FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja fakat ne znam ko je napravio penal. Rodin gurnuo igraca bukvalno u Vecu ili sta??
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Kaže "mislim da je ovo Bogičević"...mislim Džizs yebote kako ne prepoznaješ najvećeg stopera Balkanairfo je napisao/la:a sto lupa gluposti ovaj komentator
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kerimatomic1921
- Kontakt:
ovaj ne bi ni Vranjesa prepoznoOsim13 je napisao/la:Kaže "mislim da je ovo Bogičević"...mislim Džizs yebote kako ne prepoznaješ najvećeg stopera Balkanairfo je napisao/la:a sto lupa gluposti ovaj komentator
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
bjezi ba 
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Hahahahahahahahhaahah ovo je bas smijesno!
Salem prolic na aparatima
Salem prolic na aparatima
Skidajte turskish ziraat banku s dresova, yeba nam ovaj sudija turčin majku 
U ligi Amar stima protiv nas penale, a sad Miske u pripremnim 
Udriiiii qovna
Udriiiii qovna
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Tanak ovaj Osmanovic skroz
Ma hajde penali manje-više,a li brate ovo u drugom ništa ne valja .da je i ostalo 2-0 bez penala,neshvatljiv pad..jest i umor i pripremna tekma i sve to stoji ali brate ovo u drugom baš patnja,pa nema dva pasa da valjaju
Jesmo jakiiii
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Loši smo drugo poluvrijeme, ali sa obzirom na umor i jake treninge, možda i očekivano, tek slijedi vrijeme za uigravanje
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Nasi su od pocetka priprema imali ili 1 ili 2 dana za odmor bez treninga koliko mi se cini. Ne cudi sto ne mogu izdrzati isti tempo 90 minuta sad.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
A nama ne da penal 
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sve u svemu, ja zadovoljan. Prvo odlicno, drugo dosta slabije. Sudiju je besmisleno komentarisati. Mislim da nam treba stoper i veznjak, odbrana je bas losa. VOLIM TE ZELJO!
Inace mi igramo strasno tri godine, pa je ovo drugo pol. lose. A jos pripremna, bas lose...aqarius je napisao/la:Ma hajde penali manje-više,a li brate ovo u drugom ništa ne valja .da je i ostalo 2-0 bez penala,neshvatljiv pad..jest i umor i pripremna tekma i sve to stoji ali brate ovo u drugom baš patnja,pa nema dva pasa da valjaju
Solidna utakmica, da nisu bila dva nepostojeca penala uzeli bi glat. Svaka cast momcima bore se sto je najbitnije..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Sto nema ermina zeca na treninzima i na utakmici, ja ga jos sa loptom nisam vidio????
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Blue1921, bvsic, Cwirek, LoveFootball1987, Marokanci58, Sarun, Vanja8 i 58 gostiju.