwirek, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Hrammm1921, Hrasno15, MukiBek, Napaceni87, Napapijri, Riziko, THEC, TigerWoods, ZeljeznicarUberAlles i 268 gostiju.