Ne stavljaj nas u istu recenicu, to je zakonom zabranjenoMortemHz je napisao/la:Tobe je ustvari onaj Murat..

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne stavljaj nas u istu recenicu, to je zakonom zabranjenoMortemHz je napisao/la:Tobe je ustvari onaj Murat..
Sta je konkretno trebao dzaba uraditi ?KriskaKruha je napisao/la:Naravno da treba zaradjivati i nema nista lose u tome sto je trenirao ili ce trenirati neki drugi klub. Post se odnosio na suplju pricu kako on voli FKS vise od zivota i slicne gluposti. Eto navedi ti meni smao jednu stvar koju je on besplatno uradio za klub koji voli vise od svog zivota. Evo npr ti si uradio puno vise za klub nego on.Rahmanovic je napisao/la:Cuj voli FKS ko Slobodu ,Mladost i mozda Tuzlu![]()
eto trebao je sjediti kuci i tebe zovnuti da mu das koji savjet kako doci do koje pare,sunce ti **** ja ne mogu da shvatim da ljudi pritisnu submit nakon ove lite napisane
Nisam Hirscher ,dosta jednom ili dva puta sedmicnoDenchi je napisao/la:ma ne znam što te dotiču mišljenja drugih ljudi, odi skijaj malo, pusti krajuRahmanovic je napisao/la:Cuj voli FKS ko Slobodu ,Mladost i mozda Tuzlu![]()
eto trebao je sjediti kuci i tebe zovnuti da mu das koji savjet kako doci do koje pare,sunce ti **** ja ne mogu da shvatim da ljudi pritisnu submit nakon ove lite napisane
![]()
jesi ostvaren ili nisi?
pa uživaj u odmoru čovječe, nećeš ovim ništa postići što se pališ da svakom repliciraš na njihovo viđenje i mišljenje, samo dodatno praviš kontraefekat...potpiše, ne potpiše, ne možeš pričom nikog kupiti.....Rahmanovic je napisao/la:
Nisam Hirscher ,dosta jednom ili dva puta sedmicnoima jos odmora,nije ni blizu kraj
Evo neka mene Morto banuje ,ali odjbi insajderu od mojih postovaRahmanovic je napisao/la:Sta je konkretno trebao dzaba uraditi ?KriskaKruha je napisao/la:Naravno da treba zaradjivati i nema nista lose u tome sto je trenirao ili ce trenirati neki drugi klub. Post se odnosio na suplju pricu kako on voli FKS vise od zivota i slicne gluposti. Eto navedi ti meni smao jednu stvar koju je on besplatno uradio za klub koji voli vise od svog zivota. Evo npr ti si uradio puno vise za klub nego on.Rahmanovic je napisao/la:Cuj voli FKS ko Slobodu ,Mladost i mozda Tuzlu![]()
Svaki njegov intervju je na fonu kako ON ne moze nikad vratiti FKS ono sto je njemu dalo i uvijek mu je FKS na prvom mjestu pa i ispred zivota,samo sto su ga Dino i kompanija otjerali bas kad mu je zivot visio na koncu
@Vanja smanji malo dozivljaj,nije valjda da sam zasluzio toliki postsve sto si napisao je pogresno,ali bas sve.
Pa evo npr mogao je kupiti bar jedno ono upravljacko pravo za 1500KM ili nesto slicno.Rahmanovic je napisao/la:Sta je konkretno trebao dzaba uraditi ?KriskaKruha je napisao/la:Naravno da treba zaradjivati i nema nista lose u tome sto je trenirao ili ce trenirati neki drugi klub. Post se odnosio na suplju pricu kako on voli FKS vise od zivota i slicne gluposti. Eto navedi ti meni smao jednu stvar koju je on besplatno uradio za klub koji voli vise od svog zivota. Evo npr ti si uradio puno vise za klub nego on.Rahmanovic je napisao/la:Cuj voli FKS ko Slobodu ,Mladost i mozda Tuzlu![]()
Svaki njegov intervju je na fonu kako ON ne moze nikad vratiti FKS ono sto je njemu dalo i uvijek mu je FKS na prvom mjestu pa i ispred zivota,samo sto su ga Dino i kompanija otjerali bas kad mu je zivot visio na koncu
@Vanja smanji malo dozivljaj,nije valjda da sam zasluzio toliki postsve sto si napisao je pogresno,ali bas sve.
Kad mogu Husrefa kupiti ( proglasen sam svakako Rundom ili njegovim kerom) onda mogu svakogaDenchi je napisao/la:pa uživaj u odmoru čovječe, nećeš ovim ništa postići što se pališ da svakom repliciraš na njihovo viđenje i mišljenje, samo dodatno praviš kontraefekat...potpiše, ne potpiše, ne možeš pričom nikog kupiti.....Rahmanovic je napisao/la:
Nisam Hirscher ,dosta jednom ili dva puta sedmicnoima jos odmora,nije ni blizu kraj
pa parama možda samo to nisi nudio hahahaha pričom teže maloRahmanovic je napisao/la: Kad mogu Husrefa kupiti ( proglasen sam svakako Rundom ili njegovim kerom) onda mogu svakoga
Bekic je poceo na beku protiv Veleza i Olimpika, koliko sam primijetio nije igrao u Turskoj, eh sad moze biti da je do povrede, ili da je Husref nezadovoljan sa njim toliko da ga je sklonio, i ne da mu igrati ni prijateljske, a na desnom beku siguran sam da ce prije zaigrati sabanovic, koji je to i dosad igrao nego Đokanovic, koji vjerovatno nece ni igrati, pa i Resic je bio desni bek na pripremama prije 6 mjeseci, tj probao je Husref i sa njim...Denchi je napisao/la:Trenutno se ovako koriste:
GK: Kovačević(Džafić) + Dizdarević
RB: Hebibović(Đokanović) alt.Lazić + Salčinović(do 20te ugovor)
LB: Pidro(Šabanović) alt.Bekić/Lazić
CB: Mujakić,Lazić(Dupovac,Šofranac) + Kurdić
DM: Stanojević(Kurdić,Đokanović) alt.Lazić?
CM: Crepulja(Mustafić)
AM: Rahmanović(Krste) alt.Halilović + Salčin
RW: Tatar(Krste,Hebibović,Šišić) + Resić
LW: Krste(Tatar,Halilović,Bekić) alt.Handžić/Salčin
ST: Ahmet(Handžić,Krste) alt.Tatar/Rahmanović
dakle Šabanovića koristi na lijevom beku češće od Bekića, Hebib svi znamo šta je, Halil kad igra u sredini bude rijetko nešto konkretno(češće ono kontra olimpika), da nije baba bio bi deda, ali suficit krila je bolno upadljiv...a kvalitete među njima ne baš i posebno što imaju 4 koja nisu polivalentna, dakle ne možeš ih na obje strane koristiti....
To je previse gruba rijec druze Memara. Ne mrzim ga ali mi se ne svidja kako radi. Sto se mene tice nek bude ziv i zdrav 100 godina.Memara je napisao/la:Tobe mrzi Husrefa
KriskaKruha je napisao/la: To je previse gruba rijec druze Memara. Ne mrzim ga ali mi se ne svidja kako radi. Sto se mene tice nek bude ziv i zdrav 100 godina.
pomjeri se s mjestaSamozdravlje je napisao/la:moj ahbab@bihuzur i @rahmanovic , najbolji jarani , sa juga .![]()
![]()
![]()
Akademci porucuju: @RobertKosar,@Sedrenik i @Samozdravlje dobit cete pozivnicu za balkon iznad Vjecne vatre aBd .Samozdravlje je napisao/la:moj ahbab@bihuzur i @rahmanovic , najbolji jarani , sa juga .![]()
![]()
![]()
Djaba pisat o toj djeci moj druze kad je pojedincima draza para i Neki levati jahici. Jednom se trener opekao sa dovodjenjem radulovica u kojeg je on licno vjerovao i garantobao i evo sad amerikanac. Nemoze se biti i trener i skaut. Birvaktile je Cala doveo nekog centarfora iz istre. Glumio cala skauta kad je bio u vojsci i doveo levata kao i sto dovedose ovog amera. nije covjek sastavio tri tekme u Sarajevu. Ovi stariji bi trebalo da znaju i prezime tog igraca. Cudan smo soj naroda mi iz bosne, mi bi da budemo i doktori i profesori i menadzeri i treneri i skauti a nemamo cetiri osnovne i jedno polugodiste skolemichplatini je napisao/la:Pisite o momcima koji su vrijedni paznje a ne Jahicu i slicnima koji su ovdje u prolazu.
Pisite o 4 klinca koji su danas u 2 pol.pokazali kako se gine za grb.Pisite o Mustaficu ,decku koji se dize ponovo,Sabanovicu koji glavom ide na kopacku,malom Djokanovicu koji igra na beku sa 17 god i izdominira protiv Napredka.
Bekić je bio kriza protiv rođenih a protiv Olimpika ga je izveo(loš jer bi znali da je ozljeda) pa prebacio Šabanovića koji je briljirao sa Cruzom po lijevoj strani tu tekmu, danas je opet u drugom Đokanović igrao desnog a Šabanović lijevog beka, Resić na kojoj poziciji dobije minutažu prije izbacit će mu Hebiba iz sastava zato mali i ne igra...Lazić igra sve nazad, tj. igrao je u zvezdi i desnog i lijevog beka, krpio pozicije bukvalno...u slučaju kartona ili nečeg ne sumnjam da će ubaciti Dupovca/Šofu a Lazićem zatvarati gdje treba....YNWA je napisao/la:
Bekic je poceo na beku protiv Veleza i Olimpika, koliko sam primijetio nije igrao u Turskoj, eh sad moze biti da je do povrede, ili da je Husref nezadovoljan sa njim toliko da ga je sklonio, i ne da mu igrati ni prijateljske, a na desnom beku siguran sam da ce prije zaigrati sabanovic, koji je to i dosad igrao nego Đokanovic, koji vjerovatno nece ni igrati, pa i Resic je bio desni bek na pripremama prije 6 mjeseci, tj probao je Husref i sa njim...
Lazic je stoper, pokusao Husref sa njim u vezi i nije to dobro proslo, ne vidim kako ce on na beka, pogotovo ne na lijevog, prije ce Mujakic tu zaigrati...
I pretjeruje se sa kvalitetom igraca na klupi, zar ozbiljno mislis da smo u situaciji da Krle ili Tatar griju klupu, da smo toliko dobri trenutno ?
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, JavierBosnia, juka55, SamoDaKazeem, samoFKS i 48 gostiju.