nah, o tom ne treba ni pricat, isto kao skip-đejmsAzpi je napisao/la:Ili sto nema westbrookaSarmelino je napisao/la:I da kazemo da lista nije nebuloza i da je ovo sve tacno, ranking na samoj listi je qrac. Izgleda pametniji od SAS-a i slicnih jer se ne dere k'o budala i pravi show.
NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA 2018/2019
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Sta se nba analitike tice Broussard je Isus za sve.Tog lika bi mogao slusat danima kako prica o kosarci.
Igrac sa najvise deflections po utakmici ove sezone
James Harden (3.9)
James Harden (3.9)
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- tuzlak1987
- Kontakt:
E jbg sad Phila jeste talentovanija ali Bucksi i Raptorsi nisu vec su fino poslozeni ove sezone.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa nećemo dalje od polufinala Istoka, tu nam je i realni domet, i po talentu i po igri. Ne znam šta si ti očekivao, al ja više od toga i nisam jer sam gledao ekipu od početka sezone i ove ekipe iznad nas su talentovanije i konzistentnije kroz cijelu sezonu, mislim na Philu, Buckse i Toronto, i to je činjenica.NEZALAGANJE je napisao/la:Zgu.zi ih Rondo.![]()
Sve na stranu,ali ovo je sramota kako BOS igra kroz cijelu sezonu.Nece oni nigdje ne popravi li se nesto drasticno nakon AS pauze.
Al Ingram u posljednjem napadu. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
IQ u debelom minusu.Kaunas je napisao/la:Al Ingram u posljednjem napadu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
ne krivite ingrama, krivite đejmsa jer nije uzeo stvar u svoje ruke
postupio je takticki, prepustio loptu ingramu da dokaze da ovaj nije dobar i da mora biti trejdovan :mrgreen:
postupio je takticki, prepustio loptu ingramu da dokaze da ovaj nije dobar i da mora biti trejdovan :mrgreen:
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ma daj nemoj zezati 21 godL-Train je napisao/la:IQ u debelom minusu.Kaunas je napisao/la:Al Ingram u posljednjem napadu.
po meni extra kraj pobjeda i to Rondo pogodio svom timu , a Ingram imao mu*a da preuzme pored toga sto nije lopta mogla do LeBrona
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Zaletio se na najpametnijeg defanzivca lige i to jos ide kao na drugi obruc,zalijepi ga lik ko iz picke.Sreca pa nekim cudom dodje lopta do Ronda.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Naravno da jesu, posebno sa ovim sad trejdovima, Giannis i Kawhi su bolji od svega što imamo, Kyrie im nije ni blizu, on je level ispod.tuzlak1987 je napisao/la:E jbg sad Phila jeste talentovanija ali Bucksi i Raptorsi nisu vec su fino poslozeni ove sezone.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa nećemo dalje od polufinala Istoka, tu nam je i realni domet, i po talentu i po igri. Ne znam šta si ti očekivao, al ja više od toga i nisam jer sam gledao ekipu od početka sezone i ove ekipe iznad nas su talentovanije i konzistentnije kroz cijelu sezonu, mislim na Philu, Buckse i Toronto, i to je činjenica.NEZALAGANJE je napisao/la:Zgu.zi ih Rondo.![]()
Sve na stranu,ali ovo je sramota kako BOS igra kroz cijelu sezonu.Nece oni nigdje ne popravi li se nesto drasticno nakon AS pauze.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni je Toronto zeznutiji u PO kada naprave adjustment ili Boston isto. Tada to nije ista slika kao regularnoj sezoni. Phila je najtalentovanija ali postoji sansa da im HC zakaze recimo ali vidjeti cemo.
Giannis isto tek treba pokazati sada od cega je. Ali je po meni to sve duel Budenholzera, Stevensa, Nursea i Browna.
Giannis isto tek treba pokazati sada od cega je. Ali je po meni to sve duel Budenholzera, Stevensa, Nursea i Browna.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 08 feb 2019, 13:47, ukupno mijenjano 2 puta.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ono je goaltending bio, Horford je kroz mrežu prošao.L-Train je napisao/la:Zaletio se na najpametnijeg defanzivca lige i to jos ide kao na drugi obruc,zalijepi ga lik ko iz picke.Sreca pa nekim cudom dodje lopta do Ronda.
Dobar je Ingram, ima momak muda, odličan defanzivac i nije ga briga šta se dešava okolo. Da Lakersi imaju mozga i nađu šuterskog trenera bio bi igračina.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Harden , Westbrook podcjenjeni kod LeBrona i Gianisa ili realna slika
LeBronv draft = svi najbolji free agenti u tom trenurku
1. Durant - nabolji free agent
2. Irving - najbolji guard - free agent (imao je Hardena na raspolaganju)
3. Kawhi - top 7 igrac - free agent
4. izmedju Hardena i Kembe odabrao boljeg
5. Davis - najbolji igrac medju rezervama- free agent
6. Thomson - najbolji suter - free agent
7. nije vise bitno ali Lillard ispred Westbrook-a
LeBronv draft = svi najbolji free agenti u tom trenurku
1. Durant - nabolji free agent
2. Irving - najbolji guard - free agent (imao je Hardena na raspolaganju)
3. Kawhi - top 7 igrac - free agent
4. izmedju Hardena i Kembe odabrao boljeg
5. Davis - najbolji igrac medju rezervama- free agent
6. Thomson - najbolji suter - free agent
7. nije vise bitno ali Lillard ispred Westbrook-a
I nijedan neće u LA ovo ljeto 90%
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
we will see.... , sa Durantom se nikada ne zna , Thomson jedino ako mu Durant ostane u GSW , a gazde zbog nove hale mu ne ponude puni max. (da ne placaju preveliki luxury tax), a onda mu i babo šapne da bi mu bila čast da ga sin nasljedi u lakersimaBrokula je napisao/la:I nijedan neće u LA ovo ljeto 90%
Istina da je dirao mrezicu ali nece ti ono niko svirati ako je bas ne povuces.IlCapitano je napisao/la:Ono je goaltending bio, Horford je kroz mrežu prošao.L-Train je napisao/la:Zaletio se na najpametnijeg defanzivca lige i to jos ide kao na drugi obruc,zalijepi ga lik ko iz picke.Sreca pa nekim cudom dodje lopta do Ronda.
Dobar je Ingram, ima momak muda, odličan defanzivac i nije ga briga šta se dešava okolo. Da Lakersi imaju mozga i nađu šuterskog trenera bio bi igračina.
Dzaba ti muda kad ti je decision making nerijetko na nivou Westbrooka,mora nauciti da bolje iscitava odredjene situacije na parketu ili ce mu se to vazda spocitavati.Suterskog trenera moze sam sebi naci preko ljeta,mnogi igraci to rade.
Da me neko ne shvati pogresno ima on potencijala,atleticnost je tu,ali ima stvari na kojima ce dosta morati poraditi da bude ono sto su Lakersi od njega ocekivali,a to je **** li ga valjda visestruki all star igrac,novi Durant,to je vec pretenciozno za ocekivati.
Ne vjerujem sta procitah
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Durant 99% neće, al ono baš 99.9999%. Kod njega jedino postoji mala šansa jer momak ima mentalnih problema pa ko zna o čemu razmišljaKobe Bryant je napisao/la:we will see.... , sa Durantom se nikada ne zna , Thomson jedino ako mu Durant ostane u GSW , a gazde zbog nove hale mu ne ponude puni max. (da ne placaju preveliki luxury tax), a onda mu i babo šapne da bi mu bila čast da ga sin nasljedi u lakersimaBrokula je napisao/la:I nijedan neće u LA ovo ljeto 90%, Irving i ja mislim malo vjerovatno , Davis zavisi od Irvinga u Bostonu zealili dati sve pikove Tatuma i Brown-a , pa onda se okrenu Lakersima... , Kawhi vrlo moguće osim ako mu West ne obeca kule i gradove....
Davis, ne znam... da su iz NOP htjeli da ga trejdaju, bolji paket od onog od neki dan neće dobiti sigurno, a zar Kawhi nije rekao da ne želio igrati sa Jamesom?
Irving mi jedini muti, ne bi bilo čudno da dođe.
U mnogo trejdova Lakersi su ušli previše nonšalantno i očekivali da će dobiti sve što zatraže bez obzira na paket koji nude, jer valjda svaki igrač ikad žei igrati tu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ako se na mene odnosi,izvini sto ti u Wessa dirnuSarmelino je napisao/la:Ne vjerujem sta procitah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.