FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja ipak mislim da je Husref namjerno igrao sa igracem manje jer je htio da isproba i to. S razlogom jer se to lako moze desiti u prvenstvu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
I ja sam uvjeren da je to do Husrefa. Htio je realnu situaciju da isproba, da vidimo kako pokrit teren 45 min bez standardnog igrača.
@Mortem pa momka bi trebalo isforsirat dvije-tri tekme u nizu. I Pidro je gurnut u vatru od početka, kao i Mujakić, pa su imali kad steći rutinu. Iskreno ja nisam vidio neku prednost Hebiba nad Šabanom. Razlika je tu negdje u 5%, Hebib je meni ipak pravo krilo, odnosno neko bek-krilo koje daje rezultat u formaciji s tri štopera, tipa Lichsteiner.
@Mortem pa momka bi trebalo isforsirat dvije-tri tekme u nizu. I Pidro je gurnut u vatru od početka, kao i Mujakić, pa su imali kad steći rutinu. Iskreno ja nisam vidio neku prednost Hebiba nad Šabanom. Razlika je tu negdje u 5%, Hebib je meni ipak pravo krilo, odnosno neko bek-krilo koje daje rezultat u formaciji s tri štopera, tipa Lichsteiner.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Morteme đe sms Morteme 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
belosevic28 je napisao/la:Kengure jel' to hoces reci da nismo platili vuCovima :-p
Nismo mi anamo oni da se "prebijamo".
Ni greskom prijatelju. Klasu uvijek treba platiti.
- AlfredNobel
- Kontakt:

Tek se sad vidi razlika između dobrog i lošeg SD-a. Hadžija ima konekcije po čitavom svijetu, pa iskopa Cruza niotkud. Vidi se koliko je čovjek ozbiljan i koliko se razumije, pa non stop na mobitelu kao Monchi
Još jednom ponavljam, fenomenalan potez je dovođenje Hadžića, sigurno jedan od najboljih u posljednjih par godina. Skidam kapu Upravi i samo nebo je granica s ovakvim radom. Kamo sreće da se ovako radilo po dolasku Tana, ali hajde, bilo prošlo.
Je li to stvarno 200.000 ojrića za posudbu Kapića?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Pa ja sam mislio da je to bila funkcija Jahica na terenu cijelo vrijeme.skoroalen je napisao/la:I ja sam uvjeren da je to do Husrefa. Htio je realnu situaciju da isproba, da vidimo kako pokrit teren 45 min bez standardnog igrača.
E dobar.kengur je napisao/la:Pa ja sam mislio da je to bila funkcija Jahica na terenu cijelo vrijeme.skoroalen je napisao/la:I ja sam uvjeren da je to do Husrefa. Htio je realnu situaciju da isproba, da vidimo kako pokrit teren 45 min bez standardnog igrača.
@Nobel ma posudba je valjda džaba, nego raja nagađa za koliko bismo mogli otkupit ugovor na kraju.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- KriskaKruha
- Kontakt:
Cuje li neko ovaj ezan na areni?

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Malo prije, dobio sam ja od Alma RasFrancescoTotti je napisao/la:Dje sms yeboti obitelj
Imaju neko snizenje
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Imal kakvih slika sa današnjeg treninga, jel treniro Kapic sa ekipom?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja se vrcnu maloprijeEvander je napisao/la:Malo prije, dobio sam ja od Alma RasFrancescoTotti je napisao/la:Dje sms yeboti obitelj
Imaju neko snizenje
Kad ono
Priduzi se Sport Vision S&B loyalty programu. Uclani se, preuzmi svoju karticu za popust i ustedi do 20%. Vise na: https://****/2G0dqbO STOP na 1754 0BAM
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Milana Đurića treba zaganjat na ljeto, handre ga žabari...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
hajde dok nismo paniku stvorili
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Potpiso je Kapic 
Kako je krenuo Hadžija, ne bi preveliko iznenađenje bilo i da nam Duljevića dovede na neku posudbu 
da valja igro bi u jačoj repkiharis004 je napisao/la:Kako je krenuo Hadžija, ne bi preveliko iznenađenje bilo i da nam Duljevića dovede na neku posudbu
Hadzija daj poruku, evo ih opet podivljali 
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Da hoce Hadzija stisnut muda i pitat Đurića da dodje na posudbu, ionako ne igra, da se vrati u formu..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.