Ja bih i sa Ibiševićem bio zadovoljan.Amca007 je napisao/la:Da hoce Hadzija stisnut muda i pitat Đurića da dodje na posudbu, ionako ne igra, da se vrati u formu..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Mume Besic pravi sranja u klubu, mogli bi i njeg zaganjati 
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
i Anela Hadžićaemir79 je napisao/la:Mume Besic pravi sranja u klubu, mogli bi i njeg zaganjati
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jok ba isteoseni igrci, prevazisli smo mi to.
Ako Denchi misli suprotno onda cu povuc ovo szo sam rekao
Ako Denchi misli suprotno onda cu povuc ovo szo sam rekao
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
J**+.s ovo ajmo mi o Jahicu i Rundi,dosadno ovako jbt.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Anel i brat mu navijaju za FK Sarajevo.Denchi je napisao/la:i Anela Hadžićaemir79 je napisao/la:Mume Besic pravi sranja u klubu, mogli bi i njeg zaganjati
![]()
Odma pokupiti
Jahica i ovog medu brundu ostavit istoku, fino dodjes i slusas ono sto ne mozes smisliti a pogotovo preko jezika iskazati 
Pesimista: ne moze gore od ovoga
A ne zaboravite i da je Begovic zakuhao sa trenerom 
Ovo je sve paravan za Jahica. I on ce u tisini potpisat. Uprava napolje. Hadzija kome ti zamazujes oci. Kakav Grashopers i njihovi polovnjaci.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- KriskaKruha
- Kontakt:
Fejsbuk brigada iz STL kazu da je on reprezentativac i najbolji bosanski amerikanac ikad. Bolji od ibisevica i baggia zajednomma_hz je napisao/la:****.s ovo ajmo mi o Jahicu i Rundi,dosadno ovako jbt.
U jučerašnjem duelu na povrede su se žalili defanzivci Samir Efendić i Dejan Širanović, veznjak Samir Burić, te Aleksandar Mitrović, a među igračima koji su izvan stroja sada je i Miloš Stojčev.
Treba istaći da na pripreme nisu otputovali Ivan Kostić, Ajdin Nukić, Nikola Mitrović, Nedim Omeragić i Aidin Mahmutović, pa Starčević završni dio priprema obavlja bez gotovo kompletnog tima.
Nece nam imati ko na megdan izaci. Siluj Sarajevo. Poklapa nam se polako, jos da uski uzme zrinjski i da rastereceni budemo i mi u listici, pa sta nam Allah dragi da.
Treba istaći da na pripreme nisu otputovali Ivan Kostić, Ajdin Nukić, Nikola Mitrović, Nedim Omeragić i Aidin Mahmutović, pa Starčević završni dio priprema obavlja bez gotovo kompletnog tima.
Nece nam imati ko na megdan izaci. Siluj Sarajevo. Poklapa nam se polako, jos da uski uzme zrinjski i da rastereceni budemo i mi u listici, pa sta nam Allah dragi da.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Znaci opcije su za sad Begovic, Besic, Duljevic, Anel Hadzic, Đurić. 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma dobro ima još 20 danaLaznjak je napisao/la:U jučerašnjem duelu na povrede su se žalili defanzivci Samir Efendić i Dejan Širanović, veznjak Samir Burić, te Aleksandar Mitrović, a među igračima koji su izvan stroja sada je i Miloš Stojčev.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rifet Kapić novo pojačanje Bordo tima

Dvadesettrogodišnji Rifet Kapić nastupat će za FK Sarajevo do kraja sezone. Vezista je na posudbu u Bordo tim stigao iz švicarskog Grasshoppersa.
Rifet Kapić: “Sretan sam i zadovoljan povratkom u Sarajevo. Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje stručnog štaba i da pomognem saigračima u ostvaranju zajedničkih ciljeva“.
Kapić je 2014. godine iz FK Sarajevo otišao u Istru, zatim u češki Varnsdorf, Goricu, švicarski Grasshoppers, a posljednjih pola godine nastupao je za Sheriff sa kojim je osvojio titulu prvaka Moldavije.
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/ri ... l-aYrosb4U

Dvadesettrogodišnji Rifet Kapić nastupat će za FK Sarajevo do kraja sezone. Vezista je na posudbu u Bordo tim stigao iz švicarskog Grasshoppersa.
Rifet Kapić: “Sretan sam i zadovoljan povratkom u Sarajevo. Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje stručnog štaba i da pomognem saigračima u ostvaranju zajedničkih ciljeva“.
Kapić je 2014. godine iz FK Sarajevo otišao u Istru, zatim u češki Varnsdorf, Goricu, švicarski Grasshoppers, a posljednjih pola godine nastupao je za Sheriff sa kojim je osvojio titulu prvaka Moldavije.
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 07 feb 2019, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
Mubere mi

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
07.02.2019 u 19:46hsonpenn je napisao/la:Rifet Kapić novo pojačanje Bordo tima![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ti eto nasluti potvrduLik je napisao/la:Jel SMS u utorak ili sutra?
Ajmo dajdza Rile, udri ih ko da nemaju mater
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Vidi fakat 1946
.Bravo za zapazanje Motreme
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.