Evo izlaze na terenirfo je napisao/la:sta ovo kasni tekma
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Pa gdje gledate....evo na areni sport 2 piše Željo a nigdje prenosa ...neko s r.. anje
Bolji smo do sad, Hajdar strasno napredovo
aqarius je napisao/la:Pa gdje gledate....evo na areni sport 2 piše Željo a nigdje prenosa ...neko s r.. anje
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 04 feb 2019, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Bravo momci, dobro odigrano
Evo počelo je i na areni
Hajdarevic dobar, ustvari svi mi nekako djeluju bolje
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
a sto lupa gluposti ovaj komentator
Zec Ronaldo posto pod Amarom 
Nemoj, Osime, uvoditi drugi tim preokrenut ce 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Da je Senad jos tu uskoro bi bio raskid. Hvala Allahu sto smo se vratili na pravi put 

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Opusteno raja, jedno poluvrijeme ne znaci nista. Raduje me veza Hajdar-Saban. Krpa standardno najjaci, mozda se i Asim devranise uskoro. Zaim je stvarno rijetko neinteligentan igrac, meni je ubjedljivo najlosiji.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Krpic, Ramovic i Zajmović djeluju baš umorno, vjerujem da će u prvenstvu biti najspremniji, trenutno je Zec s druge planete
I da je 0:0 Napredak vidljiv u trkačkom smislu,to je to.UBIPITAR je napisao/la:Vidim dobili Grasshoppers 2:0,sa Laskom 2:2,bar da trkački vidimo napredak,imamo jos tri hefte za uigravanje i da kompletiramo ekipu.
Sad ide uigravanje i kmpletiranje ekipe.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.