FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Poderat će nas željo, stići će +15 i osvojit će titulu eto jeste zadovoljni?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- KriskaKruha
- Kontakt:
Ja sam nasoj poturi ponudio malo duzi klip, ali me je nakon toga blokirala.
ja sam opomenut što sam ovde pisao na koga ličiKriskaKruha je napisao/la:Ja sam nasoj poturi ponudio malo duzi klip, ali me je nakon toga blokirala.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U po frkeBenkara21 je napisao/la:Poderat će nas željo, stići će +15 i osvojit će titulu eto jeste zadovoljni?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U po frkeBenkara21 je napisao/la:Poderat će nas željo, stići će +15 i osvojit će titulu eto jeste zadovoljni?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- KriskaKruha
- Kontakt:
prvi smo na tabeli, i sve dok je tako nemas pravo da poredis, mislis, gledas, slusas..samo masi glavom, klimaj repom i govori tako je!Denchi je napisao/la:ja sam opomenut što sam ovde pisao na koga ličiKriskaKruha je napisao/la:Ja sam nasoj poturi ponudio malo duzi klip, ali me je nakon toga blokirala.![]()
![]()
![]()
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Koliko su Albanci platili sudiju, Bog dragi zna.
Al' ni blizu koliko je Željo plaćao u ligaškim utakmicama naše sudije.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Mjenjamo 15+ bodova za pobjedu zeljeznicmara protiv velikana Skendije
Opustite se malo prijateljske su tekme, pripreme, sacekajte da liga pocne, ja ne mogu da vjerujem da neko jos uvijek smatra za konkurenta gurbete ovu sezonu, pratite jedinog nam konkurenta zrinjski a sa zeljeznicmarom iduce sezone cemo se klati( mozda ako budu za kofle imali)
I ovo sto govorite nemaju nasi zara, volje i slicno, nema veze s realnoscu, u svakoj itakmici je to na visokom nivou, par igraca nije jos uvijek al generalno trce, bore se, ginu i to je ono sto mene licno zadovoljava, rezultata i ostalo ce doci
Opustite se malo prijateljske su tekme, pripreme, sacekajte da liga pocne, ja ne mogu da vjerujem da neko jos uvijek smatra za konkurenta gurbete ovu sezonu, pratite jedinog nam konkurenta zrinjski a sa zeljeznicmarom iduce sezone cemo se klati( mozda ako budu za kofle imali)
I ovo sto govorite nemaju nasi zara, volje i slicno, nema veze s realnoscu, u svakoj itakmici je to na visokom nivou, par igraca nije jos uvijek al generalno trce, bore se, ginu i to je ono sto mene licno zadovoljava, rezultata i ostalo ce doci
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
izgleda da je došlo do problema na redovnom internacionalnom okupljanju firgoša #šokinevjericaKrajisnikBosnjak je napisao/la:Koliko su Albanci platili sudiju, Bog dragi zna.Al' ni blizu koliko je Željo plaćao u ligaškim utakmicama naše sudije.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Hahaahah nisi jedini. Ali skro svaka slikaThrillerHz je napisao/la:Jeste i vi primjetili da na ss.ba kad god ide clanak vezan za premijer ligu, da li za nekog igraca, trenera ili klub, uvijek stave sliku tog igraca, trenera, kluba etc. sa utakmice protiv Sarajeva
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ne mislim da nas zeljA moze ugrozit al ce biti puno bolji na proljece. Ja se nas bojim, opuštanja
Gdje pratite utakmicu Selje?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
arena 2 ili youtube ovih Shupakefendije FKemir79 je napisao/la:Gdje pratite utakmicu Selje?
zakla ih sudija
Neka malo, neka se naviknuDenchi je napisao/la:arena 2 ili youtube ovih Shupakefendije FKemir79 je napisao/la:Gdje pratite utakmicu Selje?
zakla ih sudija
Hvala za info
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Ja vala koliko ne volim komšije opet bi mi drago bilo da se malo poprave i da završe na neparnom mjestu na tabeli a da Lištica bude parno mjesto vala je lakše gostovati na Grbavici nego dole u Lištici pogotovo za nas jer znamo šta nam se dole dešava.
ISTINA ZA VEDRANA!
Pa nek budu 5 ili 7 a mladost 3Lecler je napisao/la:Ja vala koliko ne volim komšije opet bi mi drago bilo da se malo poprave i da završe na neparnom mjestu na tabeli a da Lištica bude parno mjesto vala je lakše gostovati na Grbavici nego dole u Lištici pogotovo za nas jer znamo šta nam se dole dešava.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
ma meni su jednako ogavni, plavi, jedino jedni geografski bliži...Lecler je napisao/la:Ja vala koliko ne volim komšije opet bi mi drago bilo da se malo poprave i da završe na neparnom mjestu na tabeli a da Lištica bude parno mjesto vala je lakše gostovati na Grbavici nego dole u Lištici pogotovo za nas jer znamo šta nam se dole dešava.
to inijesta jbtInijesta je napisao/la: Pa nek budu 5 ili 7 a mladost 3
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 04 feb 2019, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
- KriskaKruha
- Kontakt:
npr 11-tiLecler je napisao/la:Ja vala koliko ne volim komšije opet bi mi drago bilo da se malo poprave i da završe na neparnom mjestu na tabeli a da Lištica bude parno mjesto vala je lakše gostovati na Grbavici nego dole u Lištici pogotovo za nas jer znamo šta nam se dole dešava.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja mislio da sam uletio na njihovu temu 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.