Clippe idu na Leonarda od tih jacih, vjerovatno se nadaju da je cudak pa mozda iz nekog razloga preferira njihFk_zeljo_1921 je napisao/la:Rich Paul: Davis zeli igrati za tim koji ce se natjecati za titulu
Also Rich Paul: AD bi produzio ugovor s Knicksima, Clippersima
Ono kad ti je preofirno reci da zeli samo u lakerse
NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: NBA 2018/2019
-
GeriOldman
- Kontakt:
Pripazi momčino na jezik.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kakvi su se debili ovdje pojavili, i to gle čuda navijaju za Jezeraše![]()
Al nema veze sinoć su zato dobili lekciju, **** mali LA
1921
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Pa Lakers fans Balkan navijaju za Patriotserio_Ferdy88 je napisao/la:Kakvi su se debili ovdje pojavili, i to gle čuda navijaju za Jezeraše![]()
Al nema veze sinoć su zato dobili lekciju, **** mali LA
Kakav apsurd, sad me stid ko sve navija za Patse
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Kobe Bryant
- Kontakt:
The Golden State Warriors are bracing for the possibility that All-Star forward Kevin Durant could be lost for the rest of the regular season – or perhaps longer – with a left knee injury, league **** told The Vertical.
Durant underwent an MRI late Tuesday night to survey the knee damage, and team officials and members of Durant’s inner circle were expressing fear early Wednesday morning that the severity of Durant’s injury could preclude a return to the Warriors’ lineup until before the start of the Western Conference playoffs in six weeks, league **** told The Vertical.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovo mi djeluje kao ona situacija sa kyriem od prosle sezoneKobe Bryant je napisao/la:The Golden State Warriors are bracing for the possibility that All-Star forward Kevin Durant could be lost for the rest of the regular season – or perhaps longer – with a left knee injury, league **** told The Vertical.
Durant underwent an MRI late Tuesday night to survey the knee damage, and team officials and members of Durant’s inner circle were expressing fear early Wednesday morning that the severity of Durant’s injury could preclude a return to the Warriors’ lineup until before the start of the Western Conference playoffs in six weeks, league **** told The Vertical.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Glupo je druze da forumase koji navijaju za LA nazivas glupanima sta je problem ja za LA navijam od 2004 god i sad sam ja vjestacki jel fan sto nisam ovde komentarisao zadnjih 5 godina nego 10 dana 
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Jesi probao ovo ubaciti u google?Kobe Bryant je napisao/la:The Golden State Warriors are bracing for the possibility that All-Star forward Kevin Durant could be lost for the rest of the regular season – or perhaps longer – with a left knee injury, league **** told The Vertical.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Kakva je ovo vijest oko KD-a, on uopste nije povrijeđen
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nisam mislio na tebe uopšte, ti i ako pišeš to je sve ok, jer sam tvoje čitao i no problems, ima ovih arogantnih što misle da su popili svu pamet svijeta, i tako pišu i na svim drugim temama pa zbog njih to i napisahStole je napisao/la:Glupo je druze da forumase koji navijaju za LA nazivas glupanima sta je problem ja za LA navijam od 2004 god i sad sam ja vjestacki jel fan sto nisam ovde komentarisao zadnjih 5 godina nego 10 dana
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Kobe Bryant
- Kontakt:
hahhahahahahhahahaKajzer10 je napisao/la:Jesi probao ovo ubaciti u google?Kobe Bryant je napisao/la:The Golden State Warriors are bracing for the possibility that All-Star forward Kevin Durant could be lost for the rest of the regular season – or perhaps longer – with a left knee injury, league **** told The Vertical.
pratim twiter woju i ne znam kako refresh kako dodje ova vjest , ali taman je u istom trenutnku ali prije 2 god
rio_Ferdy88 je napisao/la:Nisam mislio na tebe uopšte, ti i ako pišeš to je sve ok, jer sam tvoje čitao i no problems, ima ovih arogantnih što misle da su popili svu pamet svijeta, i tako pišu i na svim drugim temama pa zbog njih to i napisahStole je napisao/la:Glupo je druze da forumase koji navijaju za LA nazivas glupanima sta je problem ja za LA navijam od 2004 god i sad sam ja vjestacki jel fan sto nisam ovde komentarisao zadnjih 5 godina nego 10 dana
Ocigledno da Magic i Pelinka idu na sve ili nista Obrva je realno u top 5 igraca u NBA odlaskom ovih 6 igraca morali bi potpisati neke slobodne agente do 7 Februara Melo moguce da Niksi otpuste Wesa Matthewsa ne bi bilo i njega lose zaganjati provjeren igrac 
LaVar Ball on his son Lonzo Ball potentially being traded: “We want to be in LA. But if he’s traded, I don’t want Lonzo in New Orleans. Phoenix is the best fit for him, and I am going to speak it into existence.”
Ako potpisu Mela LeBron ce imati jos jedno breme na ledjima,ako ti Melo zajebe bilo sta sam ce biti iskljucivi krivac za eventualni neuspjeh,znamo o kakvom se lesu radi.Stole je napisao/la:Ocigledno da Magic i Pelinka idu na sve ili nista Obrva je realno u top 5 igraca u NBA odlaskom ovih 6 igraca morali bi potpisati neke slobodne agente do 7 Februara Melo moguce da Niksi otpuste Wesa Matthewsa ne bi bilo i njega lose zaganjati provjeren igrac
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- majestic24
- Kontakt:
Postoji li mogucnost da Knicksi otpuste Jordana
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ja vjerujem da ga nece potpisati ako se ovaj trejd ne desi al ako se desi moraju nema ko igrati morali bi bar dva igraca potpisati da se upotpuni praznina u rosteruL-Train je napisao/la:Ako potpisu Mela LeBron ce imati jos jedno breme na ledjima,ako ti Melo zajebe bilo sta sam ce biti iskljucivi krivac za eventualni neuspjeh,znamo o kakvom se lesu radi.Stole je napisao/la:Ocigledno da Magic i Pelinka idu na sve ili nista Obrva je realno u top 5 igraca u NBA odlaskom ovih 6 igraca morali bi potpisati neke slobodne agente do 7 Februara Melo moguce da Niksi otpuste Wesa Matthewsa ne bi bilo i njega lose zaganjati provjeren igrac
- Nail for Real
- Kontakt:
Samo je pitanje vremena. Voda i secer nek budu pripravni stalno, nece biti lako pojedinima
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ja i pisem s pretpostavkom da ce se trade desiti,nadam se da ce u tom slucaju Melo biti poslednja opcija za popunjavanje rostera.Stole je napisao/la:Ja vjerujem da ga nece potpisati ako se ovaj trejd ne desi al ako se desi moraju nema ko igrati morali bi bar dva igraca potpisati da se upotpuni praznina u rosteruL-Train je napisao/la:Ako potpisu Mela LeBron ce imati jos jedno breme na ledjima,ako ti Melo zajebe bilo sta sam ce biti iskljucivi krivac za eventualni neuspjeh,znamo o kakvom se lesu radi.Stole je napisao/la:Ocigledno da Magic i Pelinka idu na sve ili nista Obrva je realno u top 5 igraca u NBA odlaskom ovih 6 igraca morali bi potpisati neke slobodne agente do 7 Februara Melo moguce da Niksi otpuste Wesa Matthewsa ne bi bilo i njega lose zaganjati provjeren igrac
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nece nam biti lako kad Caruso,Beasley i Mykhailluk budu dobivali 20 minuta po partijiNail for Real je napisao/la:Samo je pitanje vremena. Voda i secer nek budu pripravni stalno, nece biti lako pojedinima.
#Punoljetstvo
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Naravno, to je već veoma izvjesno kako reče onaj komentator.majestic24 je napisao/la:Postoji li mogucnost da Knicksi otpuste Jordana
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.