BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Kakvo ludilo na temi a mene nema
Obzirom da sam aktivni clan na ovoj temi da i ja nesto napisem. Nit cu pisat da ih bude sram niti bilo sta. Oni su svoje ciljeve u zivotu zacrtali, oatvarili i sad ih boli racku. Kad covjek cita nase postove rekao bi da je vise nama stalo da oni budu u kremi svjetskog tenisa, nego njima samima. I mene su i jedan i drugi milion puta iznervirali i yebo sam im od do, al su me isto tako obradovali x puta kada sam se osjecao ponosnim i kada sam raji sa ponosom.pricao o Mirzi i Damiru. Mirzu volim barem duplo vise nego Damira, al mi lik nije jasan, volio bih licno da ga upoznam i da ga ispitam o svemu, zasto ovo, zasto ne ovo ma sve sto me tisti oko njega. Nece mi nikad biti jasno zasto nakon osvojene sofije nije unajmio privatnog trenera jer je za 90 k eura mogao naci trenera kakvog pozeli. Neko je vec napisao da ja sa tim parama vratio kreditr od roditelja mada ja msm da je to sve otplaceno jos ranije. Damir je za razliku od Mirze sminka i voli da uziva i on tako provodi vrijeme van terena i ja mu na tome ne zamjeram. Uglavnom nastavit cu ih pratit, Mirzu odmah sutra protiv Klizna kojeg ce dobiti jer Mirzu nikad niko triput zaredom nije dobio pa nece ni Slovak. Sretno obojici i idemo 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Problem je što su nas momci doveli do vode, a sada nas ostaviše žedne.
Prije godinu dana svi smo bili puni optimizma, i sa nestrpljenjem smo čekali, slijedeće turnire. Ali najviše zbog njihovih subjektivnih slabosti, ostadosmo razočarani.
Nekad imam osječaj, da se zbog njihovih neuspjeha mi više nerviramo nego oni, a to im je hljeb.
Jbg
Prije godinu dana svi smo bili puni optimizma, i sa nestrpljenjem smo čekali, slijedeće turnire. Ali najviše zbog njihovih subjektivnih slabosti, ostadosmo razočarani.
Nekad imam osječaj, da se zbog njihovih neuspjeha mi više nerviramo nego oni, a to im je hljeb.
Jbg
Radil ko od domacih ili regionalnih tv stanica ovu Sofiju?? Hvala
Radi Sport Klub, ali tek od cetvrtfinala. Mozda Basa bude na BHT ako su otkupili kao i prosle sezone prenose ATP 250 turnira.esprit24 je napisao/la:Radil ko od domacih ili regionalnih tv stanica ovu Sofiju?? Hvala
Hvala braca, koji mu je racku sa ovom opremom, opet igra u onoj otrcanoj wilsonovoj opremi yebo ga grob neki rekreativactaremuha je napisao/la:Radi Sport Klub, ali tek od cetvrtfinala. Mozda Basa bude na BHT ako su otkupili kao i prosle sezone prenose ATP 250 turnira.esprit24 je napisao/la:Radil ko od domacih ili regionalnih tv stanica ovu Sofiju?? Hvala
Svakako i igra kao rekreativac
Nekad bila sramota sad je bruka 0-5 prvi set.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
igraj mirzete,boli te djon...brat @samozdravlje je uz tebe u dobru i zlu:-)
krompir...sampionski:-)
krompir...sampionski:-)
http://live.harleyquinnwidget.com/freel ... 43850.html
ako neko ima volju da gleda, drugi set je ipak bolji
ako neko ima volju da gleda, drugi set je ipak bolji
Da ne bude ko i u DC. Gura to TB i onda se raspadne.
Ako sam dobro skontao, ako ovo izgubi danas, mogao bi ba sljedecoj listi biti iza 160-og mjesta?
Ako sam dobro skontao, ako ovo izgubi danas, mogao bi ba sljedecoj listi biti iza 160-og mjesta?
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
evo mirzeta, evo ludila haha
@pasha... da,tako je...on mora barem u finale da ne bude drastican pad na listi..iako i sa finalom leti iz top 100.
idemo po titulu:-)
@pasha... da,tako je...on mora barem u finale da ne bude drastican pad na listi..iako i sa finalom leti iz top 100.
idemo po titulu:-)
mirza podize granice, ovobmu nije izazov pa odlucio da prvi set pokloni protivniku...
valjda ga sad povreda ne zezne..
valjda ga sad povreda ne zezne..
Sampion se vraca
sta je ckepi dje ste se sakrili
(salim se) dajem glavu da ce sad izgubit servis 
Znam da je razlika izmedju plasmana u finale i titule oko 100 bodova(ne morate mi sad tacno pisati). A i tih 100 bodova ispod 100-og mjesta cini razliku od 20 mjesta najmanje.
I da osvoji titulu, gubi 16 bodova za prolazak kroz kvalifikacije prosle sezone...
I da osvoji titulu, gubi 16 bodova za prolazak kroz kvalifikacije prosle sezone...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
joj patnje i izbora udaraca u cijelom gemu..esprit24 je napisao/la:Sampion se vracasta je ckepi dje ste se sakrili
(salim se) dajem glavu da ce sad izgubit servis
nije da nismo navikli
Samo ga nemoj hvaliti, odmah on to ....
ali je nos
drugi covjek
drugi covjek
tako je mirzete, challenge it:-)
hajde brate prelistaj raspored challengera i prijavljuj da znamo sta cemo pratiti bez tona i sa jednom kamerom:-)
hajde brate prelistaj raspored challengera i prijavljuj da znamo sta cemo pratiti bez tona i sa jednom kamerom:-)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.