FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sad valja zaslužiti da se neko nađe na avataru, ali jedan je veoma blizu.moj uzor-S.G je napisao/la:Bojkot hilme dok ne promijeni avatar.
Što se tiče Radovca, ostat će zapamćen i po dobrom i po lošem. Ali fudbal je takav igrači dolaze i odlaze a klub ostaje i mi uz njega. Ne bih se htio vraćati na neke stvari iz prošlosti, treba gledati naprijed.
Nisam imao priliku gledati ove pripremne utakmice, ali me raduje činjenica da ne mjenjamo mnogo u igračkom kadru, nadati se još nekom imenu da malo pojača konkurenciju. Škarta se čistimo, a prvih 11 imamo. Tako da se sad samo nadamo da neće biti ono naše klasično proljeće kada uvijek igramo lošije nego na jesen.
Volio bih kada bi nam se u ovih nekoliko utakmica do kraja ove 2/3 prvenstva poklopili rezultati kako u završnom dijelu ne bi morali gostovati u Širokom Brijegu. Ne možemo meda dole.
Taj sto je blizu za avatar ili je Kova ili Pidro, trece opcije nema , kako god mjenjaj Samira dok nije za zrinjski potpiso i poceo da nas trpahilmo je napisao/la:Sad valja zaslužiti da se neko nađe na avataru, ali jedan je veoma blizu.moj uzor-S.G je napisao/la:Bojkot hilme dok ne promijeni avatar.![]()
Što se tiče Radovca, ostat će zapamćen i po dobrom i po lošem. Ali fudbal je takav igrači dolaze i odlaze a klub ostaje i mi uz njega. Ne bih se htio vraćati na neke stvari iz prošlosti, treba gledati naprijed.
Nisam imao priliku gledati ove pripremne utakmice, ali me raduje činjenica da ne mjenjamo mnogo u igračkom kadru, nadati se još nekom imenu da malo pojača konkurenciju. Škarta se čistimo, a prvih 11 imamo. Tako da se sad samo nadamo da neće biti ono naše klasično proljeće kada uvijek igramo lošije nego na jesen.
Volio bih kada bi nam se u ovih nekoliko utakmica do kraja ove 2/3 prvenstva poklopili rezultati kako u završnom dijelu ne bi morali gostovati u Širokom Brijegu. Ne možemo meda dole.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Jednom mi je onaj @farukzidan, ako se sjećate, govorio da on ima velikih problema sa leđima i da se neće moći dugo baviti fudbalom, nisam mu vjerovao ali je lik izgleda bio u pravu.
Neće on niđe
Neće on niđe
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma biće neko, ne vjerujem ja u to. Samo dok nađem vremena da izaberem i uredim. 
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma mora se valjda i ta naknada za treniranje nama platit i to fina cifra tako da...hilmo je napisao/la:Jednom mi je onaj @farukzidan, ako se sjećate, govorio da on ima velikih problema sa leđima i da se neće moći dugo baviti fudbalom, nisam mu vjerovao ali je lik izgleda bio u pravu.
Neće on niđe
Inace i meni je zao sto je protracio talenat, a realno strasan talenat je imo, sa 17 godina je drzo sredinu terena al jbg
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
belosevic28
- Kontakt:
Editovan ti je post.AlfredNobel je napisao/la:Stavi Pavloviću.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zašto si nastran?belosevic28 je napisao/la:Editovan ti je post.AlfredNobel je napisao/la:Stavi Pavloviću.
Belosevica za moderatora, skidaj Mortu s trona!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
belosevic28
- Kontakt:
Ja sam konstruktivna opozicija 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- AlfredNobel
- Kontakt:
khm..belosevic28 je napisao/la:Ja sam konstruktivna opozicija
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uzimamo li Napredak?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
hilmo je napisao/la:Jednom mi je onaj @farukzidan, ako se sjećate, govorio da on ima velikih problema sa leđima i da se neće moći dugo baviti fudbalom, nisam mu vjerovao ali je lik izgleda bio u pravu.
Neće on niđe
Radovca je upropastio privatni trener.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Kad igrate, ima li kakav stream?MortemHz je napisao/la:Uzimamo li Napredak?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Brat garo se vratio na instagram adukor_
A prenosa na areni nema dns, czv prenose u 15h
A prenosa na areni nema dns, czv prenose u 15h
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
@TottiStroj1946 je napisao/la:Tako jedino mozes Bosnju dovest u red, samo kritikamaFrancescoTotti je napisao/la:Tito te yebo znaci ako smo prvi na tabeli ne treba nista ni rec, ni kritikovat ma ni pomislit. Sve je bajno i krasno.
Neki tacno imaju vidike noja kad zabije vugla u pjesak...![]()
Nista od tog niko nije trazio a ni rekao. Al ako smo vec prvi na tabeli i u odlicnoj situaciji omjer kritika i pohvala ne bi trebao bit 50:1. Ako vec vidis tako siroko razmisli sta to govori o nama. Vjecno nezadovoljni ?
@Stroj
Iz Bosnje dobijes najbolje kad je pun samopouzdanja, kad ga okolnosti ponesu. Za puno kritika dobijes "ma goni se vise u pm" pa inat, zato npr. svi nasi bivsi igraci "ginu" protiv nas.
Kritike su dobre, al malo njih ima m*da da se nosi sa njima, pogotovo kad su konstantne onda ubijaju, kontraproduktivne su.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Da li ce mozda ss.ba raditi prenos danas??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.