To je to pa vas ko @paulus maltretirati za streamMortemHz je napisao/la:Mislim da je mislio na Sarajevo/Bosnu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
JojMaroonBjelave je napisao/la:To je to pa vas ko @paulus maltretirati za streamMortemHz je napisao/la:Mislim da je mislio na Sarajevo/Bosnu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
3 i 30 ako se dobro sjećam..Lik je napisao/la:Kad je tekma ?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Mogli ste me pocastiti s kakvim plahim Havatarom, jeste se stisli da Bog sacuva 
- AlfredNobel
- Kontakt:
Šta ovaj Vanja radi ljudima, havarija.. Kad uleti naredne sedmice i kaže eto Libanonaca da ulažu, a raja povjeruje. :espresso:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Dajte kakav avatar, jeste cicije
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- AlfredNobel
- Kontakt:
Samo da znate da nema livestreama danas, upravo mi odgovoriše ovi iz Wit Georgije.
21. stoljeće..
21. stoljeće..
Offtopic, hoće l' sutra moć svako uć na Koševo na otvorenje, il se mora imat pozivnica? Raja nosa neke pozivnice, pa da li to svima treba ili?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sinoc Skaka rece, da su svi dobrodosli, da je ulaz besplatanskoroalen je napisao/la:Offtopic, hoće l' sutra moć svako uć na Koševo na otvorenje, il se mora imat pozivnica? Raja nosa neke pozivnice, pa da li to svima treba ili?
Sarajevo ljubavi moja.
Ako je Skaka rekao, sumnjivo je to.sonpenn je napisao/la:Sinoc Skaka rece, da su svi dobrodosli, da je ulaz besplatanskoroalen je napisao/la:Offtopic, hoće l' sutra moć svako uć na Koševo na otvorenje, il se mora imat pozivnica? Raja nosa neke pozivnice, pa da li to svima treba ili?
Šalim se, hvala drug.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Gdje ćeš Skaki vjerovati, taj misli da je sutra otvorenje SP-a.
AlfredNobel je napisao/la:Gdje ćeš Skaki vjerovati, taj misli da je sutra otvorenje SP-a.
Sarajevo ljubavi moja.
MortemHz je napisao/la:3 i 30 ako se dobro sjećam..Lik je napisao/la:Kad je tekma ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Nista braco.skoroalen je napisao/la:Ako je Skaka rekao, sumnjivo je to.sonpenn je napisao/la:Sinoc Skaka rece, da su svi dobrodosli, da je ulaz besplatanskoroalen je napisao/la:Offtopic, hoće l' sutra moć svako uć na Koševo na otvorenje, il se mora imat pozivnica? Raja nosa neke pozivnice, pa da li to svima treba ili?
Šalim se, hvala drug.
Sarajevo ljubavi moja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Džaba je ulaz, ako bude neko zatezanje spomeni moje ime i pustit će sigurno..skoroalen je napisao/la:Offtopic, hoće l' sutra moć svako uć na Koševo na otvorenje, il se mora imat pozivnica? Raja nosa neke pozivnice, pa da li to svima treba ili?
Valja.MortemHz je napisao/la:Džaba je ulaz, ako bude neko zatezanje spomeni moje ime i pustit će sigurno..skoroalen je napisao/la:Offtopic, hoće l' sutra moć svako uć na Koševo na otvorenje, il se mora imat pozivnica? Raja nosa neke pozivnice, pa da li to svima treba ili?
-
Pitaristok
- Kontakt:
https://m.youtube.com/channel/UC2YOFbkQ ... q4w/videos
bit ce prenos, mozda
bit ce prenos, mozda
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pitaristok je napisao/la:https://m.youtube.com/channel/UC2YOFbkQ ... q4w/videos
bit ce prenos, mozda

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Slažem se Morto. Ali mi se čini da će Handžić prije zabiti gol šutem u suprotni sa ivice 16, nego da će realizovati čistu šansu 1 na 1 kao npr Merso protiv Zrinje.MortemHz je napisao/la:Handžić je tehnički ubojitiji napadač od Ahmetovića.SarajevoJeBordo je napisao/la:Sva sreća pa mi ne ovisimo isključivo od Merse pa da ekipa doživi krah kad njega stane, kao npr Zrinjski od Bilbije, Željo od Krpića isl. Nama su krila perverzija po učinku + Rahmanović, svi imaju izbalansiran učinak. 9 golova nije malo u polusezoni, ali mislim da ostatak tima, sistem igre + Handžić može po meni nadoknaditi polen.belosevic28 je napisao/la:Ma ja mislim da ce Merso biti na nivou a da ce Hare dodati jos poneki (bitan) gol. Naravno da svi zelimo isto.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
AlfredNobel je napisao/la:Šta ovaj Vanja radi ljudima, havarija.. Kad uleti naredne sedmice i kaže eto Libanonaca da ulažu, a raja povjeruje. :espresso:
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], johntravolta123, Marsiano, misstianopenaldo, zagorski i 36 gostiju.