FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

plava_pruga
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la plava_pruga » 22 okt 2010, 18:24

jug2 je napisao/la:
shevchenko 88 je napisao/la:Vratiti istom mjerom kad se bude igralo na našem stadionu pustiti u prodaju 500 ulaznica za jug, stavit zapad 20 km i nek dodju onda bujrum !
čuj na vašem stadionu,da ima pravde na stolicama na zapadu bih pisalo f.k.olimpic
nepise ni fk sarajevo nigdje, zasto bi se pisalo FK Olimpik?
G A Z I
Željo sve do pobjede

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 22 okt 2010, 18:25

rumbalija je napisao/la:Kokaže da nas je prošle godine bilo 3 milje na grbavici.Nije tačno.Maximala nas je bilo 2-2,5 milje.Ljudi budimo realni.Pa na koševu na sjeveru kad smo domačini dodje nas maximala 1,5 milja
Svaka cast kralju sto si realan,samo ovi tvoji nece to da priznaju.Izgleda da si ti jedan od rijetkih normalnih i realnih navijaca ovdje

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 22 okt 2010, 18:27

Ako iznese cinjenicu koja vama odgovara onda je u pravu jesi lud :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 okt 2010, 18:35

adis_macak je napisao/la:
rumbalija je napisao/la:Kokaže da nas je prošle godine bilo 3 milje na grbavici.Nije tačno.Maximala nas je bilo 2-2,5 milje.Ljudi budimo realni.Pa na koševu na sjeveru kad smo domačini dodje nas maximala 1,5 milja
Svaka cast kralju sto si realan,samo ovi tvoji nece to da priznaju.Izgleda da si ti jedan od rijetkih normalnih i realnih navijaca ovdje
Jedan od pacijenata za kojeg sumnjam da navija za Sarajevo

Ovim putem ga molim da mi se javi preko PM i da me ubjedi da je navijac Sarajeva
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

saran
Kontakt:

Post Postao/la saran » 22 okt 2010, 18:44

adis_macak je napisao/la:
Samo ste vas dvojica pravi kreteni jedan što laže da je pitar , a drugi neka uzme dioptriju i pogleda sjever na domačim tekmama!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 22 okt 2010, 19:29

fkz je prodao prava BHT1 i dobili su pare za tu utakmicu. oni nisu vise vlasnici prava. jedini koji mogu praviti problem su BHT1 a oni nece.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

shevchenko 88
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko 88 » 22 okt 2010, 19:32

jug2 je napisao/la:
shevchenko 88 je napisao/la:Vratiti istom mjerom kad se bude igralo na našem stadionu pustiti u prodaju 500 ulaznica za jug, stavit zapad 20 km i nek dodju onda bujrum !
čuj na vašem stadionu,da ima pravde na stolicama na zapadu bih pisalo f.k.olimpic
Jel to malo provaljuješ ???
Samo ću ti postaviti jedno pitanje :Koji je jedini stadion u Europi na kojem postoji mogućnost da te zmija ujede???

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 22 okt 2010, 19:35

tm84 je napisao/la:obicno ne pisem na ovu temu, al sada se moram oglasiti...

prije svega... ko ste vi da se bunite sto dobijate samo trecinu sjevera?! jeste li zaboravili da se nam demolirali NAS stadion prije dvije godine? ja vam ne bi ni dao toliko mjesta, nego samo onaj dio gdje nema stolica... da nemate sta demolirati... btw... vecina kupi kartu za istok i odu na sjever? i onda mi krivi sto se vi gurate na onom prostoru? ma gonite se u neku stvar... sad odjednom vecina slozni u bojkotu :lol: meni vise nego tragicno... da se UNFKS nije oglasio jucer oko toga niko od vas ne bi ni pomislio da podrzi neki "eventualni" bojkot... mogu samo reci... postali ste smjesni, ne ne... presmjesni... :(

a u nedelju ako vas ne bude... nije tragedija... 3000 manje huligana na stadionu 8-)
I vi ste nas rusili i palili pa vam nismo dali 2 stolice na jugu vec cijeli jug!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 okt 2010, 19:37

shevchenko 88 je napisao/la:
jug2 je napisao/la:
Jel to malo provaljuješ ???
Samo ću ti postaviti jedno pitanje :Koji je jedini stadion u Europi na kojem postoji mogućnost da te zmija ujede???
Kakve to veze ima sa ulaznicama i derbijem ? :lol:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 22 okt 2010, 19:38

Nema veze sa luaznicama direktno,ali ima sa gustom vegetacijom,do koljena,na istocnoj kvazi tribini.

shevchenko 88
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko 88 » 22 okt 2010, 19:40

Kakve veze ima Olimpic sa ulaznicama i derbyem?

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 okt 2010, 19:42

-A- je napisao/la:Nema veze sa luaznicama direktno,ali ima sa gustom vegetacijom,do koljena,na istocnoj kvazi tribini.
Ko da su u Vogosci bolji uslovi...
tamo je sve što je moje.

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 22 okt 2010, 19:44

Pa stadion vam i jeste na nivou onoga u Vogosci.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 okt 2010, 19:46

-A- je napisao/la:Pa stadion vam i jeste na nivou onoga u Vogosci.
Bar ne placamo kiriju na Kosevu kao vi. A mogli ste normalno u Vogosci igrati gdje vam je i mjesto.
tamo je sve što je moje.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 22 okt 2010, 19:46

Nama je odlican a kome se ne svidja nek bojtokuje....a vas je odlican :roll:
1921-2011

shevchenko 88
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko 88 » 22 okt 2010, 19:47

Lijepi starh...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 okt 2010, 19:47

FKSINFO
UNFKS jucer, u cetvrtak, je izdalo saopstenje u kojem je jasno i precizno upoznalo bh. javnost o propustima čelnika NK Željeznicar , te o svojim namjerama i eventualnim potezima pred vjeciti derbi. Udruženje navijaca nezadovoljno zaključcima sastanka koji je odrzan uoci derbija između predstavnika klubova i policije, te nezadovoljno predviđenim, premalim, kapacitetom i neuslovnim smjestajem za ljubitelje bordo boje, javno je pozvalo clanove uprave NK Zeljeznicar da na narednom sastanku prvenstveno iz sigurnosnih i bezbjednosnih razloga prosire dio sjeverne tribine namijenjen navijacima FK Sarajevo u predstojecem derbiju.

Udruzenje navijaca nije trazilo nista veci kapacitet nego sto je bio slucaj u posljednjem derbiju na stadionu Grbavica, iako se i tada mogao steci dojam da je u prodaju za nas dio sjevera pusteno vise karata nego sto taj dio sjevera smije primiti. Kao argument tome navedene su brojne intervencije hitne pomoci na prethodnim mecevima između gradskih rivala, upravo zbog skucenosti prostora na kojem se nalaze pripadnici grupe Horde Zla, nemogucnost odlaska u toalet od strane policije itd. A sada malo o drugoj tribini predviđenoj za navijače FK Sarajevo. Tribina istok , koja je blago receno u katastrofalnom stanju, i koja je uvijek zatvorena na svim utakmicama (domacim NK Zeljeznicar i utakmicama reprezentacije BiH), ista je prema (ne)razmisljanju čelnika kluba sa Grbavice dovoljno kvalitetna i kvantitativna da primi cak 1500 navijaca FK Sarajevo. Treba li dodati da tribina istok nema licencu N/FSBiH?!

I pored molbe, saopstenja i urgiranja od strane uprave naseg kluba i od strane UNFKS, uprava NK Zeljeznicar ostala je gluha na sve to. Ocito ih ne pogađa cinjenica da bi neko mogao izgubiti zivot na tako malom prostoru sa tako puno ljudi, ne pogađa ih ni cijenica da bi djeca koja dođu na gradski derbi mogla pasti u nesvijest iz istog razloga. Da li su upoznati sa tragedijom pod imenom Heysel? I ako jesu, ne dotice ih previse, jer su ocito spremni rizikovati ljudske zivote i nemile scene na stadionu zbog licnih interesa ljudi koji se ne nalaze u klubu, vec izvan i oko njega. Sto bi se reklo u carsiji, obicna mahalska posla. I uspjeli su pokazati kako su niski. Nacinili su ogroman korak ka propasti jedine svijetle tačke bosanskohercegovackog fudbala, jer derbi bez navijača FK Sarajevo nije pravi derbi.

Posebno ako znamo da se na derbiju najvise i najglasnije cuju upravo oni koji se nalaze u tom malom cosku na sjevero-istoku. Upravo oni, koji prave daleko najbolju atmosferu i pod kojima se tribina trese. Upravo oni koji stvaraju gorcinu onima sa one strane stadiona, upravo oni koji bezrezervno i uvijek i svugdje bodre svoj tim. Upravo oni nece biti u nedjelju tamo. Oni ce biti na drugom mjestu, na sjeveru stadiona Asim Ferhatović – Hase, zbog toga sto oni i njihov klub vise ne daju da se iko igra s njihovim imenom, da se licni kompleksi i strah od FK Sarajevo i Hordi Zla lijeci ovim putem
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 22 okt 2010, 19:49

MI IMAMO STADION A VI ????? platite KIRIJU pa onda pričajte .Viste vječni PODSTANARI u NAŠEM GRADU......
Jer si JEDAN JEDINI...........

Har3
Kontakt:

Post Postao/la Har3 » 22 okt 2010, 19:50

Posebno ako znamo da se na derbiju najvise i najglasnije cuju upravo oni koji se nalaze u tom malom cosku na sjevero-istoku. Upravo oni, koji prave daleko najbolju atmosferu i pod kojima se tribina trese. Upravo oni koji stvaraju gorcinu onima sa one strane stadiona, upravo oni koji bezrezervno i uvijek i svugdje bodre svoj tim. Upravo ...

HAHAHAHAHA

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 22 okt 2010, 19:53

Ne vidim razlog zasto se pristupilo bojkotu i sta to smeta istocnoj tribini na Grbavici? Tvrdim da je ista ta istocna tribina uslovnija i bolja za pracenje i navijanje nego 90 % tribina sirom BIH na kojima ste boravili i navijali. Znali ste navijati po skelama, kojekakvim gredama a smeta vam istok koji ste ruku na srce nekoliko godina unazad uvijek popunjavali dok je to u ovo nesto skorije vrijeme koja godina prije rijetkost, jer se svi zelite zgurati na sjever, da li kao izgovor da mozete nekome pricati da ste bili na sjeveru ili vec nesto drugo! Razumijem ja da nije isto bar sto se tice psihe navijati sa istoka i sa sjevera isto kao sto nije ni nama isto navijati i biti na jugu ili zapadu, ali stadion Grbavica je takakv kakav je, i pored to ga sto ima 10 000 sjedecih mjesta omoguceno je da dobijete tribinu koja je zatvorena i u slucaju bilo kakvih nezgoda Zeljeznicar bi bio taj koji bi snosio posljedice, druga stvar obezbjedjeno vam je 3 000 karata koliko ste i trazili. Ovo oko derby.a se sve sjebalo. Zao mi je ali zivot ide dalje. Nisam se javio da provociram nego da kazem ono sto mislim, a kroz pricu sa dosta drugava inace navijaca sarajeva nisu bili protiv te istocne tribine tako da mi je zao sto ce ovaj po meni jedan od jacih derby-a poslije rata zavrsiti samo sa nasim PLAVIM dekorom. NEKA BOLJI POBJEDI. Pozdrav

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []