Nalinho je prvi trener koji je pokazao muda i znanje. Tek po njegovom radu vidis kakve su neznalice Jagodic i Petrovic.katarakta je napisao/la:Nalić je prvi trener kojem nisu doveli niti jednog igrača. Da li je to svjesno bušenje, ili šta.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
075
- tuzlak1987
- Kontakt:
Daj samo da covjek doceka ljeto i odradi jedan svoj prelazni rok, da ne pukne sta do tada.
od nasih Vuklis standardno nesiguran, Smajic se trazi po terenu, ostali solidni sto se prve postave tice. od rezervi mali Hodzic u veznom redu bi mogao biti igracina, Salkic solidan, Livancic i Piric takodjer..... ali druga Slavenova postava nije mjerilo jer ima dosta "sekjackih" igraca sa stomakom do poda. od nasih igraca u Slavenu mali Karlos je prelos direktan krivac za treci gol, Hodzic solidan, nije bio los ni Davor Todorovic vidi se da je spreman. Mirel Ibrahimovic se jedva krece po terenu minimalno 15 kila viska ima i mozemo se jedino Nali zahvaliti sto je udario veto na njegov dolazak! dosta nasih igraca je gripozno i odlazak u toplije krajeve bi im znacio ali sta je tu je imamo "odlicnog" predsjednika!
Sloboda Tuzla
Hodzic Armin je zvijer.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Naravno da nije mjerilo al igrali smo mi i protiv gorih ekipa pa nismo preski dvicu. Zna li neko kad smo zadnji out dali nekome 7 komada ?
samo Sloboda
Super golijada,makar federalnog ligaša da natrpamo.Nikome nije lako dat 7 kom.Koliko je dajdzin dao golova danas?tuzlak1987 je napisao/la:Zamal da zabijemo vise golova nego citavu polusezonu.
DRŽAVA TUZLA!!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Potpisujem, mora mu se dati prilika sto prije.Skojevska je napisao/la:Hodzic Armin je zvijer.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
da Armin je prejak igrac, fantasticne predispozicije, dugo talentiranijeg igraca nisam vidio u SlobodiSkojevska je napisao/la:Hodzic Armin je zvijer.
Sloboda Tuzla
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Kako je rečeno za “****”, u Međugorju su zakazane i dvije kontrolne utakmice i to 8. februara protiv Bosne iz Visokog te 10. februara protiv Olimpika.
U planu je da Sloboda u Međugorju odigra još jednu kontrolnu utakmicu, a protivnik će biti naknadno utvrđen.
Sloboda će u Međugorju biti do 13. februara kada je planiran povratak u Tuzlu.
Bosna Visoko 8.2
Olimpik 10.2
?? 12.2
Sisoja 16.2 i to je to do pocetka prvenstva.
U planu je da Sloboda u Međugorju odigra još jednu kontrolnu utakmicu, a protivnik će biti naknadno utvrđen.
Sloboda će u Međugorju biti do 13. februara kada je planiran povratak u Tuzlu.
Bosna Visoko 8.2
Olimpik 10.2
?? 12.2
Sisoja 16.2 i to je to do pocetka prvenstva.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Steta sto Armin Hodzic ima ugovor samo do kraja ove godine. Ode on dalje za siću ili dzaba ako ga mi isforsiramo sada.
Ne bi uopšte forsirao mladog igrača koji nema ugovor na bar još 2-3 godine.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Kako znas do kad ima ugovor?sviunapad1010 je napisao/la:Steta sto Armin Hodzic ima ugovor samo do kraja ove godine. Ode on dalje za siću ili dzaba ako ga mi isforsiramo sada.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Transfermarkt, do kraja godine je ugovor. Azir isto do januara 2020, Beganovic 8.2020, Smajic 1.2021, Maksimovic 6.2020, Todorovic 7.2020 i Dino Hodzic do 6.2019.Skojevska je napisao/la:Kako znas do kad ima ugovor?sviunapad1010 je napisao/la:Steta sto Armin Hodzic ima ugovor samo do kraja ove godine. Ode on dalje za siću ili dzaba ako ga mi isforsiramo sada.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Sto znaci da ako vec Nala u nekima od tih mladih igrača vidi kvalitet trebao je UO da sa istim produži saradnju na duži period.bhpremierliga12 je napisao/la:Transfermarkt, do kraja godine je ugovor. Azir isto do januara 2020, Beganovic 8.2020, Smajic 1.2021, Maksimovic 6.2020, Todorovic 7.2020 i Dino Hodzic do 6.2019.Skojevska je napisao/la:Kako znas do kad ima ugovor?sviunapad1010 je napisao/la:Steta sto Armin Hodzic ima ugovor samo do kraja ove godine. Ode on dalje za siću ili dzaba ako ga mi isforsiramo sada.
I dalje smo na istom otići će nam kvalitetni mladi igrači džabe.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
**** od ovih svih mladih, samo je A.Hodzica ostavio ostali su na posudbama.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Husara se okomio na precjednika

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Nije bilo Nalica pa igraci pokazali da znaju igrati fudbal a ne samo trcatimerak je napisao/la:Naravno da nije mjerilo al igrali smo mi i protiv gorih ekipa pa nismo preski dvicu. Zna li neko kad smo zadnji out dali nekome 7 komada ?
Uzimajući u obzir da je nekoliko igrača napustilo ekipu, a da klub nije dovodio pojačanja, ukazala se prilika za juniore tako da je timu priključen Kenin Devedžić.
-Radimo na tome da kompletiramo grupu jer je klub vjerovatno odlučio da pustiti i Terzića koji neće putovati sa ekipom u Međugorje jer je postigao dogovor sa Upravom kluba o raskidu ugovora. Stoga smo odlučili da ekipi priključimo igrača iz juniorskog pogona, Kenina Devedžića koji će putovati sa ekipom na pripreme u Međugorje. Devedžić je centarhalf, koji je zavrijedu pažnju i koji sigurno može biti budućnost kluba, izjavio je Zlatan Nalić, šef stručnog štaba FK Sloboda Tuzla.
Dakle, crveno-crni sutra putuju u Međugorje, a na spisku Zlatana Nalića nalazi se 26 igrača, od čega su tri golmana i 23 vanjska igrača.
Muminović (G)
Vukliš (G)
Čokorilo (G)
Beganović
Topuzović
Ivetić
Alispahić S.
Ignjatović
Salihović
Devedžić
Adžem
Salkić
Hadžanović
Hodžić
Alispahić M.
Čivić
Husejinović
Pirić
Baraban
Livančić
Smajić
Musić
Zukić
Vidović
Todorović
Pršeš
-Radimo na tome da kompletiramo grupu jer je klub vjerovatno odlučio da pustiti i Terzića koji neće putovati sa ekipom u Međugorje jer je postigao dogovor sa Upravom kluba o raskidu ugovora. Stoga smo odlučili da ekipi priključimo igrača iz juniorskog pogona, Kenina Devedžića koji će putovati sa ekipom na pripreme u Međugorje. Devedžić je centarhalf, koji je zavrijedu pažnju i koji sigurno može biti budućnost kluba, izjavio je Zlatan Nalić, šef stručnog štaba FK Sloboda Tuzla.
Dakle, crveno-crni sutra putuju u Međugorje, a na spisku Zlatana Nalića nalazi se 26 igrača, od čega su tri golmana i 23 vanjska igrača.
Muminović (G)
Vukliš (G)
Čokorilo (G)
Beganović
Topuzović
Ivetić
Alispahić S.
Ignjatović
Salihović
Devedžić
Adžem
Salkić
Hadžanović
Hodžić
Alispahić M.
Čivić
Husejinović
Pirić
Baraban
Livančić
Smajić
Musić
Zukić
Vidović
Todorović
Pršeš
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Ovaj Topuzovic je ko krc ne znam sta ga vode.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Je li se oporavio Muminovic ima li sanse da vidimo ledja Vuklisu.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Todorović najavljen da ide u Zvijezdu Gr,ali ipak ostaje na spisku od ovih mlađih.Vjerovatno od napadača pojačanjanema ništa.On je taj treći.Šteta bolje da se kalio po federalci,ovako teško da će imati minutažu.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.