FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kontra
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kontra » 06 feb 2019, 12:04

Jeste prodali bi nam Vukotica za sto hiljada a malo kasnije otisao za dosta vise para , joj ovom pricom samo pravite kontraefekat ovoj sadasnjoj upravi i to ce se vidjeti na stadionuu

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 feb 2019, 12:36

Teren dobro prezimio, imaju slike na instagramu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 06 feb 2019, 12:37

kontra je napisao/la:Jeste prodali bi nam Vukotica za sto hiljada a malo kasnije otisao za dosta vise para , joj ovom pricom samo pravite kontraefekat ovoj sadasnjoj upravi i to ce se vidjeti na stadionuu
Da,za sto milja i uručili bi nam trofej prvaka!
I te pare bi mi uzeli,toliko o poslovanju najvećeg ublehaša u istoriji kluba!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 06 feb 2019, 12:45

KongrateUK je napisao/la:Ne kontam zasto im se dopusta da pisu na našoj temi, imaju opste diskusije za to

Tek sada vidim zasto oni pokušaji i slanja pp. u nadi da ce se neko od nas upecati, ima tu očito i stvari iza kulisa kod njih, medjutim razumljivo je ovo njihovo pisanje, ostali su bez najboljeg igrača zadnjih par godina, i po njima fizički najspremnijeg, a otišao im za dž., ovako se moraju nadati da ce se prodati da bi imali neke koristi, i od onog prvog posta jutros dobio sam jos jednu potvrdu da nismo ni marke dali za njega, raspisali se o njemu ko da je u najmanju ruku Ronaldo, a ne tek igrač iz prve lige federacije, na kraju mi smo ipak Željo :kafa:
Prvi si poceo na nasoj temi, sebi reci prvo pa nama onda tek. Kako god sretna vam borba za Evropu i za 3 mjesto.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 06 feb 2019, 12:49

Ovaj mujezinovic pravi tehnicar mi djeluje, moglo bi od njega biti igracina ako se bude razvijao kako treba, jer tehnicki potkovani igraci su ogroman potencijal, najbolji igraci svijetu su uvijek bili tehnicari.

slika
Zadnja izmjena: Konzerva, dana/u 06 feb 2019, 12:55, ukupno mijenjano 2 puta.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 06 feb 2019, 12:53

nekoIzMostara je napisao/la:
KongrateUK je napisao/la:Ne kontam zasto im se dopusta da pisu na našoj temi, imaju opste diskusije za to

Tek sada vidim zasto oni pokušaji i slanja pp. u nadi da ce se neko od nas upecati, ima tu očito i stvari iza kulisa kod njih, medjutim razumljivo je ovo njihovo pisanje, ostali su bez najboljeg igrača zadnjih par godina, i po njima fizički najspremnijeg, a otišao im za dž., ovako se moraju nadati da ce se prodati da bi imali neke koristi, i od onog prvog posta jutros dobio sam jos jednu potvrdu da nismo ni marke dali za njega, raspisali se o njemu ko da je u najmanju ruku Ronaldo, a ne tek igrač iz prve lige federacije, na kraju mi smo ipak Željo :kafa:
Prvi si poceo na nasoj temi, sebi reci prvo pa nama onda tek. Kako god sretna vam borba za Evropu i za 3 mjesto.
Ja imam pravo pisati na vašoj temi kao i svi ostali forumaši, vi to ne možete na našoj, za to imate opste diskusije, pisao sam kako jeste, sto se na kraju i desilo, u neke daljnje rasprave necu da ulazim, kao klub uzeli smo ono sto smo htjeli, i sa tim sva prica završava
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 feb 2019, 13:00

kerimatomic1921 je napisao/la:
Ja bih doveo i ovog Radovca, evo citam potpisao za Olimpik. Ako nista, zapinjao bi iz inata.
Sta ce nam taj revolveras :mrgreen:
nije dvije godine odigro tekme kako treba

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

osobaodpovjerenja
Kontakt:

Post Postao/la osobaodpovjerenja » 06 feb 2019, 13:22

kerimatomic1921 je napisao/la:Bila je prica da se za oko 150.000km dovedu i Ordagic i Vukotic. Misimovic, opcenito, je imao bahat nastup i isprsivao se svima iako nije imao pokrica i pozadine. Nije isto kada na vrata zakuca brko sa 10 trofeja i ovaj prodavac magle.

Mustafa arhiviran, idemo dalje. Suludo je raspravljati se, svaka strana je dobila ono sto je zelila i to je najvaznije. I dalje mislim da Zeljo nije dao marke u keshu ali eto.

Ja bih doveo i ovog Radovca, evo citam potpisao za Olimpik. Ako nista, zapinjao bi iz inata.
Jes dali bi ih nama za 150 milja a prodali ih za 5 puta vise love vani :rol: pa ni vi ne vjerujete u to sto pisete
Srdjan Stanic pitarski ker

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 06 feb 2019, 13:33

slika

:ljepota:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 06 feb 2019, 14:13

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 06 feb 2019, 14:29

osobaodpovjerenja je napisao/la:
kerimatomic1921 je napisao/la:Bila je prica da se za oko 150.000km dovedu i Ordagic i Vukotic. Misimovic, opcenito, je imao bahat nastup i isprsivao se svima iako nije imao pokrica i pozadine. Nije isto kada na vrata zakuca brko sa 10 trofeja i ovaj prodavac magle.

Mustafa arhiviran, idemo dalje. Suludo je raspravljati se, svaka strana je dobila ono sto je zelila i to je najvaznije. I dalje mislim da Zeljo nije dao marke u keshu ali eto.

Jes dali bi ih nama za 150 milja a prodali ih za 5 puta vise love vani :rol: pa ni vi ne vjerujete u to sto pisete
I jedan i drugi su nam “nudjeni” prije transfera u belgiju i norvesku. Polusezonu prije.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 06 feb 2019, 14:41

osobaodpovjerenja je napisao/la:

Senad je ljudima nudio samo procenat od prodaje,jako smiješan,Vukotin otac,je bio spreman snositi dio odštete,Ćenan se zaglavu hvatao,šta smo propustili.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 feb 2019, 15:09

irfo je napisao/la: Njemu samo treba samopouzdanja, mentalno samo treba da se popravi, takvi igraci ko on kad su puno samopouzdanja niko im nista ne moze

Ono sto mi je drago je da smo u ovom prelaznom roku doveli igrace koji žele da igraju u Želji, a ne kojima je ovo samo usputna stanica na kojoj ce se nesto zaradit
Ma Zajmović ne yebe žive silu, njemu čitav stadion psuje čitavu tekmu ali i on dalje pokušava neke svoje čarlame na terenu. Kod njega je problem taj potez viška koji ima, on se često zanese u tim svojim driblinzima i prodorima pa hoće petoricu da prođe i tu nekad nastane problem. To mi je nekako najuočljivije kod njega, ali sigurno da ima još nekih stvari za koje stručni štab procjeni da mora poboljšat. Možda je jedna od tih i malo više defanzivno da se angažuje? Ali otom potom.

Nego misliš li da treba dovesti nekog rezervnog špica ili je ok da Zuban bude zamjena za Krpića ili da uleti na tu poziciju po trebi neko iz postojećeg igračkog kadra ala Ermin Zec?

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 feb 2019, 15:13

braco je napisao/la:
Nego misliš li da treba dovesti nekog rezervnog špica ili je ok da Zuban bude zamjena za Krpića ili da uleti na tu poziciju po trebi neko iz postojećeg igračkog kadra ala Ermin Zec?
Ne bih ja nikog dovodio, unistili smo Mujagica sa tim back up napadacima tako, treba Zubana gurnut u vatru

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 06 feb 2019, 15:26

irfo je napisao/la:
braco je napisao/la:
Ne bih ja nikog dovodio, unistili smo Mujagica sa tim back up napadacima tako, treba Zubana gurnut u vatru
Ma 100%, imamo Zubana i Ermina. Mada se ne bih slozio za ovo s Mujagicem, on je bas taraba - imao je sreci sto je bio fizicki dominantan u odnosu na vrsnjake. Sve ostalo - prosjek.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 feb 2019, 15:29

irfo je napisao/la:
braco je napisao/la:
Nego ovo mi je zapalo za oko
Jedan od vodećih fudbalskih stručnjaka dolazi u BiH

Raymond Verheijen, holandski stručnjak koji je svojim inovativnim pristupom unio revoluciju u metode fudbalskog treninga, u martu će održati seminar u Sarajevu.

Ekipe koje je Verheijen pripremao stizale su do završnica najvećih fudbalskih takmičenja, što mu je osiguralo status jednog od najcjenjenijih profesionalaca u trenerskom svijetu, saopćeno je iz Sarajevo Footballa.

Njegov metod rada, odnosno planiranja i periodizacije fudbalskog treninga, u samim je temeljima i spektakularnog uspjeha Fudbalskog saveza Belgije, čija je reprezentacija dospjela u sami vrh svjetskog fudbala, istovremeno izbacujući “kao na traci” cijeli niz vrhunskih igrača koji nastupaju za najbolje svjetske klubove.

Verheijen u Sarajevu treba boraviti od 25. do 27. marta ove godine, gdje će za grupu od 50 trenera svih nivoa iz zemalja regije jugoistočne Evrope održati trodnevni seminar pod nazivom Football Periodisation.

To je posebno bitno, jer su njegove metode i filozofija podučavanja koji su oslonjeni i zasnivaju se na idejama fudbalske periodizacije, već u velikoj mjeri prihvaćeni od velikog broja klubova i trenera u BiH i regiji, pa je ovo prilika za produbljivanje znanja i njihovo stručno usavršavanje.

Edukaciona platforma Sarajevo Football, objavila je da je broj učesnika ograničen, pa će ovom događaju moći prisustvovati samo 50 prvih prijavljenih učesnika. Vrijednost seminara je 460 eura.

Verheijen je bio član stručnog štaba reprezentacija na čak četiri svjetska prvenstva i četiri evropska prvenstva. Na SP 2014. u Njemačkoj s Argentinom je stigao do finala, a 2002. godine s Južnom Korejom do polufinala.

Osam godina kasnije s istom reprezentacijom prošao je grupnu fazu Svjetskog prvenstva. Na kontinentalnim prvenstvima dva puta je s Holandijom stizao među četiri najbolje selekcije (polufinala 2000. i 2004.) i jednom je isti uspjeh ponovio s Rusijom, 2008. godine.

Radio je i s brojnim vrhunskim klubovima kao što su Barcelona, Chelsea, Feyenoord, Manchester City, Zenit i drugi. Bayern Minhen ga je angažovao kao savjetnika za fitness trening jedne od najvećih zvijezda – Arjena Robbena.
Volio bih ako postoji mogućnost da treneri iz našeg omladinskog pogona prisustvuju što više seminara ovakvog tipa. Naprimjer, kao što je i Joldić prošle godine išao u Nyon na seminar na kojem je predavanje držao Mirčea Lučesku. Naši trener iz OP moraju biti u korak sa savremenim fudbalom i upijati novo znanje kako bi oni lično napredovali i to znanje proslijedili našoj djeci u OP. Stažiranje tih trenera u nekim evropskim klubovima bi isto bila super stvar ako se može izganjati. Nije dovoljno samo to što si bio igrač i dobio trenersku licencu u Vogošći, da sad ti možeš trenirati klince i naučiti o svemu o današnjem fudbalu. Ulaganje u znanje i edukaciju je najbolja stvar koju možeš uraditi, tako će i naši klinci bolje napredovati i spremniji dočekati seniorski fudbal.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 feb 2019, 15:42

Fakat perete oko uslova i toga za ovog Mustafu. Dogovorili i gotova stvar. Sta god da je u pitanju.

Dobrodosli novi igraci.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 feb 2019, 15:55

irfo je napisao/la:
UBIPITAR je napisao/la:Po meni su ovo sasvim normalne stvari,dečko htio kod nas,našao se kompromis i to je to.
Ovako se trebalo sa Krupom riješiti u vezi Vukote,al nadobudna neznalica nije mogao naći kompromis sa Ilicem.
Još smo tad financijski najbolje stajali,za 100.000 km,si mogao imati titulu,Vukotića i super odnos u budućnosti.
I to sve čista obraza.
mogo se imat i Ordagic, Jasarevic itd. da se znalo
Dovodili se igraci preko youtubea, i preko placenih novinskih clanaka(Secerovic)
E jbt kad sad sa ove distance pogledam ko je sve igro u zelji...bas bi volio znati na osnovu cega su dovodjeni igraci :lol: :lol: Ja sam jednom davno napisao dok je i ovdje vladala zaljuebljenost u Misketa, da nasi dovode igrace preko YT i one neke aplikacije...odnosno preporuke. Bolje objasnjenje ili opovrgavanje ovih mojih razmisljanja jos nisam cuo :lol: :lol: :lol:

Haj vako kad neko ko Vranjes ili slicni zbog manjka motiva ili nekih drugih stvari bukvalno nece da igra, ali da onolike promasaje poput eto Secerovica i slicnih na kojima se na prvom trenitngu moglo vidjet da nisu ni za federalne , dovedemo.... :crazy: :crazy: i to dobre pare im damo :crazy: :crazy:
=\_1921_/=

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 06 feb 2019, 16:44

O hudnici,

jel to tražite greške možda bivšoj upravi?! :hmmmmm:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 feb 2019, 17:01

Jel' završen prelazni rok što se tiče nas? :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.