FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mozel Kapić izborit prvih 11 ili dobiti značajniju minutažu?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ako vas bude branio ko nas u prijateljskoj na zadnjem veznom hocete da zovem vlakovo da vam mjesto nadjualacious je napisao/la:Ide 15 lagano, ne plasimo se, Jahic ce nas branitiDenchi je napisao/la:Cuj ljude 2 frajeraVanja8 je napisao/la:Pusti Hadžiju Morto stiti ljude od ovog assesina Denchija,strah nas na temu izaci,naoružao se sarafcigerima i sad gleda Indijsku seriju...
Sto ne znaju koliko je nesretan broj 15 tranutno
Bila bi steta da im se nesto dogodi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Može komotno,jako pokretan igrac,odlican pregled,odlican pas,strasna ljevica,ala Gojak u Dinamu...BordoSarajevo je napisao/la:Mozel Kapić izborit prvih 11 ili dobiti značajniju minutažu?
A ti se pravis pametan ,pa neces da kupis...Denchi je napisao/la:Ja ja vanjaVanja8 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Štitim, u službi sam građana ovog grada a i šire![]()
![]()
A ti meni u pp imam ja trave hos kupit
![]()
![]()
Kako ne jbt...mozemo igrati sa njim-crepuljom I rahmanom kad treba ofanzivno ili rotirat kad igra stanoje...trebat ce I odmorit igramo na 2 fronta...BordoSarajevo je napisao/la:Mozel Kapić izborit prvih 11 ili dobiti značajniju minutažu?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Odlično, top. Imamo sad na svakoj poziciji kvalitetnu alternativu.
FK Sarajevo
Hebibović: Društvene mreže ne pratim, ali kritike me još više dižu
A sta te spusta jbt

A sta te spusta jbt
Ako Bog da, mora se 15 pronosat po istokuSarajevoJeBordo je napisao/la:Hoćel Ado Jahić potpisati ugovor?
Ne znam sta ce vam toalacious je napisao/la:Ako Bog da, mora se 15 pronosat po istokuSarajevoJeBordo je napisao/la:Hoćel Ado Jahić potpisati ugovor?
Ni bear grills to ne bi sebi radio
Ja lijepo napisah, jel ispravljamo gresku iz proslostimiky_hz je napisao/la:Intervju od prije par mjeseci sa Kapicem pa jedna opaska novinara prije samog pocetka istog.
Bivši junior Sarajeva iz utakmice u utakmicu pokazuje da je na Koševu napravljena "greška u koracima" onda kada se olako pustilo da ode. Nije, naravno, niti prvi, a niti posljednji igrač kojem svojevremeno nije pružena potpuna podrška, a onda istu dobije negdje u inostranstvu i dokaže da zaista vrijedi
Dali se greska u koracima ispravlja
Sa Kapicem imamo i sirinu, idemo po duplu
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Uđem, vidim neki teferič na temi. Kontam Aduka potpiso, kad ono neki Kapić. E reko jbgDenchi je napisao/la:Ne znam sta ce vam toalacious je napisao/la:Ako Bog da, mora se 15 pronosat po istokuSarajevoJeBordo je napisao/la:Hoćel Ado Jahić potpisati ugovor?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ma strasnu ljevicu ima...Ali ima i tehniku ...Lecler je napisao/la:
Jedan gol od Rifeta Kapića uživajte!
Ali opet, HADŽIJA...
Ma kontam uzmem 15ku, i kad me raja zaganja po istoku pustiti ce me policija da uletim na teren, i onda trazim dres od velikog Hebiba.Denchi je napisao/la:Ne znam sta ce vam toalacious je napisao/la:Ako Bog da, mora se 15 pronosat po istokuSarajevoJeBordo je napisao/la:Hoćel Ado Jahić potpisati ugovor?
Ja te volim ludo Saraj'vo!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Brate i jesi odmah napisao...Svaka cast...YNWA je napisao/la:Ja lijepo napisah, jel ispravljamo gresku iz proslostimiky_hz je napisao/la:Intervju od prije par mjeseci sa Kapicem pa jedna opaska novinara prije samog pocetka istog.
Bivši junior Sarajeva iz utakmice u utakmicu pokazuje da je na Koševu napravljena "greška u koracima" onda kada se olako pustilo da ode. Nije, naravno, niti prvi, a niti posljednji igrač kojem svojevremeno nije pružena potpuna podrška, a onda istu dobije negdje u inostranstvu i dokaže da zaista vrijedi
Dali se greska u koracima ispravlja
Sa Kapicem imamo i sirinu, idemo po duplu
Kapić je igračina. Hadžija, pišaj nas.

Itekako dostojna zamjena za Adukora, provjeren igrač, plus domaći. Nema dalje.
Itekako dostojna zamjena za Adukora, provjeren igrač, plus domaći. Nema dalje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kada prođe jedan prelazni rok, a da pitari nekog od prinova ne popljuju do glave, ili nekoga ne predstave kao extra giga mega pojačanje, sunce će izaći na Zapadu i Israfil će odraditi svoje!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Google Adsense [Bot], rimljanin90 i 20 gostiju.