to neces ni u crtanim gledatbelosevic28 je napisao/la:Ode Nala, dolazi Muslimovic.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
fukare
Ti si dokaz da narod ne zna ili nece da zna. on ima 100.000 sto imao mozda 5 utakmica u nogama.i to je dobra prva cijena za mladog igraca. sto je za tebe najbolji bek lige to nema nista sa cijenom.Brcanskamalta je napisao/la:Sta ti guras mlade bolan Beganovic 100 000...da li si normalan.Zukanovic je napisao/la:Kad narod ne razumije kako radi TM. i 2 godina ista prica ja guram samo Sarajevo. ali Zrinjki i Zeljo bili zadne 2 godine Top 2 + imali puno vise igraca u top ten.
koliko je mene napalo kad sam Mujakica stavio 750.000 i reako on ne ide ispod 1.0. ista prica i za Cimirota. i ja cu dalje mlade igrace gurati sto oni to zasluzuju.
Svi se bune ne samo npr mi.Igrac sa 32 godine na kraju ili pred kraj karijere 400 000 a buducnost PL reprzentativac i najbolji bek lige 100 000.
Cijene su ti nerealne totalno.
Početna cijena za malog Bega 15 miliona
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
a ko je najbolji bek lige bgt?Zukanovic je napisao/la:Ti si dokaz da narod ne zna ili nece da zna. on ima 100.000 sto imao mozda 5 utakmica u nogama.i to je dobra prva cijena za mladog igraca. sto je za tebe najbolji bek lige to nema nista sa cijenom.Brcanskamalta je napisao/la:Sta ti guras mlade bolan Beganovic 100 000...da li si normalan.Zukanovic je napisao/la:Kad narod ne razumije kako radi TM. i 2 godina ista prica ja guram samo Sarajevo. ali Zrinjki i Zeljo bili zadne 2 godine Top 2 + imali puno vise igraca u top ten.
koliko je mene napalo kad sam Mujakica stavio 750.000 i reako on ne ide ispod 1.0. ista prica i za Cimirota. i ja cu dalje mlade igrace gurati sto oni to zasluzuju.
Svi se bune ne samo npr mi.Igrac sa 32 godine na kraju ili pred kraj karijere 400 000 a buducnost PL reprzentativac i najbolji bek lige 100 000.
Cijene su ti nerealne totalno.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Stipo Markovic!Denchi je napisao/la:
a ko je najbolji bek lige bgt?
Momak ti je vrijedio pola miliona prije 2 godine a sad ga nema na mapi a 6x puta je bolji igrac
SAMO ŠIROKI!
-
belosevic28
- Kontakt:
A jah on ce Sarajevo preuzeti, halali.fukaroni je napisao/la:to neces ni u crtanim gledatbelosevic28 je napisao/la:Ode Nala, dolazi Muslimovic.![]()
![]()
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Taj momak je nevidljiv statisticki I kad gledas tekme, ne bih rekao da je najbolji bek lige, ali dobar jeste, I vrijednost mu je sasvim ok 450k eura...medjutim niko ni da se zajebe da ga trazi niti ga zovu u repku, sto je sigurno trebalo da se desi I za Galica I za njega dosad...treba napravit sljedeci korak I otic vani...ovako stagnira...since1948 je napisao/la:Stipo Markovic!Denchi je napisao/la:
a ko je najbolji bek lige bgt?
Momak ti je vrijedio pola miliona prije 2 godine a sad ga nema na mapi a 6x puta je bolji igrac
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jbg kad bi se nogomet gledo kroz statistiku Modric nikad ne bi bio najbolji na svijetu. Isto tako i Stipo. Uvijek je bio veliki potencijal,samo je sad napokon izlijecio neke djecje bolesti,popravio centarsut i sad je po meni uz Stojkica najbolji bek lige,a nije ni prestar za prodati. Ta pozicija je po sebi specificna,kad zahebes onda te svi krive a kad odigras savrseno niko te ni ne vidi. Stipo je odigrao i europske utakmice na nivou,zabijao i Aberdeenu a i DomzalamaDenchi je napisao/la:
Taj momak je nevidljiv statisticki I kad gledas tekme, ne bih rekao da je najbolji bek lige, ali dobar jeste, I vrijednost mu je sasvim ok 450k eura...medjutim niko ni da se zajebe da ga trazi niti ga zovu u repku, sto je sigurno trebalo da se desi I za Galica I za njega dosad...treba napravit sljedeci korak I otic vani...ovako stagnira...
SAMO ŠIROKI!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
De ga cipreba u Sarajevosince1948 je napisao/la:Jbg kad bi se nogomet gledo kroz statistiku Modric nikad ne bi bio najbolji na svijetu. Isto tako i Stipo. Uvijek je bio veliki potencijal,samo je sad napokon izlijecio neke djecje bolesti,popravio centarsut i sad je po meni uz Stojkica najbolji bek lige,a nije ni prestar za prodati. Ta pozicija je po sebi specificna,kad zahebes onda te svi krive a kad odigras savrseno niko te ni ne vidi. Stipo je odigrao i europske utakmice na nivou,zabijao i Aberdeenu a i DomzalamaDenchi je napisao/la:
Taj momak je nevidljiv statisticki I kad gledas tekme, ne bih rekao da je najbolji bek lige, ali dobar jeste, I vrijednost mu je sasvim ok 450k eura...medjutim niko ni da se zajebe da ga trazi niti ga zovu u repku, sto je sigurno trebalo da se desi I za Galica I za njega dosad...treba napravit sljedeci korak I otic vani...ovako stagnira...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jedino ako cete vi nama HebibaMortemHz je napisao/la:De ga cipreba u Sarajevosince1948 je napisao/la:Jbg kad bi se nogomet gledo kroz statistiku Modric nikad ne bi bio najbolji na svijetu. Isto tako i Stipo. Uvijek je bio veliki potencijal,samo je sad napokon izlijecio neke djecje bolesti,popravio centarsut i sad je po meni uz Stojkica najbolji bek lige,a nije ni prestar za prodati. Ta pozicija je po sebi specificna,kad zahebes onda te svi krive a kad odigras savrseno niko te ni ne vidi. Stipo je odigrao i europske utakmice na nivou,zabijao i Aberdeenu a i DomzalamaDenchi je napisao/la:
SAMO ŠIROKI!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na leđima bi ga donio u Široki
Na akciji je trenutno uzmes njega dobijes Halilovica I Bekica gratis
zdrmat ce ti husrefa opet infarkt halalibelosevic28 je napisao/la:A jah on ce Sarajevo preuzeti, halali.fukaroni je napisao/la:to neces ni u crtanim gledatbelosevic28 je napisao/la:Ode Nala, dolazi Muslimovic.![]()
![]()
fukare
-
belosevic28
- Kontakt:
Ne sekiraj se ti za velikog trenera, drzi se druge lige.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesi li budan? Evo ja sam donio Anela, čekaj me kod Kralja Tomislava.since1948 je napisao/la:Jbg kad bi se nogomet gledo kroz statistiku Modric nikad ne bi bio najbolji na svijetu. Isto tako i Stipo. Uvijek je bio veliki potencijal,samo je sad napokon izlijecio neke djecje bolesti,popravio centarsut i sad je po meni uz Stojkica najbolji bek lige,a nije ni prestar za prodati. Ta pozicija je po sebi specificna,kad zahebes onda te svi krive a kad odigras savrseno niko te ni ne vidi. Stipo je odigrao i europske utakmice na nivou,zabijao i Aberdeenu a i DomzalamaDenchi je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: Jesi li budan? Evo ja sam donio Anela, čekaj me kod Kralja Tomislava.
Ako si ga ovako brzo donio znaci da si ti spremniji od njega haha. U svakom slucaju morat ces sacekat da se Goce iz Turske vrati ne mogu ti ja vako na svoju ruku nista. Pravilo jbg
SAMO ŠIROKI!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prethodnih sezona se igralo s Adidas loptama, međutim od ove zime rukovodstvo N/FSBiH donijelo je odluku da se premijerligaškim terenima kotrlja lopta danske marke Select.
Select je već godinama zvanični partner velikog broja evropskih timova, naročito u Danskoj, Švedskoj i Norveškoj, a veoma značajnu zastupljenost ova kompanija je izborila i kada su u pitanju drugi sportovi poput rukometa i futsala. Prema dostupnim podacima, godišnje se proizvede oko tri miliona Selectovih lopti koje se izvoze u više od 50 zemalja.
Kompanija je s radom startala 1947. godine, sjedište joj se nalazi u Glostrupu, a osnovana je od strane Eigila Nilsena, koji je svojevremeno branio za danski nacionalni tim.
Select je već godinama zvanični partner velikog broja evropskih timova, naročito u Danskoj, Švedskoj i Norveškoj, a veoma značajnu zastupljenost ova kompanija je izborila i kada su u pitanju drugi sportovi poput rukometa i futsala. Prema dostupnim podacima, godišnje se proizvede oko tri miliona Selectovih lopti koje se izvoze u više od 50 zemalja.
Kompanija je s radom startala 1947. godine, sjedište joj se nalazi u Glostrupu, a osnovana je od strane Eigila Nilsena, koji je svojevremeno branio za danski nacionalni tim.
- Evolve
- Kontakt:
Kad se sjetim, igra pred školom, ako si donio select loptu bio si KRALJ heh.
NK Široki Brijeg
Daleko najlošija lopta za veliki nogomet,pogotovo dok je bila u našoj ligi prije 7-8 godina očajna je select.
Koja je sljedeća loša odluka saveza?
Koja je sljedeća loša odluka saveza?
Samo jedno ime
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.