Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

juznjak>
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la juznjak> » 22 okt 2010, 15:22

Bolje mu je da ostane Hercules ce biti fin prvoligas u buducnosti a tamo je Tito vec 8-) u Realu niko ...
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 22 okt 2010, 15:25

Pa uz Trezegola i Valdeza je najdrazi igrac navijacima, a protiv Villarreala odigrao svoju utakmicu karijere otkako je u Primeri.

Koji je ovaj Mourinho kralj. Znate da je Cruyff rekao da ga nikad ne bi uzeo za svog trenera, a procitajte Mourinhov odgovor:

“Vidite li moje oči? Zbog toga nisam spavao sedam dana.”

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 22 okt 2010, 15:39

Brnjoo je napisao/la:Pa uz Trezegola i Valdeza je najdrazi igrac navijacima, a protiv Villarreala odigrao svoju utakmicu karijere otkako je u Primeri.

Koji je ovaj Mourinho kralj. Znate da je Cruyff rekao da ga nikad ne bi uzeo za svog trenera, a procitajte Mourinhov odgovor:

“Vidite li moje oči? Zbog toga nisam spavao sedam dana.”
Ma Mourinho je kralj, kako je samo spustio Cruyffu. Holandjanin previse sere u zadnje vrijeme i bavi se stvarima koji ga se uopste ne ticu ali mislim da ce sada vise sutiti jer ce mu Mou svaki put suknuti 8-)
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 22 okt 2010, 16:28

Mourinho:"Nezelimo da izgubimo Pepe-a, zato najbolje rijesenje je da produzi ugovor"

Benzema:"Nisam igrac koji voli da trci na sve strane a to Mou trazi od mene, i nesvidja mise ici do kornera po loptu, moje je da zabijam golove"

Marcelo 100 tekma u La Ligi protiv Racinga.
S.Ramos jos nije spreman za tekmu, tako da je izostao s spiska protiv Racinga, Arbeloa ga moze solidno zamijeniti ;)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 22 okt 2010, 17:30

inace ne volim odgovarati na ovoj djecijoj temi kluba za kojeg zivim...al' iskoristicu priku da se osvrnem na postove u kojem se opravdavaju zvizduci jednom robinhu...ni manje ni vise nego iz razlog jer je potrcao za novcem manchester citya...

to bi znacilo da je on prvobitno u real dosao dzaba i da novac nije bio motiv dolaska u real ?
a da je CR/ olicenje dobrote i fanatizma prema klubu obzirom da uzima platu koliko uzima,,,,
i robihno u to vrijeme je bio motorna snaga reala,kao sada ronaldo....pa uporedite plate u te dvije ere i odnos prema prvim zvjezdama :)

iako,necu propustiti priliku da kazem koliko mi je zao sto najbolji igrac svijeta poslije messija nije ostao u realu malo duze (rijec je o inspiraciji bayerna )

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 22 okt 2010, 18:02

Brnjoo je napisao/la:Pa dobro sad, necemo pretjerivat, nije ni Wenger napravio igracine od ovih sad sto igraju, od rijetkih talenata je napravio velikana kao sto je to Fabregas, ali ti tu imas pregrst igraca koji nisu tako dobri i zbog toga Arsenal nije kompetentan i zbog toga Arsenal nece osvojiti nijedan naslov ove sezone.

Evo nista od Rooneya, pa se mozemo nadati Llorenteu
Cuj ovog klauna pa ti sine ocigledno pratis fudbal od pretprosle sezone, vjerovatno se djecak ne sjeca cijih je vecina igraca bila u dominatnoj generaciji francuske reprezentacije i ko je te igrace pretvorio u pobjednike ko ih je stvorio u svjetske klase? Cuj ima pregrst igraca koji nisu dobri, nema sine pomijesao si sa Realom tamo nastupaju antitalenti tipa Marcelo, Higuain, Arbeloa, Pepe...
Dio Arsenala

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 22 okt 2010, 18:09

-Paja je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:Pa dobro sad, necemo pretjerivat, nije ni Wenger napravio igracine od ovih sad sto igraju, od rijetkih talenata je napravio velikana kao sto je to Fabregas, ali ti tu imas pregrst igraca koji nisu tako dobri i zbog toga Arsenal nije kompetentan i zbog toga Arsenal nece osvojiti nijedan naslov ove sezone.

Evo nista od Rooneya, pa se mozemo nadati Llorenteu
Cuj ovog klauna pa ti sine ocigledno pratis fudbal od pretprosle sezone, vjerovatno se djecak ne sjeca cijih je vecina igraca bila u dominatnoj generaciji francuske reprezentacije i ko je te igrace pretvorio u pobjednike ko ih je stvorio u svjetske klase? Cuj ima pregrst igraca koji nisu dobri, nema sine pomijesao si sa Realom tamo nastupaju antitalenti tipa Marcelo, Higuain, Arbeloa, Pepe...
Ako su tebi antitalenti Marcelo , Higuain i Pepe ti imas ozbiljnih psickih problema ;)

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 22 okt 2010, 18:18

Psihickih problema jedino imaju navijaci Looserpoola koji se suocavaju sa ispadanjem u Championship!

Liverpool dominira! (U CHAMPIONSHIPU)
Dio Arsenala

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 22 okt 2010, 18:27

-Paja je napisao/la:Psihickih problema jedino imaju navijaci Looserpoola koji se suocavaju sa ispadanjem u Championship!

Da, i?

Daj Paja prestani daviti molim te. Covjece zar ne vidis sta radis od sebe :S

Znate li li koliko nam je Racing golova zabio u zadnjih pet utakmica? Nijedan! Kako da nam sad zabiju dok imamo ovakvu odbranu. Ima da ih unistimo :) Mislim da ce Canales dobiti minutazu radi respekta, i da treba dati Graneru jos malo vise da igra

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 22 okt 2010, 18:27

-Paja je napisao/la:Psihickih problema jedino imaju navijaci Looserpoola koji se suocavaju sa ispadanjem u Championship!

LIVERPOOL da bude peta liga opet ce biti trofejniji od arsenala malog kluba koji nikada nije osvojio LP ! ;) pozz

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 22 okt 2010, 18:32

Sanchez_8 je napisao/la:

LIVERPOOL da bude peta liga opet ce biti trofejniji od arsenala malog kluba koji nikada nije osvojio LP ! ;) pozz
koje spustanje slika
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

patrick_9
Kontakt:

Post Postao/la patrick_9 » 22 okt 2010, 18:33

Sanchez_8 je napisao/la:

Svaka cast Sanchez za ovo spustanje...paja je to zasluzio :)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 okt 2010, 18:36

dobro je više ,sa njim se nemožeš raspravljati jer on uvijek nađe neku glupost i nešta priča
a ovaj IHFS ma to nije ništa tačno ovo je obična glupost za to što oni nešta biraju

a o kojim ti igračima govoriš kad kažeš ,da je Wenger stvorio tu dominantnu Francusku reprezentaciju ,kad je Francuska dominirala iz Arsenala su tu bili Viera,Petit i Henry koji je tek bio i stigao u Arsenal 1999.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 22 okt 2010, 18:48

Paja je jadan, kad mu spustite on ce otici i prestaje sa diskusijom, i onda se kao pas vraca da vas ponovo provocira, ali su ljudi njega procitali i vidite da je u posljednje vrijeme ocajan.

Vidim jos mi oni Higuainovi hateri nisu odgovorili: Koliko je Pipita prosle sezone zabio golova u prvih sedam utakmica Primere? JEDAN! Ove sezone ih je zabio 4, sto su tri gola vise. Prosle sezone je zabio 29 ove sezone ce zabiti najmanje toliko!

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 22 okt 2010, 19:08

Brnjoo je napisao/la:Paja je jadan, kad mu spustite on ce otici i prestaje sa diskusijom, i onda se kao pas vraca da vas ponovo provocira, ali su ljudi njega procitali i vidite da je u posljednje vrijeme ocajan.

Vidim jos mi oni Higuainovi hateri nisu odgovorili: Koliko je Pipita prosle sezone zabio golova u prvih sedam utakmica Primere? JEDAN! Ove sezone ih je zabio 4, sto su tri gola vise. Prosle sezone je zabio 29 ove sezone ce zabiti najmanje toliko!
Pa to mi nije jasno , kako neko moze biti toliko tup da kaze za Higuaina da je antitalenat , igraca kojeg bi svaki klub volio da ima , pa kako jedan antitalenat moze dati 29 golova ? najpametnije je ovog maloumnika ignorisati , valjda ima nesto malo u glavi pa skonta da se bruka ;)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 okt 2010, 19:28

Higuain je igracina. Mislim da ce pod Mourinhom postati jedan od najboljih napadaca svijeta. Jos u Riveru je on razbijao, a stil igre mu se nije promijenio sto mi se jako svidja, jer uzivam da ga gledam. Sada ne pokazuje ni 50% svojih vrijednosti, a vidjecete za mjesec dana kako Higuain ima da reseta. Jos ga nije krenulo...a kada ga krene 8-)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 okt 2010, 19:50

Dobar je Higuain, nema se tu šta pisati. Čovjek je prošle sezone zabijao, ove sezone također, ne znam šta se više traži od njega?! Ok, činjenica je da bi nekada mogao i morao biti efikasniji i iskorištavati veći broj prilika, ali kada igra Benzema, onda se isti ni ne nađe u prilici, tako da se može okačiti mačku o rep ona:"Da je Benzema u onim prilikama, pogađao bi kao lud". Dakle, Benzema je daleko iza Higuaina, a kako stvari stoje, tako će i ostati. Ono što Higuainu ne ide na ruku je nevjerovatna konkurencija u nacionalnom timu(Messi, Miliot, Aguerro, Tevez), tako da je veliki pritisak na njegovim leđima(a sa istim se nije lako nositi).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Ultras Sur
Kontakt:

Post Postao/la Ultras Sur » 22 okt 2010, 22:52

Higuain je igrač koji jednostavno igra po sistemu toplo-hladno. Maestralno odigra 1o-15 utakmica pa isto toliko loše. Ali etu šta je tu je, ja ga još uvijek trpim, mada je Benzema po meni mnogo bolji. :D
••• Real Madrid C.F. •••

❸❶ La Liga titles

❶❼ " Copa del Rey " Cups

❾ Uefa Champions League titles

❷ Uefa Cup titles

❸ Intercontinental Cups

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 okt 2010, 22:53

Marcelo 100 u La Ligi jeste antitalenat veliki :lol:
Paja koji si ti car :mrgreen:
@makaveli misliš na Robbena :lol: stakleni najbolji igrač na svijetu,a danas svakakvih ljudi
Ultras Sur je napisao/la:Higuain je igrač koji jednostavno igra po sistemu toplo-hladno. Maestralno odigra 1o-15 utakmica pa isto toliko loše. Ali etu šta je tu je, ja ga još uvijek trpim, mada je Benzema po meni mnogo bolji. :D
Momak gledaš ti kad Reala :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 22 okt 2010, 23:12

oj vi Paju uzimate za ozbilju , ma dajte....
pa svi znaju da je Pipita van serijski igrac , dokazano , potvrdzeno , uradzeno.
Samo mi nije jasno sta navijaci Reala hoce time reci da Pipita nevalja ???? Ne svi , ali ima pojedinaca.
sta vi hocete ???? Da 11 igraca na terenu budu mix Messija , Ronalda , Xavija , Casillasa , Alonsa itd '????
Nebudite smjesni , Pipita je vrh vrhova , ja bi ga u Barci volio prvi vidit!
a Paja ti si lud lik !!!! Pa naserem se ja tebi u taj šaanski klubic na celu sa idiotom ! Svaka cvrsca i jaca ekipa se Arsenalom moze poigrat.Kad ste zadnji put dobili neku jacu ekipu u Premiershipu ili CL ????? Ili vam sudije pak protiv tih ekipa sude nepostojece opsajde ili protivnicima daju 2 - 3 penala ono radi reda , jer misle da cete ih stici ???
Iskuliraj !

btw: Ferguson najbolji , a Mourinho do njega !

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []