Posjeti Torabija nek te izlijeci od mentalne bolesti zvane FK Sarajevo.Elektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
Dabogda svi vi koji ste privrženi plavoj boji dobili najgori zloćudni tumor pa pocrkali u najgorim mukama ko kerovi. Zapalili vas dabogda u kafileriji jer samo to i zaslužujete.
GAMAD!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
mamaSmurf je napisao/la:Elektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
Dabogda svi vi koji ste privrženi plavoj boji dobili najgori zloćudni tumor pa pocrkali u najgorim mukama ko kerovi. Zapalili vas dabogda u kafileriji jer samo to i zaslužujete.
GAMAD!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ne radi kafilerija, zabranjeno ubijati kerove 
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Uskoro koncesija na 100 god. a vi i ako pravili onaj cumez nece bit'vas narednih 35 god. hahahahhaOld tawn je napisao/la:A samo jedan klub nema stadiona uopste !!!endem_ je napisao/la:Kako ih nije stid da daju 1500 mjesta navijacima na onu istocnu tribinu koja nema licencu, kakav je ovaj cumez od stadiona, pa bolji ima pola klubova u BIH
Pazza Inter Amala
-
plava_pruga
- Kontakt:
Bolje samo 35, nego zauvjekendem_ je napisao/la:Uskoro koncesija na 100 god. a vi i ako pravili onaj cumez nece bit'vas narednih 35 god. hahahahhaOld tawn je napisao/la:A samo jedan klub nema stadiona uopste !!!endem_ je napisao/la:Kako ih nije stid da daju 1500 mjesta navijacima na onu istocnu tribinu koja nema licencu, kakav je ovaj cumez od stadiona, pa bolji ima pola klubova u BIH
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Dobit cete koncesiju isto tada kada napravite novi stadion
Onaj stadion je u vlasnistvu dobro znamo koga, i apsolutno nijedna lokalna zajednica nije luda da nekome izdaje "zlatnu koku" kada je zarada i profit u pitanju.
Zivite u zabludi mladje komsije.
Onaj stadion je u vlasnistvu dobro znamo koga, i apsolutno nijedna lokalna zajednica nije luda da nekome izdaje "zlatnu koku" kada je zarada i profit u pitanju.
Zivite u zabludi mladje komsije.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Ne seri......vrlo dobro se zna ko ovde vuce konce, i cija je zadnja!!!pile87 je napisao/la:Nije samo uprava, sigurnosni plan je napravio MUP kantona to je jako tesko promjeniti cak i da je nasa uprava i odlucila dugacije.nime_tm87 je napisao/la:bravo UPRAVA, ovako i treba kiticama, prpa im pa ...![]()
![]()
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Koji si ti pacenik,zbog toga sto neces moci gledat mec uzivo,ovako se izrazavas cccc..ja ovo ni najgorem neprijatelju ne bi pozelio .Elektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
GAMAD!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ova nasa Grbavica iako je ruzna samo je nasa i nicija drugo.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
JE.BEMO TI MI SVI SESTRU I NJENO DJETE U PELENAMA AKO GA IMAElektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
GAMAD!
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
- Elektrika
- Kontakt:
I najgori neprijatelj bi mi dao bolje uslove na tribini nego ovi sa kojim dijelim grad. Siguran sam da bi bolje uslove dobio u Beogradu recimo nego na mnogo ružnom stadionu.harry_90 je napisao/la:Koji si ti pacenik,zbog toga sto neces moci gledat mec uzivo,ovako se izrazavas cccc..ja ovo ni najgorem neprijatelju ne bi pozelio .Elektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
GAMAD!
Malo je reci ruzna,ona je FUJ,alidino lj je napisao/la:Ova nasa Grbavica iako je ruzna samo je nasa i nicija drugo.
JA TEBE VOLIM
VOLIM TE FAKAT
TI SI MI LJUBAV JEDINA
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
sutra ti sine prije ovog organizovanog pracenja na kosevu otidji kod onog marokanca, i povedi sve svoje istomisljenikeElektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
GAMAD!
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
mi sa vama ne djelimo grad vi ste samo privremana kategorija,sto hocete da nas naljutite da vas babo otjera iz svoje kucei svog grada cccElektrika je napisao/la:I najgori neprijatelj bi mi dao bolje uslove na tribini nego ovi sa kojim dijelim grad. Siguran sam da bi bolje uslove dobio u Beogradu recimo nego na mnogo ružnom stadionu.harry_90 je napisao/la:Koji si ti pacenik,zbog toga sto neces moci gledat mec uzivo,ovako se izrazavas cccc..ja ovo ni najgorem neprijatelju ne bi pozelio .Elektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
GAMAD!
PONOSNO I HRABRO
Bolje da on njima dođe na sjever,pa kolektivna terapija.Blizu mu je iz Zetre.19TM87 je napisao/la:sutra ti sine prije ovog organizovanog pracenja na kosevu otidji kod onog marokanca, i povedi sve svoje istomisljenikeElektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
GAMAD!
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Al jbg ne trebas se ovako izrazavat,nisu oni krivi sto neces moci na Grbavicu pratit mecElektrika je napisao/la:I najgori neprijatelj bi mi dao bolje uslove na tribini nego ovi sa kojim dijelim grad. Siguran sam da bi bolje uslove dobio u Beogradu recimo nego na mnogo ružnom stadionu.harry_90 je napisao/la:Koji si ti pacenik,zbog toga sto neces moci gledat mec uzivo,ovako se izrazavas cccc..ja ovo ni najgorem neprijatelju ne bi pozelio .Elektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
GAMAD!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
plava_pruga
- Kontakt:
on im barem nece naplacivati ni marke kamoli 3mamaSmurf je napisao/la:Bolje da on njima dođe na sjever,pa kolektivna terapija.Blizu mu je iz Zetre.19TM87 je napisao/la:sutra ti sine prije ovog organizovanog pracenja na kosevu otidji kod onog marokanca, i povedi sve svoje istomisljenikeElektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
GAMAD!
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Sad kad smo im ovo sredili hajmo im još prenos ukinuti i to je to 
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- Elektrika
- Kontakt:
Ne znam koliko su krivi ali samo znam da čitajući njihove postove oni podržavaju odluku svoje uprave, tako da su svi isti.harry_90 je napisao/la: Al jbg ne trebas se ovako izrazavat,nisu oni krivi sto neces moci na Grbavicu pratit mec
Cuj ne seriGigant je napisao/la:Ne seri......vrlo dobro se zna ko ovde vuce konce, i cija je zadnja!!!
valja otplatit LED
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 22 okt 2010, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google [Bot], Hazre, Mamba21, Paromlinac i 32 gosta.