Semir Štilić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

FKvelez1
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la FKvelez1 » 06 apr 2009, 15:13

mislim sad bi mogao zaigrati protiv armenije ali i njega **** sto poljska liga nije ja .kad ode iz poljske u njemacku odma ce biti standardan u reprezentaciji,normalno on mora igrat umjesto muratovica i bolji je tehnicar ali muratovic je radilica koju svaka ekipa treba a to stilic nemoze

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 11 apr 2009, 18:33

Semir Stilic dao gol za Lech u 40. minuti! :D
Trenutni rezultat
Piast Gliwice 0-1 Lech Poznan
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 11 apr 2009, 23:24

ako mu sad ciro protiv armenije ne dadne bar 30 min ,, onda je stvarno ****

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 11 apr 2009, 23:56

Sad pročitam prevod, nadimak za Lech je Željezničar :mrgreen:

Wiki

Full name KKS Lech Poznań
Nickname(s) Kolejorz (The Railwayman)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 apr 2009, 03:57

dzenidm je napisao/la:ako mu sad ciro protiv armenije ne dadne bar 30 min ,, onda je stvarno ****
Pa naravno kad moze razvaliti Sampinjon-pardon Piest gliwice moze i Armence :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 12 apr 2009, 04:12

dzenidm je napisao/la:ako mu sad ciro protiv armenije ne dadne bar 30 min ,, onda je stvarno ****
Po mom misljenju, on je vec MORAO da dobije priliku u dvomec protiv Belgije. :roll:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 13 apr 2009, 14:50

Stilic ako ode u bolji klub liga petice sigurno dobiti sansu kod Cire,ja bi volio da ode u Bundesligu,a najvise od klubova bi mu odgovarao Werder jer Diego napusta Werder pa ima sansu da bude glavni playmaker u ekipi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 13 apr 2009, 14:54

Tarik14 je napisao/la:
Po mom misljenju, on je vec MORAO da dobije priliku u dvomec protiv Belgije. :roll:
Jesmo li dobili? Jesmo, znači nije morao da igra ;)

A kolega Štila u Werderu bi bilo ekstra...

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 13 apr 2009, 14:56

BIHfan je napisao/la:Stilic ako ode u bolji klub liga petice sigurno dobiti sansu kod Cire,ja bi volio da ode u Bundesligu,a najvise od klubova bi mu odgovarao Werder jer Diego napusta Werder pa ima sansu da bude glavni playmaker u ekipi.
to bi super bilo, Diego u Juventus a Stilic u Werder :mrgreen:
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 apr 2009, 20:25

BIHfan je napisao/la:Stilic ako ode u bolji klub liga petice sigurno dobiti sansu kod Cire,ja bi volio da ode u Bundesligu,a najvise od klubova bi mu odgovarao Werder jer Diego napusta Werder pa ima sansu da bude glavni playmaker u ekipi.
logika ti je za 10 :lol: :lol: ...cuj treba da promjeni klub da bi zaigrao u repki :lol: :D
To znaci,ako promjeni klub odjednom ce postati bolji i kvalitetniji i igrac po ukusu selektora...sve što treba je samo da promjeni klub :lol: :lol:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 13 apr 2009, 20:28

drop je napisao/la:
logika ti je za 10 :lol: :lol: ...cuj treba da promjeni klub da bi zaigrao u repki :lol: :D
To znaci,ako promjeni klub odjednom ce postati bolji i kvalitetniji i igrac po ukusu selektora...sve što treba je samo da promjeni klub :lol: :lol:
pa naravno da jest

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 apr 2009, 20:29

dzenidm je napisao/la:
drop je napisao/la:
pa naravno da jest
ma svakako :lol:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 apr 2009, 20:35

Pa naravno da jeste.
Da je koji primjerom jahic a ne u Arisu jos u zelji znate li kad bi bio pozvan u repku.
Nikad mozda ni tad :lol:
Lo-gico :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 13 apr 2009, 20:41

Kako onda može Ibričić igrat ??
To Hajduk bolji od Lecha ??

Daj nepricaj Gluposti ..
Važno je kako on igra a ne klub i liga ..
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 apr 2009, 20:45

MentalitaUltras je napisao/la:Kako onda može Ibričić igrat ??

Daj nepricaj Gluposti ..
Pa reci mi onda sto Stilic nije bio pozivan kad je igrao u Zelji,Jahic isto??? sto Dzeko nije bio kad je igrao u Teplicama isto odlicno??? ima jos mali milion primjera...

Naravno da promjena kluba moze utjecati na igraceve partije,sto je Dzeko odjednom explodirao dok je u vrijeme kad je igrao u Zelji proglasivan za antitalenta pravog ,da nije bilo Pliseka sad bi igrao u Famosu...Mahath je od njega stvorio ovo sto je on sad,on ga je usavrsio...

Stilic ako predje u Werder naravno da ima priliku da napreduje barem 50% vise nego u Lechu...samim tim ce prije uci u prvi tim reprezentacije nego sada...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 apr 2009, 20:51

daj ne lupajte gluposti,isto djeca mala.
Jeli iko uslovljavao Ibricica da promjeni klub?? pa evo svaku igra ko Ćire i to u prvih 11.
Jeli iko reko "Muratovicu,mjenjaj klub pa ceš igrati u reprezentaciji" jeli ili nije?? koliko vidimo lik svaku igra.
Cuj Jahic nebi nikad zaigrao da je ostao u Želji :lol: :lol: :lol: pa moguce je sve kod naših strucnjaka,kod kojih NIJE BITAN KVALITET IGRACA NEGO GDJE ON IGRA...zbog takvih razmišljanja se nikad i nismo nigdje plasirali a evo prošlo je 15 godina od završetka rata i bruka raznih kvalifikacija,što za EP što za SP.

Cuj Štilić treba da promjeni klub pa ce onda zaigrati jer u ovom trenutnom klubu nije kvalitet za reprezentacije hahahahha...pa ne mogu da vjerujem šta se piše :o :o :shock:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 apr 2009, 20:52

MentalitaUltras je napisao/la:Kako onda može Ibričić igrat ??

Daj nepricaj Gluposti ..
Ti sam sebe potvrdzujes u glupostima kako rece.
Jer rece vazno je kako on igra.Ibricic je tonu utakmica u maldoj repci izvrsno odigrao i bio vodza kapiten i Salihovicu,vedi,pa i dzeki.
A stilic se fakticki tek ovu sezonu razigrao.
Uostalom da je tako dobra nebi sijedio na tribinama bio bi makar na klupi.
P.S Da ne bi poceli pricu pa Ciro ga kobajagi ne mirise.Nije ni jahica ali je jedan zalaganjem ne usao u prvu postavu nego ga sad niko ne izvadi.
Uostalom zali se treneru svih trenera :lol: :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

slatki
Kontakt:

Post Postao/la slatki » 13 apr 2009, 20:54

Cuj Stilic plejmeker a stacemo sa naseg Sajida stabi to on mogao igrati kad se vrati na ljeto ha :lol: Donosice lopte izagola pa ja :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 apr 2009, 20:56

drop je napisao/la:daj ne lupajte gluposti,isto djeca mala.
Jeli iko uslovljavao Ibricica da promjeni klub?? pa evo svaku igra ko Ćire i to u prvih 11.
Jeli iko reko "Muratovicu,mjenjaj klub pa ceš igrati u reprezentaciji" jeli ili nije?? koliko vidimo lik svaku igra.
Cuj Jahic nebi nikad zaigrao da je ostao u Želji :lol: :lol: :lol: pa moguce je sve kod naših strucnjaka,kod kojih NIJE BITAN KVALITET IGRACA NEGO GDJE ON IGRA...zbog takvih razmišljanja se nikad i nismo nigdje plasirali a evo prošlo je 15 godina od završetka rata i bruka raznih kvalifikacija,što za EP što za SP.

Cuj Štilić treba da promjeni klub pa ce onda zaigrati jer u ovom trenutnom klubu nije kvalitet za reprezentacije hahahahha...pa ne mogu da vjerujem šta se piše :o :o :shock:
Pa naravno zato su Saraba,Vasilic itd igrali jer nije vazno gdje igraju.
Eh da prosli mec su igrali sa Gljivicama i Stilic zabio :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.