Pa naravno scary Terry , zaboravio si...Oikamid je napisao/la:Ma čitav Istok se boji Roziera i Smarta, playoff mašina.
Pa majku mu, isti taj Boston je ispišao sam James, bukvalno SAM. Sve ostale ekipe su dobile značajan apgrejd, živi bili pa vidjeli.
NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Re: NBA 2018/2019
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Igra li Davis ?BernardBarnjak je napisao/la:Lakersi veceras gosti u TD Gardenu...
Pa dobro, njegovih 27-13 na prvu izgleda prebrutalno ali daleko je to od neke dominacije koja tjera citavu odbranu da se fokusira na njega i time otvori prostor ostatku ekipe. On tu ustopa dosta napada i olaksa posao protivnickoj odbrani da zaustavi citav napad Sixersa. Iskreno ne vidim Embiida kao nekog ko moze biti glavni nositelj nekog vrhunskog napada upravo zbog tih tendencija da cesto ustopa citav napad. Njegove post up kvalitete ce doci do izrazaja u clutchu kad treba izmislit poene al opet to nije tesko zaustavit nekim udvajanjem jer Biid nije Jokic u napadu. Uostalom njegov OBPM nije tek tako relativno nizak. Licno mislim da je razlika izmedju Embiida i Jokica puno manja nego sto se misli.Clutch je napisao/la:Razlika je ta sto ce Phila daleko manje ovisiti od njega u half-courtu.Epidaurus je napisao/la:U cemu je to neka drasticna razlika izmedju ovogodisnjeg i proslogodisnjeg Simmonsa ? Glavni i osnovni problem i dalje itekako prisutan, previse ga je lako neutralisat jer nije sposoban pogodit kos s vise od 3 metra. Embiidu je post up i dalje glavno i osnovno oruzje u napadu. Citanje igre je popravio svakako i nece biti toliko kritican kad ga udvoje al svejedno nije Jokic da namjesta zicer za zicerom kad ga se udvoji. Philla je po mom misljenju svakako favorit u toj seriji s Bostonom al blagi favorit. Toronto i Buckse vidim malo iznad ove dvije ekipe.Clutch je napisao/la: Proslogodisnji Embiid i Simmons su proslogodisnji Embiid i Simmons
Pa da, Jimmy Butler
Pa ti udvajaj
Brown je vec u toj seriji nasao nacin za uspjesno igrati protiv Bostona ali je nedostajao scorer sa perimetra i sirine i versatilnosti na krilu gdje su nas unistili
Adresirano
Ima i igracke razlike odnosno napretka, al jasno ne one o kojoj je ovdje zanimljivo razgovarati.
Pa neka je glavno oruzje. S tim oruzjem postavlja MVP brojeve ove sezone. Cak u seriji sa Bostonom ce to biti bitan adut. U seriji sa Torontom, vjerovatno ne.
Ovisi Philla manje o Simmonsu al on je i dalje glavni play ekipe i od cije igre s loptom sve pociva. On je u PO samim svojim prisustvom odredjen problem u napadu i pitanje je kako ce se to kompenzovat.
Boje ga se, a on je tek 6-7 igrac ekipebombaysaphire je napisao/la:Pa naravno scary Terry , zaboravio si...Oikamid je napisao/la:Ma čitav Istok se boji Roziera i Smarta, playoff mašina.
Pa majku mu, isti taj Boston je ispišao sam James, bukvalno SAM. Sve ostale ekipe su dobile značajan apgrejd, živi bili pa vidjeli.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
TheChief je napisao/la:Igra li Davis ?BernardBarnjak je napisao/la:Lakersi veceras gosti u TD Gardenu...
Igra Rondo. Dosao je i KG.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- josipmusa2
- Kontakt:
Ja koliko god ne volim Roziera likse ispišao brutalno po tom istom Bledsou koji je sad odjednom igračina, niko protiv Bostona u PO nema šanse preko 51 posto, apsolutno niko, na istoku naravno 
Šta kaže LAkersBalkan, hoce li sad navijati za Kelte kad LEbrejkersi ne upadnu u PO
Šta kaže LAkersBalkan, hoce li sad navijati za Kelte kad LEbrejkersi ne upadnu u PO
- BosniaBoston
- Kontakt:
I moja nana je doticnim forumasima allstar u najmanju ruku kad treba protiv bostona igrat ali nema veze nabija beantown redovno kompleksejosipmusa2 je napisao/la:Ja koliko god ne volim Roziera likse ispišao brutalno po tom istom Bledsou koji je sad odjednom igračina, niko protiv Bostona u PO nema šanse preko 51 posto, apsolutno niko, na istoku naravno
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- josipmusa2
- Kontakt:
KG prenio Ttumu supermoći, odrađen sneak shakeBernardBarnjak je napisao/la:TheChief je napisao/la:Igra li Davis ?BernardBarnjak je napisao/la:Lakersi veceras gosti u TD Gardenu...
Igra Rondo. Dosao je i KG.
Ovaj prica o kompleksima a ne vadi Lakerse iz usta, pa sunce ti je.bem 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Samo ih spominjem u kontekstu trejdova,thank you very muchEpidaurus je napisao/la:Ovaj prica o kompleksima a ne vadi Lakerse iz usta, pa sunce ti je.bem
#Punoljetstvo
- josipmusa2
- Kontakt:
Igra li LeGM ? Da li će birati Davisa na all staru, ili Kyrija, mislim da mu je ipak to važnije od utakmice večerasnje
Mi smo Lakersi, nagu*ite se, i dadoše jedinog školovanog centra za faking Muscalu

Mi smo Lakersi, nagu*ite se, i dadoše jedinog školovanog centra za faking Muscalu
Pa oni su vlasnici tog ugovora oni ga placaju i mogu da rade sa tim ugovorom sta hoce mogu ga drzati do kraja mgou ga fudbalskim zargonom prodati a amerckim trejdovati i sta je problem? Oni placaju on je njihova investicija i rade sa njom sta hoce...Igrac je kao skupi predmet u kojeg posjedujes i u kojeg si ulozio novac i mozes raditi sa njim sta hoces mozes ga mijenajti i doplaatiti za neki skuplji, mozes ga zamjeniti za vise jeftinijih a mozes ga i ostaviti da ti stoji dok se ne pokvari.Izgleda da i ti mislis da je nepravednoJer halo bolan potpisao je ugovor sa jednom ekipom a oni ga posalju negdje drugo, mozes isti argument koristit da i timovi potpisuju igrace na visegodisnje ugovore i ne zavrsavaju ih do kraja. Kako ugovor koji igrac potpise sa jednim timom moze da vazi i za drugu ekipu? I naravno da igraci danas ulaze u pregovore sa znanjem da mogu biti trejdovani, to je jednostavno tako. Ali nije fer.
- josipmusa2
- Kontakt:
E ovo se zove OWNED, aferimjapa je napisao/la:Pa oni su vlasnici tog ugovora oni ga placaju i mogu da rade sa tim ugovorom sta hoce mogu ga drzati do kraja mgou ga fudbalskim zargonom prodati a amerckim trejdovati i sta je problem? Oni placaju on je njihova investicija i rade sa njom sta hoce...Igrac je kao skupi predmet u kojeg posjedujes i u kojeg si ulozio novac i mozes raditi sa njim sta hoces mozes ga mijenajti i doplaatiti za neki skuplji, mozes ga zamjeniti za vise jeftinijih a mozes ga i ostaviti da ti stoji dok se ne pokvari.Izgleda da i ti mislis da je nepravednoJer halo bolan potpisao je ugovor sa jednom ekipom a oni ga posalju negdje drugo, mozes isti argument koristit da i timovi potpisuju igrace na visegodisnje ugovore i ne zavrsavaju ih do kraja. Kako ugovor koji igrac potpise sa jednim timom moze da vazi i za drugu ekipu? I naravno da igraci danas ulaze u pregovore sa znanjem da mogu biti trejdovani, to je jednostavno tako. Ali nije fer.
sta je bilo ovdje izbrisanomiki_92 je napisao/la:gdje je James da kaze kako ovo nije OKanonymousHD je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- josipmusa2
- Kontakt:
whoops my bad,nevermindAzpi je napisao/la:sta je bilo ovdje izbrisanomiki_92 je napisao/la:gdje je James da kaze kako ovo nije OKanonymousHD je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: josipmusa2, dana/u 07 feb 2019, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
@TorontoRaptorsAzpi je napisao/la:sta je bilo ovdje izbrisanomiki_92 je napisao/la:gdje je James da kaze kako ovo nije OKanonymousHD je napisao/la:![]()
![]()
![]()
"he's back"
Slika Jonasa Valiniunasa
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
SDA-ovci hladno pišu kako Lakersi precJenjuju Ingrama i Kuzmu, a s druge strane sebe redovno stavljaju na prvo mjesto Istoka. Stoga je ova Lillardova slika i više nego prikladna.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ko sebe stavlja na prvo mjesto istokaOikamid je napisao/la:SDA-ovci hladno pišu kako Lakersi precJenjuju Ingrama i Kuzmu, a s druge strane sebe redovno stavljaju na prvo mjesto Istoka. Stoga je ova Lillardova slika i više nego prikladna.
Nađi gdje sam to napisao i ja odlazim sa foruma zauvijek
Mi smo realno 4 ekipa po kvalitetu, jedino nas trener vadi, al nije ni on neki mađioničar da može nadoknaditi toliki jaz u talentu. Tako da druga runda i to je to, sve preko toga je iznenađenje i bonus
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 07 feb 2019, 23:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Zadnje 2 sezone gubili u finalu konferencije od Cavsa/Jamesa. Jamesa vise nema. Tako da...Oikamid je napisao/la:SDA-ovci hladno pišu kako Lakersi precJenjuju Ingrama i Kuzmu, a s druge strane sebe redovno stavljaju na prvo mjesto Istoka. Stoga je ova Lillardova slika i više nego prikladna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.