Nije postao. Greška je ono bila šta su portali objavili. Ispravio se Klix.DeeWa je napisao/la:postao clan UEFA izvrsnog komiteta ili kako vec. Sta mislite hoce li nam ovo ista donijeti
Elvedin Dino Begić- Predsjednik N/FSBiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Elvedin Dino Begić- Predsjednik N/FSBiH
FC Grizzlies
Da hoce postat' clan KPZ-a u jednom 4godisnjem mandatu ...DeeWa je napisao/la:postao clan UEFA izvrsnog komiteta ili kako vec. Sta mislite hoce li nam ovo ista donijeti
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Red bi bioDaVinci je napisao/la:Da hoce postat' clan KPZ-a u jednom 4godisnjem mandatu ...DeeWa je napisao/la:postao clan UEFA izvrsnog komiteta ili kako vec. Sta mislite hoce li nam ovo ista donijeti
- Dokoljenko
- Kontakt:
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Strah je neizlječiva bolest....
- Dokoljenko
- Kontakt:
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Zaboravio si se ulogovati na sljedeci profil, napisao si sa ovog dva putaDokoljenko je napisao/la:Mi smo Željini, Željo je naš!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Klošari iz Saveza!
A lažešbhpremierliga12 je napisao/la:Zaboravio si se ulogovati na sljedeci profil, napisao si sa ovog dva putaDokoljenko je napisao/la:Mi smo Željini, Željo je naš!
- Dokoljenko
- Kontakt:
Pogledaj datume najnetrofejniji.bhpremierliga12 je napisao/la:Zaboravio si se ulogovati na sljedeci profil, napisao si sa ovog dva putaDokoljenko je napisao/la:Mi smo Željini, Željo je naš!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
-
drakensang
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Sto su klosari bgt?Zato sto vam ne daju licencu,a vi duzni nekome...Uefa je na to najvise osjetljiva,na dugovanja igracima,trenerima itd.Tako su i Slobodi prije par godina oduzeli licencu za Evropu,sto bi vi bili izuzetak?Admir74 je napisao/la:Mi smo Željini, Željo je naš!
Klošari iz Saveza!
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kasnila banka sa uplatom hahaDamirT je napisao/la:Sto su klosari bgt?Zato sto vam ne daju licencu,a vi duzni nekome...Uefa je na to najvise osjetljiva,na dugovanja igracima,trenerima itd.Tako su i Slobodi prije par godina oduzeli licencu za Evropu,sto bi vi bili izuzetak?Admir74 je napisao/la:Mi smo Željini, Željo je naš!
Klošari iz Saveza!
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Mig_Mig je napisao/la:Kasnila banka sa uplatom hahaDamirT je napisao/la:Sto su klosari bgt?Zato sto vam ne daju licencu,a vi duzni nekome...Uefa je na to najvise osjetljiva,na dugovanja igracima,trenerima itd.Tako su i Slobodi prije par godina oduzeli licencu za Evropu,sto bi vi bili izuzetak?Admir74 je napisao/la:Mi smo Željini, Željo je naš!
Klošari iz Saveza!
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: ajdekuci, ANamelessGhoul, antibot, aqarius, Argentina, Atlanta, BarbareZeljin, Beli98, Bordo10, Bosanac90, Bosna2026, CAGarfia, Confiance, Coolpanda24, Cwirek, darker10, delko, dena24, denza, ELDIABLO20, ErosViverosViv, Fudo, GG3, Godfather, grad-na-rijeci-sani, GrbavicaHrammm, guillermo, Hansestadt, Helemnejse, Homelander, iliyaa8, inzomni, James1987, jasmin10, JHam, Kaunas, kouadio, kovacic, lakilone, LenyYoro15, linethreader, Lynx, Mocvara1991, MokraKifla, moreno123, MostarNeretva, Napapijri, napapijri1987, NazorUso, NEZALAGANJE, omanovski, Pact1921, PeppermintSA, Proximic, RacioEmocionalan, Rio12345, RoadRunner85, RobijasiZenica1988, SanaBosna, seha77, Shevko, Sheyi, signalidunapark, Slobodas, smajke, StevieG8, Sveti, Taree, Toxin, Turo, tutankamon1905, Venom, visarionovich, Wilshere10, Wolffire, zaostrog, Zgemboo89, Zglavkar i 440 gostiju.