jest,nijePantelija je napisao/la:Ako je posudba , on jeDenchi je napisao/la:nijePantelija je napisao/la:Mislim da je iz frajbura klacar ili kacar kako se zove
reko momak fino mlad
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
jest,nijePantelija je napisao/la:Ako je posudba , on jeDenchi je napisao/la:nijePantelija je napisao/la:Mislim da je iz frajbura klacar ili kacar kako se zove
A. O.miky_hz je napisao/la:Sad znamo ko je,to su te asocijacijeYNWA je napisao/la:Jel to ispravljamo gresku iz proslostisekretar je napisao/la:Strpiti se do sutra da se ozvanici. Nas je, Bosanac. 24-25 godina. Jos da ga Selji uvali jednim dalekometnim, kao sto zna...
duljevic je napadac nije vezniledesma je napisao/la:Hahahaha, e to je vec ravno tabutuMortemHz je napisao/la:I to iz Širokogledesma je napisao/la:Ja sebi uzeo pive moze mi biti do sutra navecer, a ako nas izradis dabogda ti sin doveo zeta u kucu![]()
A mislim ako je istina, da je mozda Duljevic
nijeBordoSarajevo je napisao/la:Bez zayebancije, jel šuplja il nije?
Ja sta vam Denchi radi,bolan kako imas srca...Denchi je napisao/la:nijeBordoSarajevo je napisao/la:Bez zayebancije, jel šuplja il nije?
Da je on, bio bi drugi smajlf0rest1946 je napisao/la:A. O.miky_hz je napisao/la:Sad znamo ko je,to su te asocijacijeYNWA je napisao/la: Jel to ispravljamo gresku iz proslosti![]()
Nermin Sabicsekretar je napisao/la:Strpiti se do sutra da se ozvanici. Nas je, Bosanac. 24-25 godina. Jos da ga Selji uvali jednim dalekometnim, kao sto zna...
Da nije Kapicsekretar je napisao/la:A Zeljo navalio na Ordagica kao lud hahah Seeeeeljo, Seeeeeljo, pusis nam ga ti. Ali nije Ordagic
Alen Islamovic,kad moze Darko Lazic moze i ovaj.Fali nam rokera.revolt je napisao/la:A.I. 100%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.