FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne treba zivjeti u zabludama da ce nama akademci igrati po 3,4 godine. To nek sebi raja izbiju iz glave, maksimalno ako upadne u prvih 11 kao Mujakic, Pidro, Kovacevic, nece se moci zadrzati duze od 2 godine, jer ce svaki klub gledati da ih dovedu kao mlade nebrusene. Ovakvi potezi kao dovodjenje Kapica, pa makar na posudbu su dobre stvari. Jer mi idemo na duplu krunu, a ne samo na razvoj akadameca. Afirmisali smo mi 4 akademca ove sezone zasad, plan je ispunjen. Salcin, Djokanovic, Imamovic i Mustafic, nek stanu u red da igraju, tako su i Kovacevic, Mujakic i Pidro. Doci ce i njihovo. Ne moze nama prvih 11 ciniti 11 akademaca.
Šta sam vam pričao za Hadžiju na početku? Popuš*m ti ga Hadžiću na sred Istoka!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Pa kad odu ovi akdemci sada ubacujes nove, kao sto se i priprema teren sa ovim novim mladicima.
Sa kapicem trenutno 13 igraca koji su ponikli kod nas. Aferim Sabrina, Hadzija, Husrefe.
Sa kapicem trenutno 13 igraca koji su ponikli kod nas. Aferim Sabrina, Hadzija, Husrefe.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Jao, na ovo nisam jos ni pomislio djubre jednobordobijeli je napisao/la:Rifat, Crepulja, Rahmanovic, stanoje, vezni red. Mogli bi bez krila da ova 4 igraju neki romb u sredini a Krste iza Ahmeta nekog poluspica s slobodom u igri to mu i odgovara.
E dzaba ti silikoni Peta Jensen
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kapic je kvalitetan igrac ,koji se ne uklapa u filozofiju trenera Grasshopersa,nakon povratka iz Sharifa,Kapicu je ponudjeno da nastavi posudbu u tom klubu koji je on odbio...U medjuvremenu se javila Olimpija,ali i Hajduk,medjutim jedan Hadžijin poziv je odlucio...michplatini je napisao/la:Ja ne dijelim ovoliko oduševljenje,prije svega ,što to nije igrač tako velikog kalibra i kvaliteta kao što neki ovdje predstavljaju i ostavljam prostora da me svi napadnu ako se pokaže suprotno.Igrač koji nije napravio iskorak ka kvalitetnijoj ligi i koji nije svoj igrački razvoj iz Šerifa dalje nadogradio neko je stagnirao i krenuo silaznom putanjom.Sama informacija na koliko adresa je nuđen govori dosta toga.
Drugo,dovođenjem Kapića na posudbu od pola godine meni ne pokazuje dugoročnu strategiju sa našim mladim igračima.Ovim smo zatvorili dalji razvoj malom Salčinu,Mustafiću,Đokanoviću.
Mislim da će radi ovog kratkoročnog rješenja doći do odlaska nekog od ovih klinaca koji dugoročno sigurno više donose nego Kapić trenutno.
Ono sto kažes da momak nazaduje je nesto sto se ne bih s tobom složio,jer pogledaj u drugim klubovima u Evropi koliko kvalitetnih igraca ide na posudbu jer se ne uklapaju u koncepciju strucnog staba,mislim nemam ti potrebe navoditi imena...
Ono zbog cega jeste doveden je ova borba na dva fronta jer Kapic je za nasu ligu izuzetno kvalitetan igrac i to je pozicija koja nam je malo skripala,tako da mislim da je uradjen izuzetan posao sa ovim igracem...
Kada se zavrsi prvenstvo i aBgda kada se okitimo duplom krunom,onda ce uprava razmatrati dalje opcije...Naravno,momak se treba dokazati kod nas,ali ja zaista ne sumnjam u njega i njegov kvalitet ...
A evo ti i dokaz,procitaj tekst na ssba,da on nije nudjen ,sta ja znam raznim klubovima,vec su interes pokazali i Olimpija i Hajduk,koji skoro bio sve i zavrsio i jos par klubova,ali opet kažem,jedan Hadžijin poziv je presudio...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 07 feb 2019, 11:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ma on ih salje bolanalacious je napisao/la:I ti dobio SMS?MortemHz je napisao/la:Ostalo je još 16 dana do početka sezone. Kupovinom polusezonske ulaznice obezbijedite svoje mjesto na Koševu. Nema izgovora!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
e cuj treba bekove pojacai a imamo , garantujem, anjboolji bekovski par u ligi. Pidro i Sabanovic. Naravno, sabanovic je bvise back-up i ne vidim apsolutno nikakvu potrebu da se neko dovodi. Zamisli momku koji se izborio za prvih 11 da dovedes nekog prdonju i da mu uzme mjesto. Najzad, imamo bas historiju dobru sa dovodjenjem bekova.... sve do reala dogurali...
a ovo da kapic nije neko pojacanje, ocito nistee pratili ni evropa ligu, ni njegove igre, posebno u sloveniji gdje je bio sa 19 bolji igrac od rahmanovica tada ... ito mnogo bolji!
a ovo da kapic nije neko pojacanje, ocito nistee pratili ni evropa ligu, ni njegove igre, posebno u sloveniji gdje je bio sa 19 bolji igrac od rahmanovica tada ... ito mnogo bolji!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kovačević (Dzafic, Dizdarević)
Hebibović (Šabanović)
Lazić (Dupovac)
Mujakić (Šofranac, Kurdić)
Pidro (Bekić)
Stanojević (Kapić)
Crepulja (Mustafić)
Rahmanović (Salčin/Krste/Tatar)
Velkoski (Halilović/Tatar, Cruz)
Tatar (Šišić, Hebibović)
Ahmetović (Handzic)
Nismo odavno ovako bili popunjeni, uvijek je bilo bar 2-3 rupe koje su se krpile svaku utakmicu.
Hebibović (Šabanović)
Lazić (Dupovac)
Mujakić (Šofranac, Kurdić)
Pidro (Bekić)
Stanojević (Kapić)
Crepulja (Mustafić)
Rahmanović (Salčin/Krste/Tatar)
Velkoski (Halilović/Tatar, Cruz)
Tatar (Šišić, Hebibović)
Ahmetović (Handzic)
Nismo odavno ovako bili popunjeni, uvijek je bilo bar 2-3 rupe koje su se krpile svaku utakmicu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Sto se tice bekovskih pozicija, bio je onaj mali Islamovic lijevi bek, ne znam sta se desilo u medjuvremenu sa njim. Nikolic nije htjeo da ostane, steta. Onaj mali Salcinovic je isto desni bek, al izgleda na njega se ne racuna bas, tako da se Djokanovic vidim gura desno, ma da je on bolji kao def. vezni, igro(a) u juniorima. Jbte u zadnje 3 godine smo izbacili sijaset desnih bekova na kraju nam osto samo Sabanovic. Kadusic, Sabanovic, Nikolic i Salcinovic. Jako tesko je u ligi naci kvalitetnog lijevog beka. Ima onaj Vego samo koji se moze dovesti.
Hadzija ovo je vec qurcenje s Kapicem, al kad je vec bal daj nam i tog Duljevuca na posudbu
Inace exta posao super pojacanje Kapic, svaka cast Hadzija i svima koji su ucestvovali
Inace exta posao super pojacanje Kapic, svaka cast Hadzija i svima koji su ucestvovali
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- TheNorthFace
- Kontakt:
Sto se bekova tice, Saban je realno imao tanku polusezonu, ali ovo sto je odigrao na priprema ulijeva nadu za bolji nastavak. Hebib je svakako tu prva opcija na beku, sto neko napisa, za ono sto mi igramo, on je super. Jedino defanziva skripi, al eto. S druge strane, Pidro je po meni bas iskoristio priliku, ne pamtim da smo imali beka sa boljim centarsutom jos od Belosevica mozda, a ni defanziva mu nije skripala dosad. I to sve u prvoj seniorskoj sezoni, znaci bilo bi suludo momka zakucavati za klupu sad, a Bekic je sasvim solidna zamjena.
Tako da, po meni na lijevom beku niko novi ne bi trebao dolaziti u opticaj, a za desnu stranu, pa kad bi se i tu mogao dovesti jedan "Rifat Kapic", ne bih ga odbio sigurno, ali realno, mi bi doveli novog Dusana Hodzica, tako da neka Hebiba i Sabana
Tako da, po meni na lijevom beku niko novi ne bi trebao dolaziti u opticaj, a za desnu stranu, pa kad bi se i tu mogao dovesti jedan "Rifat Kapic", ne bih ga odbio sigurno, ali realno, mi bi doveli novog Dusana Hodzica, tako da neka Hebiba i Sabana
1946
Pa i Kapic je odbio ugovor i otisao sa 19 godinamma_hz je napisao/la:Kapic ima iskustva a i kvaliteta,nije nudjen Gosku i Capljini vec kvalitetnijim klubovima od naseg.
Od njega Salcin ,Mustafić i Djokanovic mogu samo naucit.
Gdje Ce sa 19 godina,ako im los primjer nisu Hadzic i Veladzic a dobar Cimirot,Mihojevic,Mujakic,Pidro itd its onda su glupi momci
Kapic je klasa za ovu ligu, i svaka cast Hadziji sto ga je uspio dovesti i na posudbu, realno on je tu da odradi pola godine i sa svojim klubom uzme duplu
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- TheNorthFace
- Kontakt:
Pitanje za raju sa dobrom memorijom : Ko je zadnji igrac kojem smo platili da potpise sa nama ?
-
belosevic28
- Kontakt:
Mislis obestecenje platili?kengur je napisao/la:Pitanje za raju sa dobrom memorijom : Ko je zadnji igrac kojem smo platili da potpise sa nama ?
Ako to pitas, odgovor je jasan: Sanjin Lelic , oko 5o ooo KM.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja se sjecam da se za Velkoskog platilo obestecenje prvi put kad je dolazio. Vise se ne sjecam da smo nekom nesto platili.kengur je napisao/la:Pitanje za raju sa dobrom memorijom : Ko je zadnji igrac kojem smo platili da potpise sa nama ?
Said Husejinovic. Iz Dinama isto 50.000 KM.
EuraStroj1946 je napisao/la:Said Husejinovic. Iz Dinama isto 50.000 KM.
A sve se nemaDenchi je napisao/la:EuraStroj1946 je napisao/la:Said Husejinovic. Iz Dinama isto 50.000 KM.
Stanojevic 30k €kengur je napisao/la:Pitanje za raju sa dobrom memorijom : Ko je zadnji igrac kojem smo platili da potpise sa nama ?
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 21 gost.