PS.Odmah mi proslijedi,ali da ostali ne cuju...Denchi je napisao/la:ovo je istinaVanja8 je napisao/la:Pa de reci nam ,ako je sutra potvrda,pola ovdje forumasa nece spavati nocas,posebno Denchi...sekretar je napisao/la:Sutra potvrda. Vezni red.
ako znaš šibni meni na pp
radim sutra imaj dušu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ejs nakucali bi 100K stranica igrali bi pogađe cijelu noćVanja8 je napisao/la: PS.Odmah mi proslijedi,ali da ostali ne cuju...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sekretar ban ako bude zayebancija 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
znaci Jahic potpisuje. Hvala Bogu da se i ta prica zavrsi.
Kupujem sres 15
Kupujem sres 15
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
iliBordoSarajevo je napisao/la:Sekretar ban ako bude zayebancija
Morteme saslušaj me
odma
SAD
ga banuješ
pa
ako
ko šarne
skineš BAN
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Denchi je napisao/la:ejs nakucali bi 100K stranica igrali bi pogađe cijelu noćVanja8 je napisao/la: PS.Odmah mi proslijedi,ali da ostali ne cuju...![]()
![]()
![]()
Moze ban ako bude zajebancija. Strpite se da se ozvanici. Mislim da je vec sletio. Mlad igrac, odlican igrac. Posudba je, ali def pojacanje.
dobro ti sad tražiš da te neko izbode u mraku kad budeš kući išoShofaII je napisao/la:znaci Jahic potpisuje. Hvala Bogu da se i ta prica zavrsi.
Kupujem sres 15
- Burberry46
- Kontakt:
Gdje je igrao?sekretar je napisao/la:Moze ban ako bude zajebancija. Strpite se da se ozvanici. Mislim da je vec sletio. Mlad igrac, odlican igrac. Posudba je, ali def pojacanje.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- AlfredNobel
- Kontakt:
I treba da se ugleda na njega, nema boljeg na svijetu u tom zanatu.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Teško nama ako se Hadžija ugleda na Monćija. Ne treba nam nova sedmica tobe jarabi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
kakav danak neiskustvu pa da je igrao ne bi ga poslali na posudbuBurberry46 je napisao/la:Gdje je igrao?sekretar je napisao/la:Moze ban ako bude zajebancija. Strpite se da se ozvanici. Mislim da je vec sletio. Mlad igrac, odlican igrac. Posudba je, ali def pojacanje.
dragi Watsone
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nije bilo boljeg od njega dok nije došao u Romu.AlfredNobel je napisao/la:I treba da se ugleda na njega, nema boljeg na svijetu u tom zanatu.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Teško nama ako se Hadžija ugleda na Monćija. Ne treba nam nova sedmica tobe jarabi.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sve dok je onaj ublehaš Pallota tu, njima nema spasa. Ima i iznad Monchija čovjek koji govori kako i šta. Kriv im eto Monchi, rasturio sve, ono kao harali Italijom sve ove godine, pa ih on iskasapio.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Nije bilo boljeg od njega dok nije došao u Romu.AlfredNobel je napisao/la:I treba da se ugleda na njega, nema boljeg na svijetu u tom zanatu.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Teško nama ako se Hadžija ugleda na Monćija. Ne treba nam nova sedmica tobe jarabi.
Ebo Romu hahahahha, odosmo u off topic. Jel' taj igrač možda ima 32 godine?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ako je mlad i veznjak, onda se ovo moze i pretpostaviti o kome se radi.
Meni miriše na Tuzlu
Meni miriše na Tuzlu
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
nopeemir79 je napisao/la:Ako je mlad i veznjak, onda se ovo moze i pretpostaviti o kome se radi.
Meni miriše na Tuzlu
Mislim da je iz frajbura klacar ili kacar kako se zove
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Je li bolji od njeg?Denchi je napisao/la:nopeemir79 je napisao/la:Ako je mlad i veznjak, onda se ovo moze i pretpostaviti o kome se radi.
Meni miriše na Tuzlu
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
nijePantelija je napisao/la:Mislim da je iz frajbura klacar ili kacar kako se zove
Ako je posudba , on jeDenchi je napisao/la:nijePantelija je napisao/la:Mislim da je iz frajbura klacar ili kacar kako se zove
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao