Cini suigrace boljim u njegovom sistemu.Kaunas je napisao/la:Pa da nije njega, finale NBA lige ne bi nikad okusili antialenti poput Zydrunasa Ilgauskasa, Andersona Varejaa i slicnih, a osvojili prsten JR Smith, Shumpert, Delavedova, Frye i takvi. Al et unistava saigrace.BosniaBoston je napisao/la:Manipulator odvratni.Cini suigrace boljim u njegovom sistemu,a kad ga nema zaborave driblat loptu jer je nisu citavu sezonu 5 puta spustili na parker.Talenat je neosporan nazalost,definitivno top 5 svih vremena.Talentovanija,lukavija i inteligentnija verzija westbrookaGeriOldman je napisao/la:Ja kad sam govorio da uništava saigrače i pravi od njih potrčke zarad lične statistike, onda su mi izvlačili nekakve glupe podatke i govorili kako on u stvari saigrače čini boljim.
Smeće pravo.
Evo sa kakvom je ekipom igrao finale![]()
https://basketball.realgm.com/nba/teams ... ayoff/2007
NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA 2018/2019
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jes eto on se trebao prilagodit Tristanu Thompsonu ili sada Ingramu i Ballu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dobro njima nije trebao ali boshu,loveu,roseu i wadeu(dok je bio u CLE) je trebaoKaunas je napisao/la:Jes eto on se trebao prilagodit Tristanu Thompsonu ili sada Ingramu i Ballu
#Punoljetstvo
Roseu? Loveu?? Wadeu u CLE??BosniaBoston je napisao/la:Dobro njima nije trebao ali boshu,loveu,roseu i wadeu(dok je bio u CLE) je trebaoKaunas je napisao/la:Jes eto on se trebao prilagodit Tristanu Thompsonu ili sada Ingramu i Ballu
15.10.2013.
Perks of playing with king
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
On ce nekog stavljat na ignore listu a njega 95% foruma stavilo na istu..kakav IsusSarmelino je napisao/la:Ostat ce misterija, bolji si ti troll sa imenom GOAT i slikom Jamesa thoGOAT je napisao/la:Toliko nemas pojma da si prvi koji ide na ignore listu.Il si glup ko k.. il trolas treceg objasnjenja nemam.Sarmelino je napisao/la:MVPG 5 tekmi sa 35+, jos DPOY nivo odbrane.
Svako ko misli da je Harden MVP, pojma nema.
- anonymousHD
- Kontakt:
Bolje da njega šutnu, cancer ekipe.NEZALAGANJE je napisao/la:
Jedinstvo u timu LAa.![]()
Salu na stranu,ali sta ocekivati od igraca trenutno,kad su bukvalno svi javno na listi za "odstrijel",osim doticnog!?
Hajd vako, koliko igraca, koji su ekstra igraci, all-star kalibar, s kojima je James igrao je ucinio boljim? A koliko ih je sveo na nivoe spot-up šutera?...Koliko njih bi bilo losije recimo da su u ekipi imali Duranta, Kawhia umjesto Jamesa? Pusti se ovih sto nista ne pokazu pa kad se odbrane fokusiraju samo na Jamesa dodju do nekih 10-15 poena...Ako toliko dobro utice na saigrace, koliko ih je bilo u konverzacijama za MIP u odnosu na sezone kada nisu igrali s Jamesom?Kaunas je napisao/la:Roseu? Loveu?? Wadeu u CLE??BosniaBoston je napisao/la:Dobro njima nije trebao ali boshu,loveu,roseu i wadeu(dok je bio u CLE) je trebaoKaunas je napisao/la:Jes eto on se trebao prilagodit Tristanu Thompsonu ili sada Ingramu i Ballu![]()
Brokula je napisao/la:
Perks of playing with king
Zadnja izmjena: JHam, dana/u 06 feb 2019, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sjećam se da je npr Mo Williams bio All-Star kada je igrao u Cavsima 2009. godine
BALL DON'T LIE
- invincible1921
- Kontakt:
Opasna fila sad
=\_1921_/=
Nista bolju sezonu nije imao u CLE u odnosu na dvije prethodne u MIL, osim sto ga je publika vjerovatno vise gotivila, ali to ga ne cini boljim igracem, samo poznatijim...idma75 je napisao/la:Sjećam se da je npr Mo Williams bio All-Star kada je igrao u Cavsima 2009. godine
Nisam rekao da ga je LeBron učinio boljim već samo taj izbor Williamsa na All-Star je bio dokaz koliko je James utjecajan da prosječan igrač završi na smotri najboljih iako su brojke prosječneJHam je napisao/la:Nista bolju sezonu nije imao u CLE u odnosu na dvije prethodne u MIL, osim sto ga je publika vjerovatno vise gotivila, ali to ga ne cini boljim igracem, samo poznatijim...idma75 je napisao/la:Sjećam se da je npr Mo Williams bio All-Star kada je igrao u Cavsima 2009. godine
BALL DON'T LIE
Ovaj rece da je James trebao da se u Cavsima prilagodjava Loveu, Rose i Wadeu. Na forumu sam jace od 5 godina al definitivno je ovaj jedan od najglupljih postova koje sam procitao.JHam je napisao/la: Hajd vako, koliko igraca, koji su ekstra igraci, all-star kalibar, s kojima je James igrao je ucinio boljim? A koliko ih je sveo na nivoe spot-up šutera?...Koliko njih bi bilo losije recimo da su u ekipi imali Duranta, Kawhia umjesto Jamesa? Pusti se ovih sto nista ne pokazu pa kad se odbrane fokusiraju samo na Jamesa dodju do nekih 10-15 poena...Ako toliko dobro utice na saigrace, koliko ih je bilo u konverzacijama za MIP u odnosu na sezone kada nisu igrali s Jamesom?
Pa eto ti cist primjer Cavsa, sa LeBronom u finalu, bez njega najlosiji skor lige. Tu su i Love i Thompson i JR koji su bili "najbolji" igraci Clevelanda prosle sezone (nakon Jamesa). Obicne qarine ove sezone, kao sto neku noc rekoh nista bolji od Cedevite, jedan yebeni Jacob Pullen iz Cedevite je duplo bolji igrac od svakog iz Cavsa (osim Lovea donekle, al i on je kita obicna u zadnje vrijeme).
Logicno da ce ti spot up suteri biti Korver, JR(Bog ga ni za sta nije dao), Shumpert itd. Neces oko njih pravit ekipu i njima se prilagodjavat.
15.10.2013.
Ma ja, Love, Irving, Smith i masa role igrača se trude, al su najgori u ligi. Samo je James otišao, i to je uzrok svih problema 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kakav bolan Irving, nije ni bio prosle sezone u Clevelandu. 
I bez Irvinga su u finalu bili. A ti ako mislis da su Love, Smith i masa tih role igraca neki faktor u NBA onda ok.
I bez Irvinga su u finalu bili. A ti ako mislis da su Love, Smith i masa tih role igraca neki faktor u NBA onda ok.
15.10.2013.
Ma nisu, sve je to Đejms sam 
Eo vidim ove sezone da su oni ipak bili kljucni
15.10.2013.
Pa gdje je koji od tih igrača jarane, jesi li ti vidio ekipu Cavsa?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.