FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Brcanskamalta
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Brcanskamalta » 05 feb 2019, 22:42

Je li se oporavio Muminovic ima li sanse da vidimo ledja Vuklisu.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 05 feb 2019, 22:47

Todorović najavljen da ide u Zvijezdu Gr,ali ipak ostaje na spisku od ovih mlađih.Vjerovatno od napadača pojačanjanema ništa.On je taj treći.Šteta bolje da se kalio po federalci,ovako teško da će imati minutažu.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 05 feb 2019, 22:48

Dobro je rjesavamo se skarta malo pomalo. Terza je stvarno dobro poceo u Slobodi i sigurno bi bio jedan od najboljih igraca tima da mali Bega nije iskocio, tako da je stvarno bespotrebno imati takvog igraca na klupi i da odigra 5 utakmica u sezoni za te pare, bolje juniora staviti na njegovu poziciju. Music, Salihovic, ovog Topuzovica na pola godine, Zukic, Čokorilo, Čivić da ih se rijesimo na ljeto, nekako uspijemo sacuvati Vidovica, Alispahica, Barabana, Ignjata, Adzema, Ivetica, Hadzanovica, prodamo Beganovica i onda dovedemo 4 top igraca uz Nalica sve je moguce.

Medjutim pricamo o FK Sloboda i sve ovo je samo jedna velika bajka...daj Boze da i Nalic ostane, a kamoli ovi svi nosioci ekipe.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 05 feb 2019, 22:50

Brcanskamalta je napisao/la:Je li se oporavio Muminovic ima li sanse da vidimo ledja Vuklisu.
Branio je pomalo u prijateljskim utakmicama, odnosno protiv Banovica, a nesto sumnjam da ce biti spreman bas za pocetak odmah.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 06 feb 2019, 07:53

mirza24 je napisao/la:
merak je napisao/la:Naravno da nije mjerilo al igrali smo mi i protiv gorih ekipa pa nismo preski dvicu. Zna li neko kad smo zadnji out dali nekome 7 komada ?
Nije bilo Nalica pa igraci pokazali da znaju igrati fudbal a ne samo trcati
kolko se sjecam, kiseljak je gore prosao 11:1 :lol:
bilo je to vrijeme vlagodica i tandira giganta i njegov ja mislim hat-trick :rol:

Bela
Kontakt:

Post Postao/la Bela » 06 feb 2019, 07:56

Da li je neko bio na utakmici protiv Slavena? Kazu da je neki momka krilo igro 3 asistencije pa ako neko zna
Igrac ekipe Pivopije | SportSport.ba liga

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 06 feb 2019, 09:08

Sariel1987 je napisao/la:
mirza24 je napisao/la:
merak je napisao/la:Naravno da nije mjerilo al igrali smo mi i protiv gorih ekipa pa nismo preski dvicu. Zna li neko kad smo zadnji out dali nekome 7 komada ?
Nije bilo Nalica pa igraci pokazali da znaju igrati fudbal a ne samo trcati
kolko se sjecam, kiseljak je gore prosao 11:1 :lol:
bilo je to vrijeme vlagodica i tandira giganta i njegov ja mislim hat-trick :rol:
Kako ja ynam Kiseljak je 2-3 kantonalna a Slaven 1 federalna razlika je u 4-5 liga druze

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 06 feb 2019, 09:29

Kako ja znam citat druze, momak je rekAo da smo znali igrat i protiv gorih ekipa pa ne uvalit vise od dvice. I na pitanje kad smo zadnji put nekome uvalili sedmicu , sjetih se prve preko sedmice.
A Kiseljak Slaven, razlika je uistinu drasticna, pogotovu vezano za uigravanje za nastavak sezone. :lol: :thumbup:
Mislim da ne ulaziimo u bespotrebnu polemiku sve je to u 5 deka, premalo i neozibljno za jednu ekipu koja kao puca na evropu. Mada mislim da je i ta prica lafina, bar po djelima uprave.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 06 feb 2019, 11:24

Todorovic je slab igrac, ponzdjen mu je odlazak na posudbu u Zvijezdu medjutim on je odbio tu opciju i kao hoce da se nametne u Slobodi. Terzic je takodjer bio pored terena, u zadnjih pola godine njega je tribina preuzela sebi pa je u skladu s tim popio enormne kolicine alkohola (potrebno je vrijeme da se on vrati na pravi put). sto se tice uvlajenih 7 golova dovoljno je reci da Slavenov stoperski par cine Mujkic (karlos) i neki momak sa brojem 10 (mislim Islamovic) iz kojeg alkohol isparava. kod Zivinicana je najagilniji bio igrac sa brojem 99, on nam je strasne probleme pravio.
Sloboda Tuzla

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 06 feb 2019, 12:55

Zašto Čini više ne piše po temi, jel ljut jer smo ga zvalo Rasovčaninom il se krije od Solinaša?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 06 feb 2019, 13:09

Cini se da je to to.. nista mi nismo slabiji odlaskom Terzica i Vasiljevica.
Nemamo previse utakmica, nema kupa ova ekipa sigurno je jaca od one jesenas za ove jednen pripreme "pod Nalicem". Svi mladji igraci su napredovali Beganovic, Smajic, A.Hodzic (on mozda i najvise), ovi iskusniji sigurno ce da budu puno spremniji i sto je najvaznije kao tim smo sigurno puno uigraniji, sigurno su igraci sad bolje se upoznali sto na terenu sto privatno, a to puno znaci. I na kraju imamo covjeka na klupi koji zna kako hoce da igra i svjestan je kolko moze to ekipa da ispostuje i po tome ce se i pravit taktika i igra.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 06 feb 2019, 13:58

fukaratz je napisao/la:Todorovic je slab igrac, ponzdjen mu je odlazak na posudbu u Zvijezdu medjutim on je odbio tu opciju i kao hoce da se nametne u Slobodi. Terzic je takodjer bio pored terena, u zadnjih pola godine njega je tribina preuzela sebi pa je u skladu s tim popio enormne kolicine alkohola (potrebno je vrijeme da se on vrati na pravi put). sto se tice uvlajenih 7 golova dovoljno je reci da Slavenov stoperski par cine Mujkic (karlos) i neki momak sa brojem 10 (mislim Islamovic) iz kojeg alkohol isparava. kod Zivinicana je najagilniji bio igrac sa brojem 99, on nam je strasne probleme pravio.
Igrac sa brojem 99 je Dino Hodzic, igrac Slobode na posudbi.. juce si ga spominjao :D. Nemas potrebe tako pisati za Carlosa i Seleta, djecu ovog grada koji su i vise nego korektni. Ako nema kvalitet- nema kvalitet, a ne alkohol i ostale smijesne sentence. Terza jeste napustio Slobodu vise radi svog jezika i bahatog ponasanje nego zbog svoje (ne)kvalitete. Terza je po mom misljenju odlican igrac!
075

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 06 feb 2019, 14:07

TzBulevar87 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:Todorovic je slab igrac, ponzdjen mu je odlazak na posudbu u Zvijezdu medjutim on je odbio tu opciju i kao hoce da se nametne u Slobodi. Terzic je takodjer bio pored terena, u zadnjih pola godine njega je tribina preuzela sebi pa je u skladu s tim popio enormne kolicine alkohola (potrebno je vrijeme da se on vrati na pravi put). sto se tice uvlajenih 7 golova dovoljno je reci da Slavenov stoperski par cine Mujkic (karlos) i neki momak sa brojem 10 (mislim Islamovic) iz kojeg alkohol isparava. kod Zivinicana je najagilniji bio igrac sa brojem 99, on nam je strasne probleme pravio.
Igrac sa brojem 99 je Dino Hodzic, igrac Slobode na posudbi.. juce si ga spominjao :D. Nemas potrebe tako pisati za Carlosa i Seleta, djecu ovog grada koji su i vise nego korektni. Ako nema kvalitet- nema kvalitet, a ne alkohol i ostale smijesne sentence. Terza jeste napustio Slobodu vise radi svog jezika i bahatog ponasanje nego zbog svoje (ne)kvalitete. Terza je po mom misljenju odlican igrac!
99 nije Dino Hodzic jer je Dino Hodzic igrao za rezerve Slavena (zadnjih 30 min) a ovaj momak je igrao u prvoj postavi (60 min). utakmica je bila podjeljena pa su prve postave igrale od 14 do 15 sati, nakon cega je usljedila pauza 15 min pa su rezerve igrale od 15:15 do 15:45. Saleta nisam spominjao, korektno je odradio svoj posao. Karlos je los igrac i direktan krivac za 3 gol ali nisam njega spominjao u kontekstu alkohola nego igraca Slavena sa brojem 10 (mislim Islamovic). sto se Terze tice on je za nasu ligu igracina, medjutim ucinjena mu je nepravda pa je kao posljedica nastupila qurcobolja i nesportski zivot. :thumbdown:
Sloboda Tuzla

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 06 feb 2019, 14:10

Jeste 99 bio Dino Hodzic igrao na lijevom krilu u prvoj postavi Slavena, dao nam i gol jbt.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 06 feb 2019, 14:26

fukaratz je napisao/la:
99 nije Dino Hodzic jer je Dino Hodzic igrao za rezerve Slavena (zadnjih 30 min) a ovaj momak je igrao u prvoj postavi (60 min). utakmica je bila podjeljena pa su prve postave igrale od 14 do 15 sati, nakon cega je usljedila pauza 15 min pa su rezerve igrale od 15:15 do 15:45. Saleta nisam spominjao, korektno je odradio svoj posao. Karlos je los igrac i direktan krivac za 3 gol ali nisam njega spominjao u kontekstu alkohola nego igraca Slavena sa brojem 10 (mislim Islamovic). sto se Terze tice on je za nasu ligu igracina, medjutim ucinjena mu je nepravda pa je kao posljedica nastupila qurcobolja i nesportski zivot. :thumbdown:
Islamović je Sele, i daleko je bolji od Saleta, šteta što mu nije pružena šansa.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 06 feb 2019, 14:26

a mozda sam se i ja zayebao jer mi je 99 djelovao svjetlije puti od Hodzica, ako je on 99 bio je ubjedljivo najbolji igrac u Slavenu (iza gola blize svlacionici i nije najbolji pogled). a zadnjih 30 minuta je igrao momak "crn ko ugalj" za kojeg sam bio ubjedjen da je Dino :D barem sam rijesio enigmu najboljeg igraca na terenu :thumbup:
@bulevar ma dzaba korektnost kad je taj Mujkic vec 5 godina oko prvog tima a ne posjeduje kvalitet, njemu je i prva federalna prezahtjevna. Islamovica (Seleta :D ) nisam posebno pratio ranije ali ovu utekmicu je tanko djelovao. kod cetvrtog gola su npr. pogledom pratili Saida kako vuce loptu 20 metara i ostavili Sakiba na streljani.
Zadnja izmjena: fukaratz, dana/u 06 feb 2019, 14:40, ukupno mijenjano 3 puta.
Sloboda Tuzla

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 06 feb 2019, 14:27

fukaratz je napisao/la:
Izgleda da ne znas kako izgleda Dino Hodzic onda. Saleta nisam ni spomenuo nego sEleta, broj 10 kod Slavena - stoper. Momak iz Soline ;)
075

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 06 feb 2019, 14:32

@zlatnakoka
Bio je na probi u eri Azmira, kada su oni crnci bili na probi, zajedno sa njima... gledao sam par treninga, sastavit se sa loptom nije mogao, ne znam sta mu je bilo ali tada definitivno nije zasluzio da ostane.
075

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 06 feb 2019, 14:39

Ma znam sjećam se, ali Mujkić i Salihović se i dan danas ne mogu sastati s loptom, a fizički su i slabiji i niži od njega. Mislim i nebitno je sad, čisto sam htio ukazati da je zamijenio Sale za Sele.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 feb 2019, 15:25

Selvedinov problem je sto je bio neozbiljan. Kasno je sad.
A ima 2 metra u sebi ali glava.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.