Na infu je neko rekao da je tu pricu pokrenula direktorica marketinga jos prije nove godine, tako da je moguce da ima tu neke istine.ledesma je napisao/la:Otkud vama to o vijetnamcima? Fakat nas hoce uzetDenchi je napisao/la:Bit ce nesto s ovim vijetnamcima izgleda I ja sam cuo
Ja se nadam jos jednom igracu, I zbog njih, trofeji se moraju uzeti, jer ce se sjebat kad vide ludilo na ljeto...
Zato burageri samo podrska I upravi I igracima
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Imam druga koji odgovara tvom opisu motorizacije a i pitar je pa zatoVanja8 je napisao/la:MaroonBjelave je napisao/la:@Vanja buduci da si spomenuo da vozis Yugu, mislio sam da si s Malte![]()
![]()
![]()
![]()
Ako je on pitar,sta si ti onda...MaroonBjelave je napisao/la:Imam druga koji odgovara tvom opisu motorizacije a i pitar je pa zatoVanja8 je napisao/la:MaroonBjelave je napisao/la:@Vanja buduci da si spomenuo da vozis Yugu, mislio sam da si s Malte![]()
![]()
![]()
![]()
Pa kakav je to drug, a da ti ne znas je li na nasoj temi...
Je li to nesto znas, ili je tek onako nada za jos jednog igraca?Denchi je napisao/la:Bit ce nesto s ovim vijetnamcima izgleda I ja sam cuo
Ja se nadam jos jednom igracu, I zbog njih, trofeji se moraju uzeti, jer ce se sjebat kad vide ludilo na ljeto...
Nemoj nas uznemiravati
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Joj nekome cu stvarno na vrata doci 
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
Pitaristok
- Kontakt:
kad vec znate za njih recite nam jel znate kakav im je plan, mislim na ulaganja
Laznjak je napisao/la:Joj nekome cu stvarno na vrata doci
Nista ne govorite vise. Treba da me srce opali prije titule. Da se ubijem odma 
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Hadžiji ti na vrata sa onim jaranima sto si meni prijetio...Laznjak je napisao/la:Nista ne govorite vise. Treba da me srce opali prije titule. Da se ubijem odma
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ako je on pitar,sta si ti onda...
[/quote]
E cuj sta sam, mamurna panda bem li ga
A drug dovoljno dobar, nego nismo pricali o forumu i te stvari, nego nas ubise premisljanja ostati ili bjezati odavde
E cuj sta sam, mamurna panda bem li ga
A drug dovoljno dobar, nego nismo pricali o forumu i te stvari, nego nas ubise premisljanja ostati ili bjezati odavde
Tanovi partneri odozdo a on prvo svojima ponudi da ulete u njegove projektePitaristok je napisao/la:kad vec znate za njih recite nam jel znate kakav im je plan, mislim na ulaganja
Oni hoce da udju u klub da bi mogli raditi projekte, stadion, kamp, akademija I imaju 2 projekta sirenja kluba ali ne moze se pisati ovdje o tome jer svako cita ovdje
Sta god da ulete , friske pare welcome
Za igraca ja se nadam I ocekujem, nemam info
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Handžić je tehnički ubojitiji napadač od Ahmetovića.SarajevoJeBordo je napisao/la:Sva sreća pa mi ne ovisimo isključivo od Merse pa da ekipa doživi krah kad njega stane, kao npr Zrinjski od Bilbije, Željo od Krpića isl. Nama su krila perverzija po učinku + Rahmanović, svi imaju izbalansiran učinak. 9 golova nije malo u polusezoni, ali mislim da ostatak tima, sistem igre + Handžić može po meni nadoknaditi polen.belosevic28 je napisao/la:Ma ja mislim da ce Merso biti na nivou a da ce Hare dodati jos poneki (bitan) gol. Naravno da svi zelimo isto.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naš medijski partner je to potvrdio prošle sedmice ali su brzo tu vijest obrisali.ledesma je napisao/la:Otkud vama to o vijetnamcima? Fakat nas hoce uzetDenchi je napisao/la:Bit ce nesto s ovim vijetnamcima izgleda I ja sam cuo
E cuj sta sam, mamurna panda bem li gaMaroonBjelave je napisao/la:Ako je on pitar,sta si ti onda...![]()
![]()
A drug dovoljno dobar, nego nismo pricali o forumu i te stvari, nego nas ubise premisljanja ostati ili bjezati odavde[/quote]
Slusaj drug,vidis ovog @Denchija,@Laznjaka...To je buraz opasno,sad pa sad,jedan iskupio ekipu i samo prijeti,drugi ima sarafcigera kod sebe vise nego Unior alati...Pa ti vidi sam...
Sala mala,raja prva liga,gdje ces bolan ici...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da je mislio na Sarajevo/Bosnu 
MortemHz je napisao/la:Mislim da je mislio na Sarajevo/Bosnu
Volim te HadzijaVanja8 je napisao/la:Hadžiji ti na vrata sa onim jaranima sto si meni prijetio...Laznjak je napisao/la:Nista ne govorite vise. Treba da me srce opali prije titule. Da se ubijem odma![]()
...Ja fino govorim,"Neka bolan Hadžija,ne udovoljavaj im nagrabusices..."
![]()

Sestru Hatidzu bi mu dao
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Da Bog sacuva...Laznjak je napisao/la:Volim te HadzijaVanja8 je napisao/la:Hadžiji ti na vrata sa onim jaranima sto si meni prijetio...Laznjak je napisao/la:Nista ne govorite vise. Treba da me srce opali prije titule. Da se ubijem odma![]()
...Ja fino govorim,"Neka bolan Hadžija,ne udovoljavaj im nagrabusices..."
![]()
![]()
Sestru Hatidzu bi mu dao
Ovi Gruzijci su objavljivali kompletne snimke nekih pripremnih utakmica. Nekad ranije su i streamove radili putem klupske televizije (nadamo se bar snimci i golovima
)
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, trunks1946 i 34 gosta.