?Brokula je napisao/la:Kad čovjek skonta na šta je ovaj Lebron spao
NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA 2018/2019
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Read into it what you will, but there is a trash bag next to Marc Gasol’s locker partially filled, and the number “33” above his locker is not there anymore.
Ovo je gotova stvar.
Ovo je gotova stvar.
a sad poslastica ove noci: phila-toronto :cool:
Čemu upitnici, pa čovjek samo što nije javno izašao da moli da mu se sastavi contederska ekipa. Realno ova priča oko AD-a u Lakerse je bitnija da Lebron ima ekipu za titulu nego Lakersi. Otrcano dosta, ne mogu zamislit MJ-a da je radio ovoL-Train je napisao/la:?Brokula je napisao/la:Kad čovjek skonta na šta je ovaj Lebron spao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Prica se da je tri puta zaplakao Magicu 
Onda ima zenske hormone, muskarac place samo kad mu se djete rodi il kad mu neko blizak umre.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kaunas je napisao/la:Onda ima zenske hormone, muskarac place samo kad mu se djete rodi il kad mu neko blizak umre.
Ako su Pelikansi ikad i razmisljali da uzmu sve ove igrace LA posle ove utakmice sa Indianom definitivno ne razmisljaju da ih uzmu sta je ovo igraju na nivou ABA lige
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Brokula je napisao/la:Čemu upitnici, pa čovjek samo što nije javno izašao da moli da mu se sastavi contederska ekipa. Realno ova priča oko AD-a u Lakerse je bitnija da Lebron ima ekipu za titulu nego Lakersi. Otrcano dosta, ne mogu zamislit MJ-a da je radio ovoL-Train je napisao/la:?Brokula je napisao/la:Kad čovjek skonta na šta je ovaj Lebron spao
P.cka ofucana,hoce superstara u ekipi.Sto se ne ugleda na MJ koji je osvajo titule sa prosjecnim igracima potiv velikih sampiona stocktona i malonea.Ovaj ima shumperta,lonza,smita,ingrama i ne moze da dobije nekog goldena koji je 10 puta slabiji od jute iz 1997 g.
23
- EnricoDandolo
- Kontakt:
Ja sam čuo da nije ni pet, ni šest...L-Train je napisao/la:Prica se da je tri puta zaplakao Magicu
42 razlike od Pacersa 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:

Jedinstvo u timu LAa.
Salu na stranu,ali sta ocekivati od igraca trenutno,kad su bukvalno svi javno na listi za "odstrijel",osim doticnog!?
Still can’t believe when I’m listed with any of the GREATEST OF GREATS to ever play this beautiful game! The man above than you so much for picking me up and out of where I come from. Making me see what was my laugh out of it and taking full advantage of it! This is crazy to me. Don’t even have anything else to say cause so much is going through my mind right now. Guess all else I can say is THANK YOU BASKETBALL!!
Kraljevski govor !!
Kraljevski govor !!
23
Lakersi polako sve dalje i dalje od PO mjesta
Tim je apsolutno devastiran ovim trejd glasinama, ako se nešto ne desi danas ili sutra bit će tragično gledati Lakerse do kraja sezone.
More
****: The Lakers are trading guard Sviatoslav Mykhailiuk and a draft pick to Detroit for guard Reggie Bullock. Deal is expected to be completed Wednesday.
-
Gasol u Charlotte
More
****: The Lakers are trading guard Sviatoslav Mykhailiuk and a draft pick to Detroit for guard Reggie Bullock. Deal is expected to be completed Wednesday.
-
Gasol u Charlotte
I kad je Sloboda ispala u FederalnuKaunas je napisao/la:Onda ima zenske hormone, muskarac place samo kad mu se djete rodi il kad mu neko blizak umre.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

****: Clippers and Sixers have agreed to trade Tobias Harris, Boban Marjanovic, Mike Scott for Landry Shamet, Wilson Chandler, Mike Muscala, 2020 first-rounder, 2021 unprotected 1st via Miami and two second rounders.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sixersi all in, malo puno za rental po meni ili ovi nisu htjeli Fultza (
), al vidjećemo u PO hoće li se isplatiti, sad je pritisak na njima da uzmu istok 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ako ne mogu uzeti Istok sa ovim rosterom neka zapale franšizu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.