Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Dres reprezentacije BiH
Re: Dres BiH.........
- juzni vjetar!
- Kontakt:
svaka cast preljep dres ljepsi ne moze se napraviti !!riki je napisao/la:E ovako ,po vama dali bi trebalo mjenjati dizain,boju dresa Fudbalske/Nogometne reprezentacije BiH.Evo sa jednog foruma jedan prijedlog meni se bas svidja vase misljenje?????
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Na nekim forumima sam vidio da su neki postavljali plavo-zute dresove, isto kao zastava sa zvjezdicama preko prsa. mislim da bi svakog ko predlozi takvu GLUPOST trebalo izdegeneciti jer u zivotu nisam ruznijeg dresa vidio.
- Edo Baajka
- Kontakt:
Samo neznam tacno jer se smiju zvjezdice nosit na nacionalnim dresovima.
Ja mislim da to po pravilu FIFAe pokazuje kolko si puta bio svjetski prvak.
Znaci po ovom dresu vec 5 puta
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- adnan_nanda
- Kontakt:
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
evo da ne bude zabune nasao sam sliku na koji sam dres mislio, neki bi htjeli da dres fudbalske reprezentacije bude ovakav. kao od ragbi reprezentacije http://zeragbi.****/2008/06/dre ... e-bih.htmlriki je napisao/la:calcio je napisao/la:Nije los ovaj dres. treba smanjiti grb saveza, ali inace mi se svidja. Plava verzija za gostujuce utakmice bi mozda bila jos i bolja.
Na nekim forumima sam vidio da su neki postavljali plavo-zute dresove, isto kao zastava sa zvjezdicama preko prsa. mislim da bi svakog ko predlozi takvu GLUPOST trebalo izdegeneciti jer u zivotu nisam ruznijeg dresa vidio.
Ja mislim da je to greska u koracima.Te zvjezdice idu iznad grba reprezentacije.A ove su sasvim na drugom mjestu a ako je problem mogle bi se malo krakovi izvuci jedan ili dva da nije bas ono klasicna zvijezda.
jadni ragbijasi, pa dajte im normalne dresove a ne pizdame
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Ako mogu Slovenci Nike ..
Makedonci Puma ..
Avstrija Puma ..
Slovačka Adidas ..
Estonija Nike .. Itd .
Možemo i mi jednu od tih
Ali dok je ovog Saveza ..
Teško ..
-HzsA87-
Napravio ga je u Photoshopuriki je napisao/la:elvid je napisao/la:ima li ovo đe kupit?
Ne ovo je covjek napravio u neznam koi program.Inace nadamo se dace se moci negdje kupiti.
Dobar je dizajn, ono nešto u fazonu Holandije
potpisujemD€LUX je napisao/la:gdje si Nike ofo ono , oni lobiraju legeu , jer legea daje u dzep i munibu i coli i dominkovicu i oni ne rade za nas fudbal , vec rade za sebe
Didier Drogba
Trenutno korisnika/ca: ajaca, AndreWilliams, Atlanta, Balorda, Beduin, bosnas_, CAGarfia, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, DanijelTZ, dedo26, Doktorinho, feniksptica, FerdinandF, GrbavicaHrammm, Hajdeee, HalaMadrid, head88, Imamkarbarum, jasmin10, JohannWolfgang, Kaunas, labostarmomosa, legendarnadruga, MacArsla, Majstorinho, Nah1ddd, NeckoPD, NEZALAGANJE, rimljanin90, Shevko, Sheyi, signalidunapark, sLucajni, soccerfan, Sveti, Turo, tuzlanskinacin, Venom, Wilshere10 i 321 gost.