NBA 2018/2019

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: NBA 2018/2019

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 feb 2019, 09:03

ronaldo99 je napisao/la:Frajer je rekao samo sustinu, jel neko pitao Barnesa jel on zeli ici, u pola tekme je trejdan, o tome govorim, sad iz Dalasa nisu licimjerni, a da je Barnes trazio trade bio bi licimjeran?
Barnes je znao za trejd prije tekme i on je sam odlučio da igra, Pierce je tvitao o tome, sad što James nije znao pa poletio da pljuje po ekipi je druga stvar. :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 07 feb 2019, 09:09

Dobro tis ocigledno mrzitelj Jamesa, ti po svome i ne zanima te ko je sta zbog cega rekao uradio itd.

Probaj jos koji put procitati sta sam ja napisao i svrhu toga sto sam napisao ili ces opet reci James ovo, James ono.

A da mozda da igra za Boston ( btw. klub za koji ja navijam u. NBA) James bi ti bio najveci svih vremena, tesko je biti objektivan. Pozdrav.

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 07 feb 2019, 09:11

Bravo Netsi :clap:
D'Angelo :ljepota: :ljepota:
MIP

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 07 feb 2019, 10:25

ronaldo99 je napisao/la:Dobro tis ocigledno mrzitelj Jamesa, ti po svome i ne zanima te ko je sta zbog cega rekao uradio itd.

Probaj jos koji put procitati sta sam ja napisao i svrhu toga sto sam napisao ili ces opet reci James ovo, James ono.

A da mozda da igra za Boston ( btw. klub za koji ja navijam u. NBA) James bi ti bio najveci svih vremena, tesko je biti objektivan. Pozdrav.
O, nema sumnje da je LeBron licemjeran jer ga u suštini nije briga ni za koga. Neku noć dok ih je Indiana sramotila i publika provocirala i ismijavala Ingrama on poslije utakmice govori 'ne znam kako im je (mladim igračima), pitajte njih, meni se nikad nije desilo, to je biznis'. Znači žali se ovdje kako timovi tretiraju igrače kao robu, a bukvalno gura trade svih saigrača u trenutnoj ekipi, bez ikakvog saosjećanja poslije jer su to djeca i dalje, ali trade Barnesa je momenat kad odluči imati stav :tokralju:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 07 feb 2019, 10:27

Eto nek je Lebron licemjeran a nek fransize nisu licemjerni kad te trejduju usred sezone mimo ugovora. U takvom slucaju ugovor naravno nije bitan, dvostruki arsini here we come....

Kolike gluposti se ovdje pisu prije svega zbog mrznje prema Jamesu. U poslovnom/sportskom zivotu NE POSTOJI nikakav poseban moral niti neka zahvalnost.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 07 feb 2019, 10:29

Lakersi su najveci kosarkaski brend ubjedljivo , veca je vijest da neko u svlacionici pustio goluba , nego recimo sto na silu hoce da prave lafo klub Clipperse koji tradeaju ubjedljivo najvecu zvjezdu koji ih je vukao i bio igrac mjeseca na jakom zapadu , a ni jedna vijest. Sad ce neko reci kao Jerry West savjetnik :urnebes: , pa Jerry West je godinama radio kao GM u Lakersima i bio pposlje i savjetnik i svasta pa se opet pisalo najvise .
NIje lahko ni biti igrac niti bilo sta raditi u Lakersima jer si na udaru toliko medija , a plus druge franshize navijaju da ti budes los :cool: , ali sve bi uradile cak i na ustrb sebe jer imaju komplex franshize ....

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 07 feb 2019, 10:32

Balon je napisao/la:Eto nek je Lebron licemjeran a nek fransize nisu licemjerni kad te trejduju usred sezone mimo ugovora. U takvom slucaju ugovor naravno nije bitan, dvostruki arsini here we come....

Kolike gluposti se ovdje pisu prije svega zbog mrznje prema Jamesu. U poslovnom/sportskom zivotu NE POSTOJI nikakav poseban moral niti neka zahvalnost.
Ko je pobogu rekao da franšize nisu licemjerne? Nije jednosmjerna ulica, LeBron ovo radi godinama isto kao i franšize, samo se jedni ne prave moralne vertikale.

James je BUKVALNO prije dvije noći šetao na terenu dok ih je Indiana sramotila, nije pokazao trun saosjećanja (koje sad pokazuje) prema Ingramu nakon toga dok njegov najbolji prijatelj javno izbacuje imena sve i jednog saigrača u trenutnoj ekipi i onda sljedeću noć on kao nekom pametuje. Molim te...
U poslovnom/sportskom zivotu NE POSTOJI nikakav poseban moral niti neka zahvalnost
Apsolutno se slažem. Zašto onda LeBron svako malo poziva na to, OSIM kad njemu odgovara i treba trejdati pola ekipe prošle godine u Cavsima i sad u Lakersima?

slika
slika

:clap:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 feb 2019, 10:38

ronaldo99 je napisao/la:Dobro tis ocigledno mrzitelj Jamesa, ti po svome i ne zanima te ko je sta zbog cega rekao uradio itd.

Jok, nisam mrzitelj, nego imam svoj stav po tome pitanju, jer je on očito licemjeran po tome pitanju, da može trejdao bi iste sekunde svoju čitavu ekipu, a ne smeta mu kad igrači traže trejd u pola ugovora. I to samo zato što je salty jer mu Pelsi neće da daju AD-a kao što je on to zamislio :mrgreen:

Npr čak sam navijao za njegove Cavse protiv Dubsa zbog radi Greena, al on na terenu je jedna priča, al malo previše drame van terena nosi sa sobom, i ja nisam ljubitelj toga aspekta. :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 07 feb 2019, 10:44

Ko misli da bi imao istu reakciju da su u pola utakmice objavili trade Davisa u Lakerse? :lol:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 07 feb 2019, 10:45

Kobe Bryant je napisao/la:Lakersi su najveci kosarkaski brend ubjedljivo , veca je vijest da neko u svlacionici pustio goluba , nego recimo sto na silu hoce da prave lafo klub Clipperse koji tradeaju ubjedljivo najvecu zvjezdu koji ih je vukao i bio igrac mjeseca na jakom zapadu , a ni jedna vijest. Sad ce neko reci kao Jerry West savjetnik :urnebes: , pa Jerry West je godinama radio kao GM u Lakersima i bio pposlje i savjetnik i svasta pa se opet pisalo najvise .
NIje lahko ni biti igrac niti bilo sta raditi u Lakersima jer si na udaru toliko medija , a plus druge franshize navijaju da ti budes los :cool: , ali sve bi uradile cak i na ustrb sebe jer imaju komplex franshize ....
Pa normalno da navijaju da budes los kad bukvalno udes u trejd ili FA sa stavom:Naguzite se,ne moze nam niko nista,mi smo lakersi vi ste beskorisna mala fransizica.Deal with it :cool:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 feb 2019, 10:48

Ne moze se izjednacavati fransiza i James. On kada bude imao fransizu svoju onda neka se ponasa kao fransiza. Ovo ponasanje mu je kao kod kuje kakve. Samo sebe gleda, a dosao u tim prije pola godine. Jedno je kada te fransiza trejduje, drugo kada dodje igrac i kroji ekipu po svom.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 feb 2019, 10:50

in the meantime KD imao još jedan meltdown, ne izgleda baš najbolje van terena, hejteri bi rekli da puca kao kokica :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 07 feb 2019, 10:51

rio_Ferdy88 je napisao/la:in the meantime KD imao još jedan meltdown, ne izgleda baš najbolje van terena, hejteri bi rekli da puca kao kokica :mrgreen:
Neka puca dogodine u zelenoj šerpi :opaopa:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 feb 2019, 10:54

BosniaBoston je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:in the meantime KD imao još jedan meltdown, ne izgleda baš najbolje van terena, hejteri bi rekli da puca kao kokica :mrgreen:
Neka puca dogodine u zelenoj šerpi :opaopa:
Prije da će nešto južnije, tu će mediji posebno da ga vole :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 feb 2019, 11:16

Kako je ovo "Što si potpisivao ugovor ako ga ne namjeravaš ispoštovati do kraja" glup, i u svojim temeljima licemjeran argument. Što franšize koji qurac potpisuju i dovode igrače ako će ih trejdat? Wtf

Isto vrijedi i za "Franšize im daju milione", otkud franšizama milioni? Ko njima zarađuje te milione, koga navijači gledaju? :roll:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 07 feb 2019, 11:16

Ma kakav, zar on priča s medijima? Rachel Nichols nije sretna radi tog :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 07 feb 2019, 11:20

Donnie Darko je napisao/la:Kako je ovo "Što si potpisivao ugovor ako ga ne namjeravaš ispoštovati do kraja" glup, i u svojim temeljima licemjeran argument. Što franšize koji qurac potpisuju i dovode igrače ako će ih trejdat? Wtf

Isto vrijedi i za "Franšize im daju milione", otkud franšizama milioni? Ko njima zarađuje te milione, koga navijači gledaju? :roll:
Uporedi to sa otpuštanjem igrača, ne sa trejdanjem.

Može li tim nakon dvije godine četvorogodišnjeg ugovora otpustiti igrača? Može ****. Svaki dolar mu moraju isplatiti ako ga otpuste.

Haos će biti prilikom pregovora o narednom kolektivnom ugovoru zbog ovih situacija.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 feb 2019, 11:21

Mjesate babe i zabe. Poenta je da je James dosao u Lakerse samo jer je primjetio da imaju potencijala za FA i materijala za trade. Isto kao i u Cleveland kada se vratio jer je skontao pa majku mu dobar ovaj Irving.
U biti svi su nebitni samo je on bitan. Kada je razjebao Cavse digao ruke i produzio.

Od samog starta je i imao plan da se trejda citava ekipa Lakersa.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 07 feb 2019, 11:24

Al koja ironija da ono objavi James, a lajka Davis koji su bukvalno dijametralno suprotni primjeri od tog texta :urnebes:

Kažem ja nisko spao James :mrgreen:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 07 feb 2019, 11:54

Mislim da je poenta u tome da je smijesno pljuvati igrace kad zatraze trade i spominjati milione koje zaradjuju (a upravo oni donose te sve silne milione fransizama), a braniti fransize kad trejduju nekog igraca tek tako jer je to u interesu fransize.

U ovom slucaju Davisa, on je sasvim dovoljno dao Pelsima i zasluzio je da mu ekipa ispostuje zelju za tradeom. Dobili su najbolju mogucu ponudu za njega, bolju tesko da ce naci osim ako im ne izleti nesto nerealno tipa Bucksi ponude Giannisa, Dallas Luku il Philla Embiida.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.