Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Znaš koji smo qurac od ekipe kad momak od 19 godina jedini ulazi sa pravim pristupom u utakmicu.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
ako ovi osvoje, oćel kroenke dat šta para
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Tanguy Ndombele kakva igračina majko mila. Pisao sam o njemu nekad tamo davno prošle godine na temi Francuske lige, lik je zvijer od fudbalera za ono se isplati dati 80 miliona ko iz pi.cke
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Probat cemo ga dovest na posudbu na ljetoJack je napisao/la:Tanguy Ndombele kakva igračina majko mila. Pisao sam o njemu nekad tamo davno prošle godine na temi Francuske lige, lik je zvijer od fudbalera za ono se isplati dati 80 miliona ko iz pi.cke
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Leno je imao onu partiju zbog koje bi pojedini, koje nećemo imenovati, za Čeha rekli da nas je spasio sramote svojim odbranama, te da je samo on u stanju imati takve nadrealne odbraneanell je napisao/la:Leno i Guza prolazna ocjena.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Genduzi juče odličan, prska hejtere iz kola u kolo 
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Ian Wright: "He's the kind of player you want at Arsenal."
Dimitar Berbatov: "I want to be against him because he is pissing me off with the confidence he has."
Gary Neville: "He was fantastic, he's done well."
Robert Pires: "He's a great player - very talented."
Arsenalovi ss.ba stručnjaci: ka.rina od igrača

Mattéo Guendouzi Born: April 14, 1999
Dimitar Berbatov: "I want to be against him because he is pissing me off with the confidence he has."
Gary Neville: "He was fantastic, he's done well."
Robert Pires: "He's a great player - very talented."
Arsenalovi ss.ba stručnjaci: ka.rina od igrača
Mattéo Guendouzi Born: April 14, 1999
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ma ne vjerujem ja njima ništa. Ja vjerujem samo što na forumu pročitam 
Sergio Aguero: "Yes, it was handball"
Svejedno bi izgubili i da je poništio gol, ali je smiješan onaj komentator sa SK
Svejedno bi izgubili i da je poništio gol, ali je smiješan onaj komentator sa SK
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Meni je gori bio kad se onoliko ibretio što je Gundogan dobio žuti karton za onaj dajv.anell je napisao/la:Sergio Aguero: "Yes, it was handball"
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Što je najtužnije, mislim da je simpatizer Arsenala.Marsal je napisao/la:Meni je gori bio kad se onoliko ibretio što je Gundogan dobio žuti karton za onaj dajv.anell je napisao/la:Sergio Aguero: "Yes, it was handball"
Ali izgleda da spada u onu grupu simpatizera koji ne pišu na ovoj našoj temi.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Arsenal have been forced to name Héctor Bellerín, Rob Holding & Danny Welbeck in their quota for homegrown players, despite the fact the three are unlikely to feature again this season due to injury.

Prskaj neznaliceJeremie Aliadiere (bivši igrač Arsenala): "Matteo je takav od kada sam ga prvi put sreo. Izvedba protiv Manchester Citya za mene nije bila iznenađenje. U svakoj utakmici koju je igrao ove sezone, bio je vrlo dosljedan."
"Čak i prije nekoliko mjeseci, kada su ljudi sumnjali u njega, mislio sam da je to nepravedno. On je jedini igrač koji je pokazao dosljednost svaki put na terenu. Tehnički, Matteo rijetko kad uputi pogrešan pas i uvijek su to dobri pasovi."
"Ono što dobijate od Mattea je ta strast, možete vidjeti da on igra za klub za koji je uvijek želio igrati. Kada to ostvarite, još više se borite za dres koji nosite. Tu strast možete da vidite u njegovim nastupima i kad stvari ne idu dobro, on je frustriran. Kad neko uputi pogrešan pas, on će mu to reći. Takav je bio i u Lorientu."
"Za mene, on će postati jedan od glavnih lidera ovog tima. Sa 19 godina, Guendouzi može samo napredovati. U okolnostima kakve su bile protiv Manchester Citya, njegov nastup je bio fantastičan."
mišljenje velike igračine od vojaerovog isprdka alideirea je važno kao i mišljenje trofaznih vojaeroljubaca koji su poznati kao dokazane neznalice
samo da vas pitam kolko je tekmi dobiveno s prevarom od čupe u prvih 11
šta se neće pročitati sve od dežurnih klaunova 
Prskaj po čelu neznaliceIan Wright: Disappointing result today. Shining light in Matteo's performance - always wanted the ball, fought for everything and showed great composure
- Marsal
- Kontakt:
Popušiš nam ga svima **** glupa usta te J*** krezava debilčino debilna.Seaman je napisao/la:mišljenje velike igračine od vojaerovog isprdka alideirea je važno kao i mišljenje trofaznih vojaeroljubaca koji su poznati kao dokazane neznalicesamo da vas pitam kolko je tekmi dobiveno s prevarom od čupe u prvih 11
![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Prskaj notorne neznaliceSpeaking on the Gary Neville Podcast, ex-Man United player explained: "[Emery] is finding out a lot about his players all the time. For instance, Guendouzi today I thought was fantastic.
još jedan veliki znalac aka uvlakač u pakšu pires,nisam čuo kolko smo tekmi dobili s čupom na terenu u prvih 11.šutiš kao **** kuknjava
ovo znalca iz valencije ne treba niti komentirati
nisam vas prepoznao raspalo beton pojačanje
jeste živi,kad ćete opet gnojiti po arsenal manii sa svojim nebulozama:rol:
ovo znalca iz valencije ne treba niti komentirati
Marsal je napisao/la:Popušiš nam ga svima **** glupa usta te **** krezava debilčino debilna.Seaman je napisao/la:mišljenje velike igračine od vojaerovog isprdka alideirea je važno kao i mišljenje trofaznih vojaeroljubaca koji su poznati kao dokazane neznalicesamo da vas pitam kolko je tekmi dobiveno s prevarom od čupe u prvih 11
![]()
nisam vas prepoznao raspalo beton pojačanje