Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Bravo majstore
Ubacio bi 40 da nije faulova
Sam je kriv jbg.
ali stvarno za 20 minuta strasna satistika

Juka fkt zadnjih mjesec dana igra odlicno, moze se slobodno reci da igra kosarku karijere za sad. Nocas ga malo faulovi hebali inacr sig sam da bi isao na 30+ koseva, ali i ovako je imoresivno za 20 min, 20 koseva
samo da ga dragi Bog sacuva od povreda, bice Juka 20/11/3 igrac sigurno!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
http://global.nba.com/news/jusuf-nurkic ... m:homepage
Trail Blazers: Nurkic has been on a roll lately: In his previous six games, he’s averaged 22.2 points and 12.5 rebounds. He has 20 double-doubles this season.
Odličan!
Trail Blazers: Nurkic has been on a roll lately: In his previous six games, he’s averaged 22.2 points and 12.5 rebounds. He has 20 double-doubles this season.
Odličan!
Bravo Jusufe
7 na Centarskoj poziciji, 10 ukupno u NBA po DD, najmanju minutažu ima u prvih 30.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
zar ti pratis ove sto fatihe uce i tako to...ispisuju imena heroja koji su ginuli u Alijinoj vojsciPenaltiky je napisao/la:7 na Centarskoj poziciji, 10 ukupno u NBA po DD, najmanju minutažu ima u prvih 30.

Armija BiH nije Aljina vojska.babino je napisao/la:zar ti pratis ove sto fatihe uce i tako to...ispisuju imena heroja koji su ginuli u Alijinoj vojsciPenaltiky je napisao/la:7 na Centarskoj poziciji, 10 ukupno u NBA po DD, najmanju minutažu ima u prvih 30.

Ti heroji su se borili za svoje porodice, zemlju, gradove i ognjišta a ne za Aliju, **** te Alija s Kovača.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
ej momci, necemo o tome.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
alija nije bio vrhovni komandant te vojske, ili ipak jeste haha
i ne laj, pseto nedresirano.
sorry @dreamer, zadnji post ali morao sam jer primjetih na drugom topiku veliku kolicinu negativnosti od ovog olosa iznad.
sorry @dreamer, zadnji post ali morao sam jer primjetih na drugom topiku veliku kolicinu negativnosti od ovog olosa iznad.
Večeras ide 30+ poena
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa na tom topiku se raspravi sa njim.babino je napisao/la:alija nije bio vrhovni komandant te vojske, ili ipak jeste haha
Ovdje je lik pisao o Jukinom učinku, ti si došao da ga provociraš.
Niđe veze.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
babino je napisao/la:alija nije bio vrhovni komandant te vojske, ili ipak jeste haha
Babino će odmoriti sedmicu
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Linkkkkkk
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AshburtonG
- Kontakt:
Hladno su ga zakinuli ili za blokadu ili za ukradenu. 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Za blokadu.NBA ima problem sa ovim,prije par sati su doncica zakinuli za asist pa su mu vratili,i proriv knicksa su juku zakinuli za skok pa su mu vratiliAshburtonG je napisao/la:Hladno su ga zakinuli ili za blokadu ili za ukradenu.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BosniaBoston
- Kontakt:
youpit.mePantelija je napisao/la:Linkkkkkk
#Punoljetstvo