Pa to je poenta mog posta, ne moze se uporediti koliko ima proizvoda akademije u prvom timu Ajaxa i u prvom timu Sarajeva kada je razlika izmedu Eredivisie i BHKukuruzLige nebo i zemlja.MortemHz je napisao/la:U kojoj ligi i državi igra Ajax a u kojoj Sarajevo? Talent se evo prodao za 1.1M eura što su i rekordi za našu ligu.Vucevich je napisao/la:Ajax tog akademca proda za 60 miliona eura, Sarajevo megatalenata za 100 hiljada eura
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21, U-19, U-17
Ma zezam se, ja sam blagi simpatizer "divova".DaVinci je napisao/la:Moram se svaki put nasmijat' kad procitam rijec 'divovi' ... jesul' navijaci FKS oduvijek igracima od milja tepali 'divovi' ili je to od ove zadnje titule ...DrFilgud je napisao/la: ali ako europski giganti redovno daju sansu teenagerima, mogu i bh divovi.
Zna li iko šta se dešava sa Ajdinom Hasićem?Još uvijek ne vjerujem kakvu glupost mu porodica napravi.
nesretni hadziahmetovic opet nestao s radara...momak je ograjiso 

da mu oce kakav hrvatski klub otkupiti slobodu rodio bi seAirRamiz je napisao/la:nesretni hadziahmetovic opet nestao s radara...momak je ograjiso
Zarathustra
kod mene na manageru odličanra1981 je napisao/la:Zna li iko šta se dešava sa Ajdinom Hasićem?Još uvijek ne vjerujem kakvu glupost mu porodica napravi.

Opet povreda, navodno bi trebao biti odsutan još 2-3 hefte.Moggi je napisao/la:da mu oce kakav hrvatski klub otkupiti slobodu rodio bi seAirRamiz je napisao/la:nesretni hadziahmetovic opet nestao s radara...momak je ograjiso
-
- Kontakt:
na U17 spisku Hrvatske:
Denis Hadžimusić (FSV Frankfurt)
Denis Hadžimusić (FSV Frankfurt)
Ma kakav taj, da šta valja igrao bi u 4oj ligi švecke
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Petoj*, molimOsim13 je napisao/la:Ma kakav taj, da šta valja igrao bi u 4oj ligi švecke
Je li moguce da su nam poceli kupiti Bosnjake po dijaspori!?

Ahmedhodzic i Nalic vrlo dobri na pripremama Malmea. Cak se spominju kao kandidati za prvu postavu (naravno ne odma). Obadvojica su prijavljeni za dvomec sa Chelseaem.
N. Hadzic se trebao pojaviti prosle sedmice na probi u Trelleborgu, medjutim problem sa papirima. I dalje postoji interesovanje ali je upitno hoce li doci uopste. Inace Trelleborg ima velike ambicije. Misljenja sam da nebi bio los put za Hadzica da krene.
N. Hadzic se trebao pojaviti prosle sedmice na probi u Trelleborgu, medjutim problem sa papirima. I dalje postoji interesovanje ali je upitno hoce li doci uopste. Inace Trelleborg ima velike ambicije. Misljenja sam da nebi bio los put za Hadzica da krene.
- ASD
- Kontakt:
Zvonimir Petrovic iz Viteza u Koronu Kielce. 

Hadzic igra sada u U23 ekipi hannovera. novi trener Doll ga vratio ne treba mu 

Bolje mu je da igra za Mladost Kakanj ili slican tim srednjeg kvaliteta u domacoj ligi nego druga Svedska liga.AtlaZ je napisao/la:Ahmedhodzic i Nalic vrlo dobri na pripremama Malmea. Cak se spominju kao kandidati za prvu postavu (naravno ne odma). Obadvojica su prijavljeni za dvomec sa Chelseaem.
Jbg, ovoga sam se pribojavao kad sam vidio da je Doll novi trener. No, nema veze. Njobe je jos dobro mlad i ako ovako nastavi eto ga opet s prvim timom. Ionako ocekujem da Hannover ispadne iz lige td. bi mogao imati finu minutazu u cvajti slijedece sezone.Zukanovic je napisao/la:Hadzic igra sada u U23 ekipi hannovera. novi trener Doll ga vratio ne treba mu
Upao je u prvi tim jer imaju desetak povrijedjenih igraca, ali se ne uspijeva zadrzati.Shogun je napisao/la:Jbg, ovoga sam se pribojavao kad sam vidio da je Doll novi trener. No, nema veze. Njobe je jos dobro mlad i ako ovako nastavi eto ga opet s prvim timom. Ionako ocekujem da Hannover ispadne iz lige td. bi mogao imati finu minutazu u cvajti slijedece sezone.Zukanovic je napisao/la:Hadzic igra sada u U23 ekipi hannovera. novi trener Doll ga vratio ne treba mu
Mozda dogodine bude vise prilike u cvajti.
A jesu i strucnjaka nasli, svasta. Imas toliko opcija za poziciju trenera, a oni nasli Dolla. Odma osjetis da ce biti fail.Shogun je napisao/la:Jbg, ovoga sam se pribojavao kad sam vidio da je Doll novi trener. No, nema veze. Njobe je jos dobro mlad i ako ovako nastavi eto ga opet s prvim timom. Ionako ocekujem da Hannover ispadne iz lige td. bi mogao imati finu minutazu u cvajti slijedece sezone.Zukanovic je napisao/la:Hadzic igra sada u U23 ekipi hannovera. novi trener Doll ga vratio ne treba mu
- ASD
- Kontakt:
Kod nas jedino ima ime, svugdje drugo krece od pocetka.Tristan10 je napisao/la:Bolje mu je da igra za Mladost Kakanj ili slican tim srednjeg kvaliteta u domacoj ligi nego druga Svedska liga.AtlaZ je napisao/la:Ahmedhodzic i Nalic vrlo dobri na pripremama Malmea. Cak se spominju kao kandidati za prvu postavu (naravno ne odma). Obadvojica su prijavljeni za dvomec sa Chelseaem.
I kod nas krece ispocetka. Ima 20 godina i 300 minuta seniorskog fudbala u BHPL.ASD je napisao/la: Kod nas jedino ima ime, svugdje drugo krece od pocetka.