Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 okt 2010, 23:18

@d1n0 je najbolji lik na forumu. Ima moj support također. 8-)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 21 okt 2010, 23:20

@D1N0 imati i moja podrska svako vrijeme :mrgreen: :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 21 okt 2010, 23:21

OTNYS_YNWA je napisao/la:@d1n0 je najbolji lik na forumu. Ima moj support također. 8-)
Ima jedan slican lik kod mene u razredu dosa iz Amerike veze nema Bosanski msm.prica ali padeza ni na vidiku pame stalno pita da mu prevedem neke rijeci...Trebam ga pitat jel se on ovo levati ovvdje... :roll: :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 21 okt 2010, 23:23

nezz jel bilo... :mrgreen:
KONGO je napisao/la:
reds je napisao/la:
juznjak> je napisao/la

Ovaj 2. oblak se pojavio iznad Moskve i naučnici su rekli da su kao neki plinovi ne znam tačno šta uzrokovali onaj oblak.

Naucnici

Nekolicina ljudi kontrolisu cijeli svijet ! A oni rijetki koji progovore, i koji se ne mogu kupit il bivaju ubijeni, ili prikazani totalnim ludjacima koje ne trebamo ozbiljno shvatati.

Code.:
to , je Turbe na nebu naš to te gore vuce , ima gore ja sam cuo faraonski karata AMON RA i znas proucis bismilete i pomustafis se na dvaput tako u mene drug iso gore i pomustafio se eno ga sad hafiz igra dole yu su fa
Zadnja izmjena: Arsenalisation, dana/u 21 okt 2010, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 21 okt 2010, 23:25

Arsenalisation je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:@d1n0 je najbolji lik na forumu. Ima moj support također. 8-)
Ima jedan slican lik kod mene u razredu dosa iz Amerike veze nema Bosanski msm.prica ali padeza ni na vidiku pame stalno pita da mu prevedem neke rijeci...Trebam ga pitat jel se on ovo levati ovvdje... :roll: :mrgreen:
Naso je i koga ce pitati :mrgreen: :P.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 21 okt 2010, 23:26

guber_90 je napisao/la:
Naso je i koga ce pitati :mrgreen: :P.
:mrgreen:
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 21 okt 2010, 23:35

[quote]Postao/la Baja_Zvjerka dana 21 okt 2010, 23:09

Arogantni je napisao/la:
Kako vas nije stid pisat nepismeni pitarski debili o unistavanju najveceg derbija a vi kad ste ga prosle godine unistili onda je to bilo OK a jos plus niste dali ni TV prenos i vi se sad nesto nasli pricat mi damo sve sta hocete mozda cijeli sjever evo vam kita a ne sjever budite zadovoljni onim sto dobijete cvjeckice sa KOseva

Upravo tako, kakvi su debili bili prosle godine (i zbog unistavanja stadiona i zabrane navijaca, pa do prenosa), ove im ne treba dati iznad ovoga koliko im sada dajemo, jos im samo treba dici cijenu na 40KM i sve super.. Nek' ne dolaze, samo se ofiraju djaba...

ŽELJEZNICAR JE.BE SARAJEVO, MANIJACI JE.BU HORDE ZLA, CIJELI ZIVOT JE.BANI STE SAMO, KAO KLUB I KAO SKUPINA..

[size=200]TM '87[[/size]/quote]
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 21 okt 2010, 23:50

Postao/la Baja_Zvjerka dana 21 okt 2010, 23:09

Arogantni je napisao/la:
Kako vas nije stid pisat nepismeni pitarski debili o unistavanju najveceg derbija a vi kad ste ga prosle godine unistili onda je to bilo OK a jos plus niste dali ni TV prenos i vi se sad nesto nasli pricat mi damo sve sta hocete mozda cijeli sjever evo vam kita a ne sjever budite zadovoljni onim sto dobijete cvjeckice sa KOseva

Upravo tako, kakvi su debili bili prosle godine (i zbog unistavanja stadiona i zabrane navijaca, pa do prenosa), ove im ne treba dati iznad ovoga koliko im sada dajemo, jos im samo treba dici cijenu na 40KM i sve super.. Nek' ne dolaze, samo se ofiraju djaba...

ŽELJEZNICAR JE.BE SARAJEVO, MANIJACI JE.BU HORDE ZLA, CIJELI ZIVOT JE.BANI STE SAMO, KAO KLUB I KAO SKUPINA..

e jbg šta ti je ovdje smiješno bgt da se i mi nasmijemo :roll:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 okt 2010, 01:01

Dino je king!
nema potpisa

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 22 okt 2010, 01:10

geronimo je napisao/la:Amel u elementu. :D
amell je napisao/la:zbog rome,milana i slicnih sljedecih godina u LP italijani ce imati jednog predstavnika i to prvaka koji ce igrati u trecem pretkolu LP :evil: :evil: :( :twisted:
gero@nemoj da se zahebajes sa amelom-iron manom,mogao bi neko izvrsiti suicid na tebi :evil: :evil: :mrgreen: ili bi mogao prosetat do banovica svakako mi treba uglja za ovo narodno grijanje :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 okt 2010, 17:23

Amar_TM87 je napisao/la:nismo mi sami ima i onih na sjevernoj tribini Koseva gledaju Seherzadu i ponekad im preko radia jave koji je rezultat :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 22 okt 2010, 19:33

Megamon je napisao/la:
LIvada je napisao/la:
Megamon je napisao/la: I da nam sad daju citav sjever stvari se nece promjeniti.Nema vise zaebanicije jer mi smo Saraj'vo
Ti si smiješan...
mozda,barem imam neku vrlinu a ne ti blejis u ovu temu ko tele u sarena vrata.Izadji malo na livadu valja malo i pasti travu.
:lol: :lol: 8-)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 22 okt 2010, 20:50

brazzo je napisao/la:
Postao/la Baja_Zvjerka dana 21 okt 2010, 23:09

Arogantni je napisao/la:

e jbg šta ti je ovdje smiješno bgt da se i mi nasmijemo :roll:
ovo je zalosno kakvih sve ima na forumu... :(
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 22 okt 2010, 20:55

Jedan slican...lik se prijavio samo da uputi pitanje i napisao je 6 puta jedan te isti post i na kraju kada jedobio odgovor.... :lol:
ostao/la iskochelsea dana 21 okt 2010, 18:52

Bilal je napisao/la:
iskochelsea je napisao/la:
e moze li mi neko dati link gdje mogu skinuti ovaj folder rld.dll koji je potreban za krekovanje posto ga kod mene u crecku nema ...ili da mi pošalje na mail: http://[email protected] ,,,molim vas

rld.dll nije folder

j.e.b.o ti folder mamu ,nemoj mi pametovati ako mozes pomozi ako nemozes suti
eto file rld.dll ....jel ti drago sad
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Tarpi do bagro
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi do bagro » 22 okt 2010, 20:57

Pa sta je to tebi preglednost, odes onda fino u "Plavi Zamak" naručiš đulbastiju i slusaš kad bude kakva erupcija oduševljenja, to je preglednost po tvome.

HAHHHHHHH OPLAKAH
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 okt 2010, 23:44

KARL HAJNC je napisao/la:A vi imate mogučnost da za 10 km gledate kako BORDO momci" uništavaju" na terenu male plave štrumfove...........N E P R O C J E NJ I V O
tuborg_na_mozgu je napisao/la:brate, kad ugasis play station javi se...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 23 okt 2010, 14:16

Sanchez_8 je napisao/la:
Sanchez_8 je napisao/la:
LIVERPOOL da bude peta liga opet ce biti trofejniji od arsenala malog kluba koji nikada nije osvojio LP ! ;) pozz

Ne bih te vise zadrzavao , vidim da ti je propuh u glavi kao i u onoj sobi gdje treba da stoje arsenalovi trofeji LP :!: :!:
:lol: :lol: :lol:
malo odgovora na pajine provale ;) :!: :roll:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 okt 2010, 15:55

Elektrika je napisao/la:Ja sam gradsko dijete koje ovakve stvari riješava na intelektualnom nivou
Elektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
Dabogda svi vi koji ste privrženi plavoj boji dobili najgori zloćudni tumor pa pocrkali u najgorim mukama ko kerovi. Zapalili vas dabogda u kafileriji jer samo to i zaslužujete.

GAMAD!
:mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 okt 2010, 18:27

Uh bice bisera za derbi. Samo treba to snimit prije nego sto se izbrise. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 23 okt 2010, 20:54

Cartman je napisao/la:Uh bice bisera za derbi. Samo treba to snimit prije nego sto se izbrise. :D
Anamo mali se nece smjeti javiti od bruke pa cu ipak morati ciniti simultanke :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.