FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Sudija nema pojma, ima srece sto nema VARa
Hoću brate, de se samo izjasnite šta želite.
Haha, Coman noj
Haha, Coman noj

Vom Jäger zum Gejagten
Eno Hase, živ, sad će levat presicu i jednu klauzulu na sudijsku odluku
Ako mi se šta sviđa kod Kovača su ovi napadi što idu u talasima, kao što onaj kaže čak do tri, četiri napada, i što nema puno budalasanja oko 16-erca.

Ako mi se šta sviđa kod Kovača su ovi napadi što idu u talasima, kao što onaj kaže čak do tri, četiri napada, i što nema puno budalasanja oko 16-erca.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bolji smo mnogo, domacin se ne moze sastaviti s loptom.
Mora se igrati malo vise riskantnije i praviti sto veci pritisak na domacina jer je ocito da su porozni.
Nevjerovatno koliko imamo problema sa sudijama, za dva penala smo osteceni plus nekoliko prekrsaja a slag na tortu je prekidanje napada jer toboze nije produžio niti jedan minut a izgubljena su najmanje tri minuta kod prekrsaja nad Thiagom.
Mora se igrati malo vise riskantnije i praviti sto veci pritisak na domacina jer je ocito da su porozni.
Nevjerovatno koliko imamo problema sa sudijama, za dva penala smo osteceni plus nekoliko prekrsaja a slag na tortu je prekidanje napada jer toboze nije produžio niti jedan minut a izgubljena su najmanje tri minuta kod prekrsaja nad Thiagom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bez sekunde nadoknade iako je bilo dosta prekršaja kakv debil od sudije to je nevjerovatno, jedva dočekao da svira kraj.Mentol daje žuti Leonu a jasno se vidi da ga nagazio.
James se ne vidi na terenu i onda mu krivo što je na klupi.
James se ne vidi na terenu i onda mu krivo što je na klupi.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 06 feb 2019, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
evo moj prijedlog za anketu:
DA LI JE SRAMOTA DRŽATI HASANA SALIHAMIDŽIĆA NA POZICIJI SPORTSKOG DIREKTORA JOŠ JEDNU GODINU?
DA LI JE SRAMOTA DRŽATI HASANA SALIHAMIDŽIĆA NA POZICIJI SPORTSKOG DIREKTORA JOŠ JEDNU GODINU?
Rasut ce nas pool presingom i kontrama ko rizu.
Cudo se mora desiti da prodjemo. Pool.
Mozda ce neki misliti da sam lud ali ako ista moze napraviti to neko cudo onda su to penzici roberi samo u njih imam povjerenje u ovim ocajnim vremenima iako su ono najbolje odavno dali ali opet se duboko u sebi nadam da ce ae te noci kao i u mibhenu. Deisiti i aktivirati neka mala istancana iskra barem 50% njihovih vrhunskih mogucnisti. Te da ce to biti faktor naseg prolaska uz naravno veliku srec.u mladjariju jed.nemama povjerenja a u kolaca necu ni da govorim.njega ce klop razbiti na proste faktore.
Cudo se mora desiti da prodjemo. Pool.
Mozda ce neki misliti da sam lud ali ako ista moze napraviti to neko cudo onda su to penzici roberi samo u njih imam povjerenje u ovim ocajnim vremenima iako su ono najbolje odavno dali ali opet se duboko u sebi nadam da ce ae te noci kao i u mibhenu. Deisiti i aktivirati neka mala istancana iskra barem 50% njihovih vrhunskih mogucnisti. Te da ce to biti faktor naseg prolaska uz naravno veliku srec.u mladjariju jed.nemama povjerenja a u kolaca necu ni da govorim.njega ce klop razbiti na proste faktore.
Pravda za Tyson Furya
Pod C) Sramota je što smo ga i doveli.coelho41 je napisao/la:evo moj prijedlog za anketu:
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Neka Omo, ja uživam kada se i sa sudijama moramo boritiOmerbavarac je napisao/la: Nevjerovatno koliko imamo problema sa sudijama.

Doduše samo sa ovim slabićima iz Bulija.
Eto postavicemo tu anketu mada će rezultati biti predvidljivi .
Vom Jäger zum Gejagten
Evo pisanog odg.GONI GA U TRI VRAZIJE MATERINE NEKA BUDE S.DIRETORE U MAFIJASKOM JUBETU ILI U SVOJOJ JABLANICI.CERATI IZ KLUBA PO HITNOM POSTUPKU.coelho41 je napisao/la:evo moj prijedlog za anketu:
veceih amatera od tandema kolac-bracuka na kormilu bajern ,bajern nije imao od svog osnivanja.nerlinger je zamer za hasanija
Pravda za Tyson Furya
Strah me ove taktike i dubokog stajanja u terenu kad budemo igrali protiv Liverpoola, oni to jedva čekaju, protiv Liv moramo igrati kao Herta večeras.
O Hasanu treba govoriti sa poštovanjem molim lijepo.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Od onih koji gledaju mec na areni, zna li neko kako se zove komentator?
Frajer odusevljava.
Frajer odusevljava.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ne moraš zayebavam se ja, nemam ni ja idej, jedini normalan prijedlog ankete bi bilo "Vidite li Jamesa Rodrigueza i Jeroma Boatenga dogodine u Bayernu? -Da -Ne -Bou vidim Jamesa ne i - Jamesa vidim Bou ne" nemam više prijedlogageronimo je napisao/la:Neka Omo, ja uživam kada se i sa sudijama moramo boritiOmerbavarac je napisao/la: Nevjerovatno koliko imamo problema sa sudijama.![]()
Doduše samo sa ovim slabićima iz Bulija.
Eto postavicemo tu anketu mada će rezultati biti predvidljivi .
Ispravljeno.Saurman je napisao/la:O Hasanu kao igraču treba govoriti sa poštovanjem molim lijepo.
Ovu Herthu nismo dobili već neko vrijeme, a sve mi se čini da nećemo ni večeras(u regularnom dijelu).
41.21.1.
Anketa koja zaobiđe Kovača i Hasana je prdež anketa.
Šta će nam anketa kad rezultate znamo, imamo državne izbore za te fetiše, ko voli
Kazem ja dobar Gnabry
-
- Kontakt:
Kakva dobra akcija, ovo samo James moze 

Zadnja izmjena: fcbmunchen2018, dana/u 06 feb 2019, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Sergeeeeee Muhaaaaaa Gnarbyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.