FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
https://www.transfermarkt.ba/gojko-kaca ... eler/28683
po TM on je bez kluba tako da vjerovatno nije on u pitanju
po TM on je bez kluba tako da vjerovatno nije on u pitanju
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Strpiti se do sutra da se ozvanici. Nas je, Bosanac. 24-25 godina. Jos da ga Selji uvali jednim dalekometnim, kao sto zna...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Radim sutra imaj dušuDenchi je napisao/la:iliBordoSarajevo je napisao/la:Sekretar ban ako bude zayebancija
Morteme saslušaj me
odma
SAD
ga banuješ
pa
ako
ko šarne
skineš BAN
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja sebi uzeo pive moze mi biti do sutra navecer, a ako nas izradis dabogda ti sin doveo zeta u kucu 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nema u Frajburgu nikakav Kacar,ako mislis na Gojka Kacara on nije igrao nikad dole a i nema kluba svakakoPantelija je napisao/la:Ako je posudba , on jeDenchi je napisao/la:nijePantelija je napisao/la:Mislim da je iz frajbura klacar ili kacar kako se zove
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Što ba Denchi, i ja kontam uzet aBd za proljeca 15-ku pa da je ponosno po istoku pronosamDenchi je napisao/la:dobro ti sad tražiš da te neko izbode u mraku kad budeš kući išoShofaII je napisao/la:znaci Jahic potpisuje. Hvala Bogu da se i ta prica zavrsi.
Kupujem sres 15![]()
![]()
Br 15 ima jedini ogranicenu prodaju...Kažu ne može svako taj broj nositi...alacious je napisao/la:Što ba Denchi, i ja kontam uzet aBd za proljeca 15-ku pa da je ponosno po istoku pronosamDenchi je napisao/la:dobro ti sad tražiš da te neko izbode u mraku kad budeš kući išoShofaII je napisao/la:znaci Jahic potpisuje. Hvala Bogu da se i ta prica zavrsi.
Kupujem sres 15![]()
![]()
Duljevic
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I to iz Širokogledesma je napisao/la:Ja sebi uzeo pive moze mi biti do sutra navecer, a ako nas izradis dabogda ti sin doveo zeta u kucu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Pjanić?sekretar je napisao/la:Strpiti se do sutra da se ozvanici. Nas je, Bosanac. 24-25 godina. Jos da ga Selji uvali jednim dalekometnim, kao sto zna...
ISTINA ZA VEDRANA!
Nek si nas brate i nafurao taman niko ne dosao,falilo je ovo u ovoj monotoniji.Profura nas odmah na pozitivu 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hahahaha, e to je vec ravno tabutuMortemHz je napisao/la:I to iz Širokogledesma je napisao/la:Ja sebi uzeo pive moze mi biti do sutra navecer, a ako nas izradis dabogda ti sin doveo zeta u kucu
A mislim ako je istina, da je mozda Duljevic
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa što ne kazes ko je?sekretar je napisao/la:Strpiti se do sutra da se ozvanici. Nas je, Bosanac. 24-25 godina. Jos da ga Selji uvali jednim dalekometnim, kao sto zna...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
AlivodicKrajisnikBosnjak je napisao/la:Barić ili Purić mislim.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jel to ispravljamo gresku iz proslostisekretar je napisao/la:Strpiti se do sutra da se ozvanici. Nas je, Bosanac. 24-25 godina. Jos da ga Selji uvali jednim dalekometnim, kao sto zna...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Pantelija je napisao/la:AlivodicKrajisnikBosnjak je napisao/la:Barić ili Purić mislim.
Forum sampiona, a sve mrtvo. Jos kad sutra osvane, pa nas ta vijest sviju jos baci u euforiju. Za bordo bijele, za bordo bijele....
Sad znamo ko je,to su te asocijacijeYNWA je napisao/la:Jel to ispravljamo gresku iz proslostisekretar je napisao/la:Strpiti se do sutra da se ozvanici. Nas je, Bosanac. 24-25 godina. Jos da ga Selji uvali jednim dalekometnim, kao sto zna...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Bez zayebancije, jel šuplja il nije?
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Zaboljesutra i 17 gostiju.