FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobar Rile. Biće od njega nešto, možda.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Kad sam ja dojavljivao prvi ,jedva živu glavu izvukoh,umalo ne prodjoh ko indijanac na divlem zapadu...MortemHz je napisao/la:Pa on nam je dojavio prije svih.Vanja8 je napisao/la:Morto cekam objasnjenje...MortemHz je napisao/la:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja sam trazio ban ako ne bude istinaMortemHz je napisao/la:Ovom prilikom bi se želio zahvaliti ovom momku na vjerodostojnoj informaciji.sekretar je napisao/la:Forum sampiona, a sve mrtvo. Jos kad sutra osvane, pa nas ta vijest sviju jos baci u euforiju. Za bordo bijele, za bordo bijele....
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pošta je skupa do Krajine!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Uglavnom nesto se mulja sa vijetnamcima
Ne mulja se nista Vijetnamci su jako zadovoljni stanjem u klubu i postoji veliki interes za ulazak u klub...zagor1987 je napisao/la:Uglavnom nesto se mulja sa vijetnamcima
Kakav sad Vijetnam pa nije 1955-taVanja8 je napisao/la:Ne mulja se nista Vijetnamci su jako zadovoljni stanjem u klubu i postoji veliki interes za ulazak u klub...zagor1987 je napisao/la:Uglavnom nesto se mulja sa vijetnamcima
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
O tome i pricam u stalnom kontaktu su sa nasom upravomVanja8 je napisao/la:Ne mulja se nista Vijetnamci su jako zadovoljni stanjem u klubu i postoji veliki interes za ulazak u klub...zagor1987 je napisao/la:Uglavnom nesto se mulja sa vijetnamcima
Da pregledali su sve i zadovoljni su,mislim da ce to uskoro da se finalizira,jos ako ovi nasi ,a obecali su,mislim na vlast,rijese onaj akt o vlasnistvu onda su ovi spremni na velika ulaganja...zagor1987 je napisao/la:O tome i pricam u stalnom kontaktu su sa nasom upravomVanja8 je napisao/la:Ne mulja se nista Vijetnamci su jako zadovoljni stanjem u klubu i postoji veliki interes za ulazak u klub...zagor1987 je napisao/la:Uglavnom nesto se mulja sa vijetnamcima
Jesu al u qurcu
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nemoj misliti brate da ja tebe tu nešto zayebavam, ali otkud tebi to? Koliko je to sigurno? Ja priželjkujem da se nešto takvo desi.Vanja8 je napisao/la: Da pregledali su sve i zadovoljni su,mislim da ce to uskoro da se finalizira,jos ako ovi nasi ,a obecali su,mislim na vlast,rijese onaj akt o vlasnistvu onda su ovi spremni na velika ulaganja...
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Joj informacija
. Ima li ko sliku koreografije sa istoka za derbi kako Vučko ejakulira prema jugu?
Postavio bi je sad kao slag na tortu za ove informacije 
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- AlfredNobel
- Kontakt:
Vidi,neke stvari malo iscure niko nista ne tvrdi sigurno,njih brine ovaj zakonski akt oko vlasnistva,ako se to rijesi oni su spremni da udju u klub...KrajisnikBosnjak je napisao/la:Nemoj misliti brate da ja tebe tu nešto zayebavam, ali otkud tebi to? Koliko je to sigurno? Ja priželjkujem da se nešto takvo desi.Vanja8 je napisao/la: Da pregledali su sve i zadovoljni su,mislim da ce to uskoro da se finalizira,jos ako ovi nasi ,a obecali su,mislim na vlast,rijese onaj akt o vlasnistvu onda su ovi spremni na velika ulaganja...
Ma ne z.ajebavas me nista,sve je to jos na nekoj distanci ,ali nasi su vec obavili razgovore u ministarstvu i ovi su im obecali da ce se poraditi na tom aktu koji se odnosi na vlasnistvo...
AlfredNobel je napisao/la:Ne slušajte Vanju!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nemoj skretati temu, ovdje ljude pališ oko nekakvih Vijetnamaca. Treba ti ban dati ako ne uđu..Vanja8 je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:Ne slušajte Vanju!![]()
Jesi li to opet dosao da rastjeras raju...
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Treba ga slomit ako ne udju.AlfredNobel je napisao/la:Nemoj skretati temu, ovdje ljude pališ oko nekakvih Vijetnamaca. Treba ti ban dati ako ne uđu..Vanja8 je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:Ne slušajte Vanju!![]()
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Pa dobro bolan Nobele ,je li ti nedavno bilo na nekom portalu ovdje da se poteže pitanje zakonske regulative o vlasnickom udjelu...Ne samo mi vec i drugi klubovi imaju problem oko toga...AlfredNobel je napisao/la:Nemoj skretati temu, ovdje ljude pališ oko nekakvih Vijetnamaca. Treba ti ban dati ako ne uđu..Vanja8 je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:Ne slušajte Vanju!![]()
A ja nisam promptno tvrdio da dolaze ja kažem ono sto je sigurno da su zadovoljni stanjem u klubu...
Medjutim evo opet prihvatam da me banuju ako sam od ovog svega ista rekao da nije istina...
I ti bas navalio da me banuju,sta god napisem daj banujte Vanju,pa de bolan Morto izadji mu u susret vise...
- AlfredNobel
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja znam gdje živi, poslat ću Denchija da završi posao..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: mnon46, OzmoodPinglewood, SHZ82 i 31 gost.