FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nista nije placeno za Mujezina... procenat i prebijanja za Behrama....
A igrac iz druge lige i opcenito iz ovih nasih livadarskih nizih liga (mada je i PL livadarska) je uvijek imao prolaza u Zelji... i uglavnom dobrim su se pokazivali... ja sam uvijek prije za ovakva pojacanja nego isluzene matorohane koji su ovdje dosli da uzmu zadnji kes (zec nije takav ali i on je ovdje dok ne vrati formu)...
Sipovic je odlicno pojacanje... ali i on ce izvjesno kao i zec do ljeta sa opcijom na jos jednu godinu...
A igrac iz druge lige i opcenito iz ovih nasih livadarskih nizih liga (mada je i PL livadarska) je uvijek imao prolaza u Zelji... i uglavnom dobrim su se pokazivali... ja sam uvijek prije za ovakva pojacanja nego isluzene matorohane koji su ovdje dosli da uzmu zadnji kes (zec nije takav ali i on je ovdje dok ne vrati formu)...
Sipovic je odlicno pojacanje... ali i on ce izvjesno kao i zec do ljeta sa opcijom na jos jednu godinu...
Joj Babuke kako lagano, u tišini, rješava stvari.
Vidi Stane na gornjoj slici
Vidi Stane na gornjoj slici
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
po meni doveli smo dva solidna igraca Sipa je veliki zeljovac, sto se veznih tice u igri su tri igraca, jedan je malo daleko , al Amar za ima zadnju rijec sto se tog igraca tice ova dvojica nisu losa..samoposmatram je napisao/la:Sipovic bi bio ono sto nam fali u odbrani. Jos jak veznjak .
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Ima da metemo sve do kraja 
Zubanovicu
Eto velezovci niste istrajali u namjeri da ostavite momka 6 mjeseci na klupi i da mu dajete platu.Nadam se da je sad jasno ko je gazda msm uvjek je bila jasno samo sto vi to ne zelite da priznate
Eto velezovci niste istrajali u namjeri da ostavite momka 6 mjeseci na klupi i da mu dajete platu.Nadam se da je sad jasno ko je gazda msm uvjek je bila jasno samo sto vi to ne zelite da priznate
23
Mujezine mojne da te smjestim u Svrakino u garsonjeru.On ce bit top igrac ma klasa, brko samo kaze nakon treceg driblinga lopta se salje napadacu ili krilnom.Ovom je falila samo
Mujezin je top igrac, brko ce ga ustimat ko zupcasti.
- KongrateUK
- Kontakt:
Oprostili im naknadu za Behrama i dobili 20% od narednog transfera, eto toliko smo im platili, zvanično i provjereno, jedno su želje a drugo mogućnosti
Zuban je ovdje odigrao svoje, godinama radi transfere u Tursku, a da mu bude problem dovesti jednog igrača iz prve lige federacije, na kraju puno frke sa one strane ni za sta
Zuban je ovdje odigrao svoje, godinama radi transfere u Tursku, a da mu bude problem dovesti jednog igrača iz prve lige federacije, na kraju puno frke sa one strane ni za sta
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

Za one koji su i Sarajevu, a žele Stoletu da pomognu, Manijaci organizuju akciju prikupljanja novca u petak 8.12. u prostorijama Fan Shopa od 12:00 do 16:00.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
samoposmatram
- Kontakt:
Mislim da se svi slazemo da je Enes jedno od najboljih defenzivnih pojacanja, kao svojevremeno Kerla i Graovac. Ovim putem mu zelim dobrodoslicu kuci.Neymar11 je napisao/la:po meni doveli smo dva solidna igraca Sipa je veliki zeljovac, sto se veznih tice u igri su tri igraca, jedan je malo daleko , al Amar za ima zadnju rijec sto se tog igraca tice ova dvojica nisu losa..samoposmatram je napisao/la:Sipovic bi bio ono sto nam fali u odbrani. Jos jak veznjak .
Mujezinovic je po meni prinova, nema dovoljnog staza u Premijer ligi da bi se mogao smatrati igrac koji ce nas nositi. On mora proci proces prilagodjavanja. Asim Zec ima sigurno preko 100 utakmica u Premijer ligi i iskustva iz vise premijerligaskih klubova. Obadvojica su isti tip igraca i trenutno pod Osimom vjerujem vise Asimu.
Za veznjaka nadam se da je u pitanju pojacanje a ne prinova. Da se ja pitam prinove bi iskljucivo dovodio interno (podmladak).
- Zglajzerslautern
- Kontakt:
Koliko ja znam, Nihadov brat, Nermin Selimović, je kum direktoru Veleža. Mislim da je to način na koji je Mujezinović došao iako smo "kokuzi".
Željezničar za život cijeli!
Oprostena je naknada i za OvcinuKongrateUK je napisao/la:Oprostili im naknadu za Behrama i dobili 20% od narednog transfera, eto toliko smo im platili, zvanično i provjereno, jedno su želje a drugo mogućnosti
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Njemu samo treba samopouzdanja, mentalno samo treba da se popravi, takvi igraci ko on kad su puno samopouzdanja niko im nista ne mozebraco je napisao/la:Pa ako iko ga može napraviti igračem to je Amar. U Zajimu ima materijala da bude dobar igrač, samo da ga Amar hoće "izbrusiti". Ali to je do Zajima najviše, nije ga džaba Amar vodio na pripreme prije 6 godina.kerimatomic1921 je napisao/la:
Ovako gledaju highlightse Dzene, pomislio bi covjek CR7 u najmanju ruku. Da je taraba i nije, opasan on zna biti, samo treba raditi sa njim. Mozda Amar ima tajnu formulu za ovakve bezglave igrace.
Ono sto mi je drago je da smo u ovom prelaznom roku doveli igrace koji žele da igraju u Želji, a ne kojima je ovo samo usputna stanica na kojoj ce se nesto zaradit
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Raspitaj se malo bolje sta je u pozadini svega.KongrateUK je napisao/la:Oprostili im naknadu za Behrama i dobili 20% od narednog transfera, eto toliko smo im platili, zvanično i provjereno, jedno su želje a drugo mogućnosti
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Po meni su ovo sasvim normalne stvari,dečko htio kod nas,našao se kompromis i to je to.
Ovako se trebalo sa Krupom riješiti u vezi Vukote,al nadobudna neznalica nije mogao naći kompromis sa Ilicem.
Još smo tad financijski najbolje stajali,za 100.000 km,si mogao imati titulu,Vukotića i super odnos u budućnosti.
I to sve čista obraza.
Ovako se trebalo sa Krupom riješiti u vezi Vukote,al nadobudna neznalica nije mogao naći kompromis sa Ilicem.
Još smo tad financijski najbolje stajali,za 100.000 km,si mogao imati titulu,Vukotića i super odnos u budućnosti.
I to sve čista obraza.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Stavili zahtjeve pred vasu upravu koje ste morali ispuniti. Ispunili ste zahtjeve i igrac vas. To za gazdu nekad bilo, sada vise ne. Niste gazde u Sarajevu, a kamoli da budete nama u Mostaru. Poklopi se i suti. Bolje reci da ste 4 puta slali ponude koje nisu ispunjavale zahtjeve i svaki put ste dobili odbijenicu. Tek nakon sto je sve ispunjeno onda ste dobili igraca. Uglavnom sretno vam sa njim, i da do kraja sezone prestignete Zrinjski. Bolje vi nego oni. Pozz za prave navijace Zeljeznicara iz vedrog ali vjetrovitog MostaraGOAT je napisao/la:Zubanovicu![]()
![]()
![]()
All-Time First Yugoslav League table
E cuj cetiri puta slali hahaha, pa nije Ronaldo. Al odbijenica tu si me fakat ubjedio da je istina..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
mogo se imat i Ordagic, Jasarevic itd. da se znaloUBIPITAR je napisao/la:Po meni su ovo sasvim normalne stvari,dečko htio kod nas,našao se kompromis i to je to.
I to sve čista obraza.
Dovodili se igraci preko youtubea, i preko placenih novinskih clanaka(Secerovic)
Ne znam cemu ove rasprave sa navijacima Veleza, dobro nama, dobro njima, dogovorili se oko igraca, gradimo dobre odnose na tom dogovoru i nek ih u buducnosti bude jos puno.
- KongrateUK
- Kontakt:
Ne kontam zasto im se dopusta da pisu na našoj temi, imaju opste diskusije za to
Tek sada vidim zasto oni pokušaji i slanja pp. u nadi da ce se neko od nas upecati, ima tu očito i stvari iza kulisa kod njih, medjutim razumljivo je ovo njihovo pisanje, ostali su bez najboljeg igrača zadnjih par godina, i po njima fizički najspremnijeg, a otišao im za dž., ovako se moraju nadati da ce se prodati da bi imali neke koristi, i od onog prvog posta jutros dobio sam jos jednu potvrdu da nismo ni marke dali za njega, raspisali se o njemu ko da je u najmanju ruku Ronaldo, a ne tek igrač iz prve lige federacije, na kraju mi smo ipak Željo
Tek sada vidim zasto oni pokušaji i slanja pp. u nadi da ce se neko od nas upecati, ima tu očito i stvari iza kulisa kod njih, medjutim razumljivo je ovo njihovo pisanje, ostali su bez najboljeg igrača zadnjih par godina, i po njima fizički najspremnijeg, a otišao im za dž., ovako se moraju nadati da ce se prodati da bi imali neke koristi, i od onog prvog posta jutros dobio sam jos jednu potvrdu da nismo ni marke dali za njega, raspisali se o njemu ko da je u najmanju ruku Ronaldo, a ne tek igrač iz prve lige federacije, na kraju mi smo ipak Željo
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.