FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ne znam je l ovo bajata vijest ili ne al cudno, prema njoj mi jos nismo kupili Pavarda. Kaze Reschke da jos nema nikakvog dogovora.
Haso jeste levat ali ne bi potvrdio igraca kojeg nije 100% dogovorio.sljivo je napisao/la:Ne znam je l ovo bajata vijest ili ne al cudno, prema njoj mi jos nismo kupili Pavarda. Kaze Reschke da jos nema nikakvog dogovora.

Nista od njega na zimu, sa njim su dogovoreni uslovi, aktiviras klauzulu i cao.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Izgleda da nije ni dogovoren već je Haso rekao na presici da će aktivirati klauzulu (koja još nije aktivirana) a nije ni obavjestio Stuttgart.harden je napisao/la:Nista od njega na zimu, sa njim su dogovoreni uslovi, aktiviras klauzulu i cao.

Boga mi, ja konto to gotovo.

Evo i ja sad citamsljivo je napisao/la:Izgleda da nije ni dogovoren već je Haso rekao na presici da će aktivirati klauzulu (koja još nije aktivirana) a nije ni obavjestio Stuttgart.harden je napisao/la:Nista od njega na zimu, sa njim su dogovoreni uslovi, aktiviras klauzulu i cao.![]()

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Izgleda da je Haso bio za to da se Pavard dovede na zimu za neke novce, Reschke mu reko odje.bi u skokovima i ovaj se sjeb'o i na presici reko da ce aktivirati klauzulu na ljeto a o kojoj nije ni bilo rijeci... i opet preko medija napravio pritisak na igraca...sviju' mi ovo je gigant.
Moraju ga nogirati ako ne misle gubiti transfer partnere ovako.
Moraju ga nogirati ako ne misle gubiti transfer partnere ovako.
-
- Kontakt:
Neuer u kadru veceras.Ne zna se jos oce li branit.
Treba zapeti veceras ,to je zadnja realna sansa za trofej.Kup nismo uzeli vec dvije godine,tri bi vec bilo previše,bvb je ispao tako da sansa postoji
Treba zapeti veceras ,to je zadnja realna sansa za trofej.Kup nismo uzeli vec dvije godine,tri bi vec bilo previše,bvb je ispao tako da sansa postoji
-
- Kontakt:
Pavard je Bayernov, objavljeno je zvanicno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- LlullSergio
- Kontakt:
Na TM stoji da je Bayernov igrac na ljeto.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa logicno da je potpisan. Predugovor sa igracem je potpisan. Sa Svabama ne mozes sad nista, tek od jula se aktivira klauzula.
Nego nocas..daj Javija, onda ne gubimo
Nego nocas..daj Javija, onda ne gubimo

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ulreich; Kimmich, Süle, Hummels, Alaba; Thiago, Goretzka; Gnabry, James, Coman; Lewandowski.
Izuzev golmana ovo je najjaci sastav.
Izuzev golmana ovo je najjaci sastav.
Imam neki los osjecaj u vezi ovog sa Manuom, mozda me udara PTSP kad se sjetim Ulreicha prosle godine. Daj Boze da se ne otegne i da bude spreman za Pool.
Imam osjećaj da ćemo dobro odigrati večeras.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako nista, barem smo dosli na svoje sa sastavom. 
Nisam bio optimista ali nada raste kada vidim da cemo veceras igrati preko oba krila i da cemo biti podjednako opasni sa svih strana.
Manu trenira sa ekipom i danas je cak trenirao ali ocito da ne smiju s njim da rizikuju.

Nisam bio optimista ali nada raste kada vidim da cemo veceras igrati preko oba krila i da cemo biti podjednako opasni sa svih strana.
Manu trenira sa ekipom i danas je cak trenirao ali ocito da ne smiju s njim da rizikuju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Lewa kapiten po prvi put veceras 

Arp.fcbmunchen2018 je napisao/la:Ko li dolazi?
https://www.bild.de/bild-plus/sport/fus ... .bild.html
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Nerminovic
- Kontakt:
Dodaj jos Neuera i ovo nam je najjaci sastav. Uzimamo 3 razlike.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo sam odmah i ja pomislio iako je Arp dosta stagnirao s obzirom da skoro pa i ne igra u HSV-u a ruku na srce i ne pokazuje neku veliku zelju.Saurman je napisao/la: Arp.
Hajmooooo.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Čist penal dan te yebo više i suđenje. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.