KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Evo ga. Najuređenija loža u državi BiH, spremna za EYOF.

KrajisnikBosnjak je napisao/la:

Kakav cirkuz jebote. Ovako ja psu pravim boks.KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Vidio sam sve i svašta, ali ne znam jesam li vidio stupove koji blokiraju pogled ljudima iz lože.KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Da se ne lažemo ovo je vjerovatno najgora loža na jednom stadionu ovih dimenzija u Evropi, a možda i šire.badblueboylivno je napisao/la:Vidio sam sve i svašta, ali ne znam jesam li vidio stupove koji blokiraju pogled ljudima iz lože.KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Na Bilinom je loža bolja x putaKrajisnikBosnjak je napisao/la:

Osim13 je napisao/la:Joj kad Skaka izađe i dočeka raju na stadionu Otoka
To ja odavno govorim pa me napravise budalom, ona lokacija je truhne godinama. Totalno neiskoristen prostor koji j eprekrio ruzni stadion koji je 90 prazan.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ja sam mišljenja da na lokaciji gdje je Koševo treba dobru parking garažu napraviti, a Otoku preurediti za potrebe Sarajeva u jedan vrhunski stadion od otprilike 12.000 mjesta.
Sarajvu treba stadion kapaciteta otprilike kao kod Maribora i to bi bilo to...Cepi1981 je napisao/la:To ja odavno govorim pa me napravise budalom, ona lokacija je truhne godinama. Totalno neiskoristen prostor koji j eprekrio ruzni stadion koji je 90 prazan.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ja sam mišljenja da na lokaciji gdje je Koševo treba dobru parking garažu napraviti, a Otoku preurediti za potrebe Sarajeva u jedan vrhunski stadion od otprilike 12.000 mjesta.
Pa ispred Koseva imas ogromni parking koji je uvijek prazan. Ne kontam, yebem ti logikuKrajisnikBosnjak je napisao/la:Ja sam mišljenja da na lokaciji gdje je Koševo treba dobru parking garažu napraviti, a Otoku preurediti za potrebe Sarajeva u jedan vrhunski stadion od otprilike 12.000 mjesta.
Može i tržni centar. Godinama krpimo Koševo, a nažalost ništa konkretno neće nikad biti.JavierBosnia je napisao/la:Pa ispred Koseva imas ogromni parking koji je uvijek prazan. Ne kontam, yebem ti logikuKrajisnikBosnjak je napisao/la:Ja sam mišljenja da na lokaciji gdje je Koševo treba dobru parking garažu napraviti, a Otoku preurediti za potrebe Sarajeva u jedan vrhunski stadion od otprilike 12.000 mjesta.
Na otoci nemas prostora za reflektore ugradit, a ne tribine praviti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.