La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: La Liga
Navucen penal, poništen gol Alvaru, sve u jednoj utakmici. Nije loše ovo odrađeno
yebeš VAR , kome to treba.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ne kontam šta je s ovim golom Morate? Može neko objasnit, što ovaj spominje to?
- LlullSergio
- Kontakt:
Ma sta ce biti @let malo trolla.anonymousHD je napisao/la:Ne kontam šta je s ovim golom Morate? Može neko objasnit, što ovaj spominje to?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
moglo bi se zahuktati
- LlullSergio
- Kontakt:
Ma nece se zahuktati,Barca ima Messija i tu sva prica zavrsava.Ali za ovaj Real je dobro sto su se izvukli jer kad pogledas situaciju poslije Sociedada ili tamo nekad u novembru/decembru ovo izgleda kao bajka.
I dalje je ovo dosta napadacki limitirana ekipa.
I dalje je ovo dosta napadacki limitirana ekipa.
Barca gostuje Bilbau, Sevili pa vama.
Bogami rundavo.
Bogami rundavo.
- EnricoDandolo
- Kontakt:
Bilbao, Sevilla, Madrid, Betis, Villareal.Belmin6 je napisao/la:Barca gostuje Bilbau, Sevili pa vama.
Bogami rundavo.
Mnogo **** sljedećih pet gostovanja za njih, čak bih rekao da je najlakše ono u Madridu.
Dok Real ima samo Valenciu od jačih na gostovanjima.
Hajmo reći da je Realu poništen onakav gol, Raul bi se vratio na forum i kmečao, jeftha bi govorio kako sudije ne znaju povući liniju.anonymousHD je napisao/la:Ne kontam šta je s ovim golom Morate? Može neko objasnit, što ovaj spominje to?
Kao što sam rekao neki dan, može sudija svaki put pogledati VAR, ako ne dosudi u korist njihovog tima, 80% navijača će kmečati o nepravdi.
Primjer danas, obje strane nezadovoljne suđenjem. Obje misle da su u pravu.
VAR je 100 procentno siguran kod offsidea jer mozes u milimetar vidjeti da li je dozvoljena ili nedozvoljena pozicija,kod penala ili faulova prije gola uvijek mozes imati 50:50 situacije i u zavisnosti od sudijskog kriterija ce nesto biti svirano ili nece.
Jes.L-Train je napisao/la:VAR je 100 procentno siguran kod offsidea jer mozes u milimetar vidjeti da li je dozvoljena ili nedozvoljena pozicija,kod penala ili faulova prije gola uvijek mozes imati 50:50 situacije i u zavisnosti od sudijskog kriterija ce nesto biti svirano ili nece.
TonySosa je napisao/la:Pogledao sam ja i od oka ti mogu reći da linije nisu dobro postavljene, ova dole horizontalna što odmah mijenja cijelu situaciju.
Oko sokolovo 
Ako može neko objašnjenje za onaj navodni penal nad Vinicijusom 
Poklonio sudija 
Izmedju Europske lige i Segunde 8 bodova. 
Epidaurus je napisao/la:Poklonio sudija
- LlullSergio
- Kontakt:
Kao da ti znas pravila u ovoj situacijilet3 je napisao/la:Ako može neko objašnjenje za onaj navodni penal nad Vinicijusom
Jer kontakt je postojao i u 16. Sad da li se samo pika taj inicijalni kontakt ili se kao pusta ta neka " prednost" nemam pojma.Kako god vjerovatno im je ovo sve propisano pravilnikom i prolazili su kroz te stvari na svojim obukama.
Ako i pored toga opet sudi pogresno nezz sta reci. Jos jednom pokazuju svoju kvalitetu koja je gora nego u Engleskoj.
Nego sjećam se ranije ove godine, gledam Bilbao Getafe, nedjelja, mamurluk.
U 90toj minuti jedan od najočitijih penala koje sam u životu vidio. Sudija odbija gledati VAR, svira kraj. Nigdje o tome nisam pročitao.
I zamisli kako je navijačima tih klubova kad slušaju kuknjavu madriđana i katalonaca
U 90toj minuti jedan od najočitijih penala koje sam u životu vidio. Sudija odbija gledati VAR, svira kraj. Nigdje o tome nisam pročitao.
I zamisli kako je navijačima tih klubova kad slušaju kuknjavu madriđana i katalonaca
Bezveze si se trudio napisti nekoliko širih recenica i opet ostao nedorecen... mogao si to jednostavno sažeti poput kolege @Epija - Poklonio sudijaLlullSergio je napisao/la:Kao da ti znas pravila u ovoj situacijilet3 je napisao/la:Ako može neko objašnjenje za onaj navodni penal nad Vinicijusom![]()
Jer kontakt je postojao i u 16. Sad da li se samo pika taj inicijalni kontakt ili se kao pusta ta neka " prednost" nemam pojma.Kako god vjerovatno im je ovo sve propisano pravilnikom i prolazili su kroz te stvari na svojim obukama.
Ako i pored toga opet sudi pogresno nezz sta reci. Jos jednom pokazuju svoju kvalitetu koja je gora nego u Engleskoj.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 09 feb 2019, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa i ove sezone ista scena na tekmi Real Madrida, kada golman kupi Viniciusa, sudija i ne gleda VAR.
Ma loše su sudije što se tiče crte, upravu je Jeftha, čist primjer je gol Barcelone protiv Villarreala kad je Dembele bio u ofsajdu. No, hajde, biće bolje, tek se uče sudija na sve ovo.
Meni jedino pozitivno danas što su sudije pustile da se završi akcija pa onda digli zastavicu, tako treba uvijek, naravno, ako nije očigledan ofsajd.
Ma loše su sudije što se tiče crte, upravu je Jeftha, čist primjer je gol Barcelone protiv Villarreala kad je Dembele bio u ofsajdu. No, hajde, biće bolje, tek se uče sudija na sve ovo.
Meni jedino pozitivno danas što su sudije pustile da se završi akcija pa onda digli zastavicu, tako treba uvijek, naravno, ako nije očigledan ofsajd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.