FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Šta je s mrtvim Čabrajom zna li iko
Rodin s klupe, romantikabraco je napisao/la:Siguran sam da će Sipović biti odličan u tandemu s Bogičevićem.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ovaj Sipović nam je želja odavno, vjerovatno bi nam valjao.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- KongrateUK
- Kontakt:
Nema slike, nema mejla, nema sms-a kao dokaz gdje ce taj Mujezinovic, sad ja nesto gledao nema nista ako je to taj, ne znam ni kako izgleda (Amar
)
Sa Sipovicem i njim koji je veznjak to bi bilo to sto se tice pojacanja, koliko para toliko muzike, bit ce to solidna ekipa, nema zvucnih imena, ne izvikana, podsjeca me na 2009 sve (Elvis Mesic, Delimir Bajic, Bogicevic, Radovanovic, Culum, Popovic, Mesanovic itd)
Sa Sipovicem i njim koji je veznjak to bi bilo to sto se tice pojacanja, koliko para toliko muzike, bit ce to solidna ekipa, nema zvucnih imena, ne izvikana, podsjeca me na 2009 sve (Elvis Mesic, Delimir Bajic, Bogicevic, Radovanovic, Culum, Popovic, Mesanovic itd)
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
- KongrateUK
- Kontakt:
****.ba saznaje: Željezničar postigao dogovor s Veležom u vezi transfera Mujezinovića
Dosadašnji krilni igrač Veleža Mustafa Mujezinović, karijeru će nastaviti u Željezničaru, nezvanično saznaje ****.ba.
Dvadesetpetogodišnji fudbaler nije produžio ugovor sa Veležom koji ističe na ljeto, nakon čega je odlukom rukovodstva Rođenih prekomandovan u juniorsku ekipu, a s obzirom da je interes za njegove usluge ranije pokazao Željezničar, iz mostarskog kluba su jasno poručili da je transfer moguć samo ukoliko se klubovi dogovore oko obeštećenja.
Kako nezvanično saznajemo, dva kluba su dogovorila uslove prelaska Mujezinovića na Grbavicu te bi ovaj fudbaler vrlo brzo trebao parafirati ugovor sa sarajevskim Plavim.
Krilni igrač je kao junior bio član Olimpika, odakle je prešao u visočku Bosnu, da bi se potom vratio na Otoku. Jedan period igrao je i za njemački TuS Westfalia Wethmar, nakon čega je prešao u Igman, a zatim opet u Bosnu. Od januara 2017. godine bio je član Veleža u kojem je bio jedan od najboljih fudbalera te bi trebao predstavljati značajno pojačanje za tim sa Grbavice u nastavku sezone.
Mujezinović je u minuloj polusezoni odigrao 14 utakmica za Velež u Prvoj ligi Federacije BiH, te je postigao tri gola i dodao je dvije asistencije.
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Ma gdje ce te ovo podsjecati na 2009 nema sanse ni jedan posto. To su bili igraci posebno Delimir, Mesanovic, Culum a ovo sad je neka srednja zalost da zakrpimo sezonu jer su nas ovi prethodni toliko srozali da nam samo moze Džeko pomoci ili Teletovic?!KongrateUK je napisao/la:Nema slike, nema mejla, nema sms-a kao dokaz gdje ce taj Mujezinovic, sad ja nesto gledao nema nista ako je to taj, ne znam ni kako izgleda (Amar)
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Nisam bas siguran,šuška se šuškaKongrateUK je napisao/la:Nema slike, nema mejla, nema sms-a kao dokaz gdje ce taj Mujezinovic, sad ja nesto gledao nema nista ako je to taj, ne znam ni kako izgleda (Amar)
P.S. D.Bajic je bio kod nas prije dolaska Osima 2009
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- KongrateUK
- Kontakt:
Svi igraci koje je tada doveo Amar bili su anonimusi, ko je tada cuo za jednog Culuma, Radovanovica, Mesica ili Popovica? aposlutno niko, igrali, dokazali se, prekucali ligu i na kraju osvojili titulu, dosta je vise zvijezda i samoprozvanih igracina, Amar je lijek za takve, takve su nam skoro sve sampionske ekipe bileBezideja je napisao/la:Ma gdje ce te ovo podsjecati na 2009 nema sanse ni jedan posto. To su bili igraci posebno Delimir, Mesanovic, Culum a ovo sad je neka srednja zalost da zakrpimo sezonu jer su nas ovi prethodni toliko srozali da nam samo moze Džeko pomoci ili Teletovic?!KongrateUK je napisao/la:Nema slike, nema mejla, nema sms-a kao dokaz gdje ce taj Mujezinovic, sad ja nesto gledao nema nista ako je to taj, ne znam ni kako izgleda (Amar)
Pa tako će i biti.Rokoko87 je napisao/la:Rodin s klupe, romantikabraco je napisao/la:Siguran sam da će Sipović biti odličan u tandemu s Bogičevićem.
Nadam se da će moći u ovoj drugoj polusezoni Zuban i Dacić moći da ulete umjesto Krpića i Ramovića kad zatreba, jedino me to kopka.
FK Velež potvrdio prelazak Mujezinovića u Želju, Sipović se priključio Plavima
https://sportsport.ba/fudbal/fk-velez-p ... ima/305508
- KongrateUK
- Kontakt:
Sta mislite jesmo li sta platili za ovog anonimusa iz Veleza? licno mislim da su se ugradili kroz procenat od eventualne prodaje, prije nismo placali igrace a ne sada u ovakvoj istuaciji da to cinimo, a oni ultimativni da jesmo, valjda da bude kako su oni htjeli, velik klub etc. 
-
drakensang
- Kontakt:
Stani, zar mi nisi maloprije garantovao da niste platili, a ne moze joker pozovi prijatelja na forumuKongrateUK je napisao/la:Sta mislite jesmo li sta platili za ovog anonimusa iz Veleza? licno mislim da su se ugradili kroz procenat od eventualne prodaje, prije nismo placali igrace a ne sada u ovakvoj istuaciji da to cinimo, a oni ultimativni da jesmo, valjda da bude kako su oni htjeli, velik klub etc.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Procenat u slucaju prodaje.KongrateUK je napisao/la:Sta mislite jesmo li sta platili za ovog anonimusa iz Veleza? licno mislim da su se ugradili kroz procenat od eventualne prodaje, prije nismo placali igrace a ne sada u ovakvoj istuaciji da to cinimo, a oni ultimativni da jesmo, valjda da bude kako su oni htjeli, velik klub etc.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Znat ces ovo koji dan dok zvanicno potpise i oglase se iz klubovaKongrateUK je napisao/la:Sta mislite jesmo li sta platili za ovog anonimusa iz Veleza? licno mislim da su se ugradili kroz procenat od eventualne prodaje, prije nismo placali igrace a ne sada u ovakvoj istuaciji da to cinimo, a oni ultimativni da jesmo, valjda da bude kako su oni htjeli, velik klub etc.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Budel se džaba plaćala naknadna karta, neko ima da odgovara!!! 1!1!1!16161616616666!!!!!!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- KongrateUK
- Kontakt:
Ma ja, nema druge, jos kao upućeni sta se potpisalo, ne znaju oni izgleda Amarasamoposmatram je napisao/la:Procenat u slucaju prodaje.KongrateUK je napisao/la:Sta mislite jesmo li sta platili za ovog anonimusa iz Veleza? licno mislim da su se ugradili kroz procenat od eventualne prodaje, prije nismo placali igrace a ne sada u ovakvoj istuaciji da to cinimo, a oni ultimativni da jesmo, valjda da bude kako su oni htjeli, velik klub etc.
Kako ciljano i u miru babuka odreduje prelazni rok 
Sjest i ucit od najveceg
Sjest i ucit od najveceg
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
drakensang
- Kontakt:
Svi ga dobro poznajemo, vrlo dobru pricu imaKongrateUK je napisao/la:Ma ja, nema druge, jos kao upućeni sta se potpisalo, ne znaju oni izgleda Amarasamoposmatram je napisao/la:Procenat u slucaju prodaje.KongrateUK je napisao/la:Sta mislite jesmo li sta platili za ovog anonimusa iz Veleza? licno mislim da su se ugradili kroz procenat od eventualne prodaje, prije nismo placali igrace a ne sada u ovakvoj istuaciji da to cinimo, a oni ultimativni da jesmo, valjda da bude kako su oni htjeli, velik klub etc.
I da ne palamudim bezveze dokazujuci nekom ko pita po forumu jesmo li jesmo li babooo, dobili ste vrlo, vrlo dobrog igraca. Spremnog, atletu, koja itekako zna igrat fudbal. Poraditi na njegovim manama, kao sto je brzo oslobadjanje lopte, i sigurno da ste pazarili finog igraca, koji moze pomoci u borbi za Evropu.
Pozz za Osima13 i normalnu plavu raju
Zadnja izmjena: drakensang, dana/u 05 feb 2019, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Nemamo mi za kifle a ne da placamo za neku prinovu, skontaj se ba...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
samoposmatram
- Kontakt:
Osim brani Zelju. Kako nisko padamo kada nije tu.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
U svakom slucaju mislim da je Osim zavrn’o Veleza na neki nacin.Fakat sto kaze @bezideja, mi nemamo za kifle.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trenutno korisnika/ca: kontra, RoadRunner85 i 21 gost.