Tobi
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Znaš koliko me ku.rac zaboli što ne bi dotični okusili finale nba lige.Kaunas je napisao/la:Pa da nije njega, finale NBA lige ne bi nikad okusili antialenti poput Zydrunasa Ilgauskasa, Andersona Varejaa i slicnih, a osvojili prsten JR Smith, Shumpert, Delavedova, Frye i takvi. Al et unistava saigrace.BosniaBoston je napisao/la:Manipulator odvratni.Cini suigrace boljim u njegovom sistemu,a kad ga nema zaborave driblat loptu jer je nisu citavu sezonu 5 puta spustili na parker.Talenat je neosporan nazalost,definitivno top 5 svih vremena.Talentovanija,lukavija i inteligentnija verzija westbrookaGeriOldman je napisao/la:Ja kad sam govorio da uništava saigrače i pravi od njih potrčke zarad lične statistike, onda su mi izvlačili nekakve glupe podatke i govorili kako on u stvari saigrače čini boljim.
Smeće pravo.
Evo sa kakvom je ekipom igrao finale![]()
https://basketball.realgm.com/nba/teams ... ayoff/2007
Paskal Hens, ako te baš zanima.BernardBarnjak je napisao/la:GeriOldman je napisao/la:Ja kad sam govorio da uništava saigrače i pravi od njih potrčke zarad lične statistike, onda su mi izvlačili nekakve glupe podatke i govorili kako on u stvari saigrače čini boljim.
Smeće pravo.
Pod kojim nickom si govorio?
Ljepsi si na ovom accu.GeriOldman je napisao/la:Paskal Hens, ako te baš zanima.BernardBarnjak je napisao/la:GeriOldman je napisao/la:Ja kad sam govorio da uništava saigrače i pravi od njih potrčke zarad lične statistike, onda su mi izvlačili nekakve glupe podatke i govorili kako on u stvari saigrače čini boljim.
Smeće pravo.
Pod kojim nickom si govorio?
(doduše ne znam ni što sam banovan al' aj nije tema)
Hvala, potrudio sam seNEZALAGANJE je napisao/la: Ljepsi si na ovom accu.No homo.
![]()
GeriOldman je napisao/la:Hvala, potrudio sam seNEZALAGANJE je napisao/la: Ljepsi si na ovom accu.No homo.
![]()
![]()
Što gumo ne ove majorizacije po forumu.

Znam da si ti subjektivan ali sta ocekujes,da dobijes ADa za pik prve runde i jos da ti gasolov ugovor preuzmu.Luksuz ima odredenu cijenuNEZALAGANJE je napisao/la:Da damo Murraya,Poeltla,2 pika 1.runde i DeRozana?![]()
![]()
Mozda i LMAa da ubacimo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.