Ima, zato sto je sve dovedeno do usijanja, zato sto je seljackom politikom dovedeno do toga da je unistena institucija derbija, sto ce se te frustracije sa obe strane prenijeti na ulicu, a vi koji mislite da nije tako, grdno se varate......pa vidimo sta se sve desava, i da je dovoljna i najmanja iskra da plane, a ovo nije iskra, vec je plamen bacen......zlaya_tm87 je napisao/la:@ Gigant
Kakve sad veze imaju belaji sa ovim haj mi molim te malo pojasni jer te ne pratim al' nikako.Onaj ko je zacrt'o sebi u glavi da ide da se bije on ce to i uraditi. Ne vidim sta je sada drugacije nego inace pa da bude vise belaja i da pada mrtva glava kao sto kazes?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Ti ne seri, i ne budi glup....ja samo kazem sta je neminovno jer vidis sta se u zadnje vrijeme desava, a to sto ti govoris, ne da ispadas glup, nego ne mogu da vjerujem do kojih granica idete sa tom propagandom.......pile87 je napisao/la:Imaju jer se vec duze vremena planira belaj na sjeveru koji se trebao desiti na derbiju od strane HZ.zlaya_tm87 je napisao/la:@ Gigant
Kakve sad veze imaju belaji sa ovim haj mi molim te malo pojasni jer te ne pratim al' nikako.Onaj ko je zacrt'o sebi u glavi da ide da se bije on ce to i uraditi. Ne vidim sta je sada drugacije nego inace pa da bude vise belaja i da pada mrtva glava kao sto kazes?
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
- Elektrika
- Kontakt:
Znamo da se bojite nove zadaće koju bi vam horde postavili na Šugavici.
Znamo da se bojite na vlastitom stadionu gledati kako su vam glasovi nemoćni.
Znamo da se bojite da Šugavicom odjekuje glas Hordi.
Znamo da se bojite HORDI ZLA !
Znamo da se bojite na vlastitom stadionu gledati kako su vam glasovi nemoćni.
Znamo da se bojite da Šugavicom odjekuje glas Hordi.
Znamo da se bojite HORDI ZLA !
- Urban Batalion
- Kontakt:
I eto vam derbi.Preko TV-a za jedne drugi usamljeni na tribinama.

Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Suljagic i Zukicnikad_izvini je napisao/la:Meni se čini SuljagićzolaTM je napisao/la:ko se ono ovdje sudario suljic i ...
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
http://pokit.etf.ba/upload/pokit2961e81 ... baa91c.png
Evo koliko smo trazili, evo koliko ste vi htjeli dati, kako vas nije stid!!!!!
Futavci jedni, eto vam, uzivajte, nadam se da nece biti belaja, iskreno se nadam, ali cisto sumnjam.......i svi vi koji se pravite budale i ne kontate, nastavite se i dalje praviti budale.....a ti pile si jad jadni sa onim izjavama, toliko si me iznervirao da ti ne mogu opisati........
Futavci jedni, eto vam, uzivajte, nadam se da nece biti belaja, iskreno se nadam, ali cisto sumnjam.......i svi vi koji se pravite budale i ne kontate, nastavite se i dalje praviti budale.....a ti pile si jad jadni sa onim izjavama, toliko si me iznervirao da ti ne mogu opisati........
Zbog pokušaja uprave FK Sarajevo da izvuče finansijsku dobit, naplaćivanjem gledanja fudbalske utakmice izmedju FK Željezničar i FK Sarajevo na LED ekranu na sjevernoj tribini stadiona Koševo, uprava FK Željezničar je prinudjena da zabrani TV prijenos već spomenute nogometne utakmice.
- zlaya_tm87
- Kontakt:
@ pitari
a zasto ste bas toliko zapeli za sjever meni to nije jasno? ko vam je branio da se fino ko hadzije rasirite na istoku? koliko mogu da primjetim nije frka oko broja karata nego samo oko prostora na sjeveru, jel tako?
a zasto ste bas toliko zapeli za sjever meni to nije jasno? ko vam je branio da se fino ko hadzije rasirite na istoku? koliko mogu da primjetim nije frka oko broja karata nego samo oko prostora na sjeveru, jel tako?
Zadnja izmjena: zlaya_tm87, dana/u 22 okt 2010, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Sta da ti kazem osim da sam se nasekiro necu moci zaspati, hoces li mi ikada moci oprostiti?Gigant je napisao/la:http://pokit.etf.ba/upload/pokit2961e81 ... baa91c.png
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
hihihihihi
ako je ono bio majstorski potez "gospodina" blekica ovo je velemajstorski potez hehehe
Seherzadu ce vam pustiti nema dalje.
ako je ono bio majstorski potez "gospodina" blekica ovo je velemajstorski potez hehehe
Seherzadu ce vam pustiti nema dalje.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
SVE SMO IM ZABRANILI !voltron30 je napisao/la:Zbog pokušaja uprave FK Sarajevo da izvuče finansijsku dobit, naplaćivanjem gledanja fudbalske utakmice izmedju FK Željezničar i FK Sarajevo na LED ekranu na sjevernoj tribini stadiona Koševo, uprava FK Željezničar je prinudjena da zabrani TV prijenos već spomenute nogometne utakmice.
DRŽAVA ŽELJO !
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Sto bi volio da nas izuku i u kup-u da se nastavi ova navijcka agonija FK Gigant iz Sarajeva.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ljudi ba ne napadajte covjeka bez razloga,nije govorio o svom ponasanju nego je zelio reci da je trenutna situacija tako na elektrisana i da je ponasanje pojedinih navijaca oba kluba katastrofalno i stvarno zabrinjavajuce.Vidite da se prave medjusobne ceke,da se bodu nozevima i tuku.Ne razmisljamo svi na normalan nacin pa da nema razloga za brigu,dosli smo do toga da roditelji dok im djeca ne dodju iz skole sjede kao na iglama,a sve zbog nekih frustracija neizivljenih pojedinica.Gigant je napisao/la:Ima, zato sto je sve dovedeno do usijanja, zato sto je seljackom politikom dovedeno do toga da je unistena institucija derbija, sto ce se te frustracije sa obe strane prenijeti na ulicu, a vi koji mislite da nije tako, grdno se varate......pa vidimo sta se sve desava, i da je dovoljna i najmanja iskra da plane, a ovo nije iskra, vec je plamen bacen......zlaya_tm87 je napisao/la:@ Gigant
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- The Prodigy
- Kontakt:
Ovdje prestaju sva prepucavanja vezana za derbi. Vratite se diskusiji ili ce tema biti zaključana.
-
al_akhisari
- Kontakt:
...sva sreca da Bog ne haje, na sve ono sto pas laje...Elektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
Dabogda svi vi koji ste privrženi plavoj boji dobili najgori zloćudni tumor pa pocrkali u najgorim mukama ko kerovi. Zapalili vas dabogda u kafileriji jer samo to i zaslužujete.
GAMAD!
...P.S. nije mi namjera ulaziti u bilo kakvu polemiku s autorom ovog smetlja ( da, bas smetlja, a ne smeca ), ali isti bi se trebao dobro i ozbiljno zabrinuti...pozivam sve forumase da nakon ovakvog nasilja nad svim onima koji, zamislite, samo vole i navijaju drugi klub, prekinu svu raspravu i stave na automatski i trajni ignore
U utorak je žrijeb za kup,
ako dobijemo Zrinjski, to bi značilo da s njima igramo 3 tekme u 10 dana.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Jel tako bilo i prošle sezone? Ili sam se zeznuo, možda je bilo sa Veležom.ellaxaz je napisao/la:U utorak je žrijeb za kup,
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
A jogurttanzla je napisao/la:Jel tako bilo i prošle sezone? Ili sam se zeznuo, možda je bilo sa Veležom.ellaxaz je napisao/la:U utorak je žrijeb za kup,
ako dobijemo Zrinjski, to bi značilo da s njima igramo 3 tekme u 10 dana.Ma volio bi zrinjski, slabi su skroz.
Zadnja izmjena: ellaxaz, dana/u 22 okt 2010, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
Bilo bi dobro da igramo u kupu protiv Olimpika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.