Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Ja cu je igrati na PC-u, pa me dodajte na Origin (exampLe1337) da igramo. 
dodaoexampLe. je napisao/la:Ja cu je igrati na PC-u, pa me dodajte na Origin (exampLe1337) da igramo.
I ja sam instalirao jucer pa cu vidjet sto je to, danas sam samo onaj trening odradio.

Aj budi tu vecerasMElloo je napisao/la:Igram ja apex od sinox.Fantasticna.Ako vam se svidi mozemo neki tim skupiti
Tu sam yebem tejopaa7 je napisao/la:I ja sam instalirao jucer pa cu vidjet sto je to, danas sam samo onaj trening odradio.Aj budi tu vecerasMElloo je napisao/la:Igram ja apex od sinox.Fantasticna.Ako vam se svidi mozemo neki tim skupiti
Javi mi na fb i ulijecem
Meni izbacuje connection to server timed out.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
In 72 hours, over 10 million players have jumped into Apex Legends and we’ve breached 1 million concurrent players!
This has been a truly incredible journey. We tested and tweaked. We argued and agreed. We got to a point where we felt some magic. We knew it would be risky to take the franchise in this direction, to go free to play, and do a surprise launch. But we fell in love with Apex Legends and wanted, needed, other people to play it too.
We hoped you’d love it as much as us, but never in our wildest dreams could we have expected the outpouring of support and positivity we’ve seen. From all of us at Respawn, thank you for giving us and Apex Legends a chance. Thank you for joining us on this journey. This is just the beginning! We have so much more in store for you this year.
Poceo sam se nervirat u apexu malo killova radim 
klocMElloo je napisao/la:Poceo sam se nervirat u apexu malo killova radim
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Posalji mi u pp origin ako igrasmiki_92 je napisao/la:klocMElloo je napisao/la:Poceo sam se nervirat u apexu malo killova radim
Ja sam noob za fps igre
ma kakav je, zaboravio sam kako mis radi
NBA mi ubio volju za svim
NBA mi ubio volju za svim
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ako.si igrao destiny il titanfall eto takav samo battle royale
Meni 10x bolji od fortnajta
Meni 10x bolji od fortnajta
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Igramo sutra apexa tamo oko 5??
Apex kako je izasao fortnite cini mi se polahko ide dole. Na Twitchu kako stvari stoje konstantno preko 250k.
Apex kako je izasao fortnite cini mi se polahko ide dole. Na Twitchu kako stvari stoje konstantno preko 250k.
A tanak sam i ja, igrao CS:GO dosad pa ce mi trebati vremena da se ustelim ali polako, ne mozes za dan nabit skill.MElloo je napisao/la:Poceo sam se nervirat u apexu malo killova radim
Igrica je perverzija.MElloo je napisao/la:https://www.hcl.hr/vijest/apex-legends- ... PZgcDvvLp8
Najvise mi se svidja sto je super optimizovana iako je tek izasla a ne ko PUBG, ni dan danas je nisu sredili.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
super optimizovana? ja na internetu citam da ima problema sa optimizacijom
Ja na PC-u ne vidim nikakav problem, nije mi nikad zalagala ni sekunde.QUARESMA 18<<< je napisao/la:super optimizovana? ja na internetu citam da ima problema sa optimizacijom
Fortnajt bukvalno stvorio stotine miliona igrača koji uživaju u battle royale, a da pritom ne moraju ništa plaćati i sve je besplatno, a onda se pojavio Apex koji je 10 put bolji od fortnajta. Očekivan masovni rast igrača
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
I kod mene na PC ekstra ide bez laga.exampLe. je napisao/la:Ja na PC-u ne vidim nikakav problem, nije mi nikad zalagala ni sekunde.QUARESMA 18<<< je napisao/la:super optimizovana? ja na internetu citam da ima problema sa optimizacijom
- Ponos Torina
- Kontakt:
Neke konfiguracije ne mogu preci 30fps na 1080p zato se ljudi zale po netu za Apex.
Ljudi koji igraju pubg i imaju normalan fps na Apexu imaju 30 i slicno.
Ljudi koji igraju pubg i imaju normalan fps na Apexu imaju 30 i slicno.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.