Mario Vrančić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Mario Vrančić
I najveci skeptici moraju priznati da su prisutne pljuske.
Da je bogdom ...bhsport je napisao/la:I igrac sa najboljom formom u premiershipu prema Sky Sportsu.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Kako je krenulo, ništa nije nemoguće.DaVinci je napisao/la:Da je bogdom ...bhsport je napisao/la:I igrac sa najboljom formom u premiershipu prema Sky Sportsu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Naredna utakmica im je veoma bitna, protiv fenjeraša Ipswicha, a Leeds gostuje M'Borou, pa bi mogli malo odmaći na tabeli ako pobijede.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Evooo gaaaa... Vrancic izabran za najboljeg igraca championshipa u januaru
... Bravo i sportsport za intervju , konacno da se neko i Maria sjeti ! Roberte Ako nisi zauzet sa alkoholom i cigarama nazovi momka i cestitaj mu, i objasni da bosna treba ovakvog jakog igraca u svojim redovima.

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Svaki rad na kraju ispliva. Bez guranja sve sam kao i prcic.
Vran Vran 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- LlullSergio
- Kontakt:
Mozda je covjek zauzet liječenjem trenutno 

Valjda ce ga pozvati napokon. Nije odavno pozivan.
-
- Kontakt:
ajmo sada ozbiljno-prcic, vrancic, visca- igraci koji rasturaju u svojim klubovima manje vise ali kada dodju da igraju za repku ne mozes vjerovati sta gledas. Ok, visca je imao najvise sansi, prvotimac je , tamo u turskoj igra ozbiljan fudbal a za bih je malo smijesno gledati ga u pokusaju da uradi nesto po strani. razumijem, druga pozicija ali ako si majstor i ako znas nece ti to toliko oduzeti od tvoje kvalitete. Prcic i najmanje od ovih nabrojanih ali kako da je svaki njegov ulazak u igru bio malo reci mlak i nedorecen. kao i evo vrancic, covjek vec drugu trecu sezonu igra u 2 engleskoj ligi, realno nimalo lose ali za reprezentaciju nikada ali nikada nisam vidio konkretan potez. kako to, kako to, nije mi jasno kako to?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Visca je imao izuzetno dobrih utakmica, jeste vecinom izgledao kao pogubljen po strani, ali kad bolje skontas nekome je bolje vidjeti 2 uspjesna driblinga od 10 Duljevica, nego sigurne lopte koje prima i dijeli Visca. Radi on veliki posao po strani, trkac veliki, a zna on i igrati i proigrati.džakailibu je napisao/la:ajmo sada ozbiljno-prcic, vrancic, visca- igraci koji rasturaju u svojim klubovima manje vise ali kada dodju da igraju za repku ne mozes vjerovati sta gledas. Ok, visca je imao najvise sansi, prvotimac je , tamo u turskoj igra ozbiljan fudbal a za bih je malo smijesno gledati ga u pokusaju da uradi nesto po strani. razumijem, druga pozicija ali ako si majstor i ako znas nece ti to toliko oduzeti od tvoje kvalitete. Prcic i najmanje od ovih nabrojanih ali kako da je svaki njegov ulazak u igru bio malo reci mlak i nedorecen. kao i evo vrancic, covjek vec drugu trecu sezonu igra u 2 engleskoj ligi, realno nimalo lose ali za reprezentaciju nikada ali nikada nisam vidio konkretan potez. kako to, kako to, nije mi jasno kako to?
Prcic najgori od svih, on meni ni za klub nije nikad nesto posebno igrao, prosjecan igrac i vjerujem da ce mu uskoro Vrana uzeti mjesto
Vrana opet je dobijao priliku pomalo i to kad nije igrao neki fin fudbal, sad je vec i napredovao i volio bih ga vidjeti u sastavu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Trenutno u najboljoj formi od naših veznjaka.
Samaraj levate Vrana.
Samaraj levate Vrana.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Super. Nego, zašto je izašao na poluvremenu, da nije neka povreda u pitanju?bhfanatic14 je napisao/la:Asistencija za vodstvo Norwicha ...bravo majstore
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- QUARTERBACK
- Kontakt:
haman povreda
-
- Kontakt:
Jest nazalost povreda ...valjda nije nista ozbiljno, izvrno je nogu dole zglob nakon jednog skoka... ruzno je pao, nije dobro izgledalo...Bazinga12345 je napisao/la:Super. Nego, zašto je izašao na poluvremenu, da nije neka povreda u pitanju?bhfanatic14 je napisao/la:Asistencija za vodstvo Norwicha ...bravo majstore
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Smanjite doživljaj, momak igra drugu ligu Engleske i ima 30 godina (za par mjeseci). Nikakve koristi mi od njega ne možemo imati kao što nikada nismo ni imali.
Drago mi je što se malo podigao, ali i dalje pričamo o ispodprosječnom igraču koji je karijeru proveo igrajući drugoligaški fudbal sa par izleta na viši nivo.
Drago mi je što se malo podigao, ali i dalje pričamo o ispodprosječnom igraču koji je karijeru proveo igrajući drugoligaški fudbal sa par izleta na viši nivo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- LlullSergio
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Smanjite doživljaj, momak igra drugu ligu Engleske i ima 30 godina (za par mjeseci). Nikakve koristi mi od njega ne možemo imati kao što nikada nismo ni imali.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.